benim en büyük sorunum çok uyumam çok üşümem ve çok çabuk yorulmam hafifte mide bulantısı o kadar birde ara ara batmlar sizdede oluyomu bıçak keser gibi bi ağrı karnınızda bu aralar sık oluyo bende kızlar
Bemde fırsat buldukça uyuyorum.Evet o bıçak batması arada bendede oluyor.Ufak bir çığlık atacak kadar.
günaydın kızlar...
nasılsınız...
günaydın kızlar...
nasılsınız...
normalmiş canım sanırım batmalar rahim genişliyomuş ondanmış bebişlerimiz kendilerine yer hazırlıyolar eeeee kolay değil canım yavaş yavaş büyüyolar yosuncuğum seninde karnın şiştimi belli oluyomu dün annemlere gittim beni kim gördüyse anladı yaa bişeymi var hamilemisin diye bilmeyenler daha erken değilmi ya ben hep dört aylıkken belli oluyo diye okudum demekki çok kilo alacağımondan olabilir olsun napim alım bebişim için kaydirigubbakcemile2
günaydın. kızlar kan testinden sonra ilk muayeneme gittiğimde 6 tüp kan verdim. Bi test listesi tutuşturdu doktor oooooo.... Bunlar hep bizim bebeğimizin iiliği için. Bakıyorumda en ufak şeyde bunalımdasınız. benim bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. rahatım valla. kaderde ne varsa o oluyooo. 2 hafta boyunca ay ne olacak ama düşünürsem bana da yazık, ben ne hissedersem hisseden bebeğime de... rahat olun. yaşamaya devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?