2010 Nisan Anneleri

kızlar geçende arkadaşlarımçaya gelmişti akşam bana gelirken ilk zıbını getirmişler kızmı erkekmi bilinmediği için sarı aldık dediler ben daha hiç bişey almadım 7. ayının sonuna kadarda almayı düşünmüyorum sonra hepsini bir alırız diye düşündük eşimle annem örülcek şeyleri örecek o kadar

Bemde fırsat buldukça uyuyorum.Evet o bıçak batması arada bendede oluyor.Ufak bir çığlık atacak kadar.

Bemde fırsat buldukça uyuyorum.Evet o bıçak batması arada bendede oluyor.Ufak bir çığlık atacak kadar.

normalmiş canım sanırım batmalar rahim genişliyomuş ondanmış bebişlerimiz kendilerine yer hazırlıyolar eeeee kolay değil canım yavaş yavaş büyüyolar yosuncuğum seninde karnın şiştimi belli oluyomu dün annemlere gittim beni kim gördüyse anladı yaa bişeymi var hamilemisin diye bilmeyenler daha erken değilmi ya ben hep dört aylıkken belli oluyo diye okudum demekki çok kilo alacağımondan olabilir olsun napim alım bebişim için kaydirigubbakcemile2

günaydın. kızlar kan testinden sonra ilk muayeneme gittiğimde 6 tüp kan verdim. Bi test listesi tutuşturdu doktor oooooo.... Bunlar hep bizim bebeğimizin iiliği için. Bakıyorumda en ufak şeyde bunalımdasınız. benim bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. rahatım valla. kaderde ne varsa o oluyooo. 2 hafta boyunca ay ne olacak ama düşünürsem bana da yazık, ben ne hissedersem hisseden bebeğime de... rahat olun. yaşamaya devam..

Ben zaten göbüşlüyüm ama farklı bir şişlik var oda heralde tüp bebekten diye düşünüyorum:))zemuszemus

Günaydın hoşgeldin canım.

kızlar günaydın nasılsınız? bişi sorucam ben yarın dr a gidicem kalp atışını duymak için. ultrasonla karındanmı bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…