nazcım ye ama az da olsa ye. yemek yemiyosan meyve veya sebze türü ye. karnını boş bırakmamaya çalış bende yiyemiyorum ama sonra miğdem daha çok bulanıyo. o yüzden azar azar yiyorum bişiler
Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
canım gorursun merak etme ne zaman gıdıceksın bıdaha
1 hafta sonra gidicem..inşallah canım görürüm...bi dayanamıyorum yarın başka bi doktora gideyim belki görünür diyorum...bi taraftan beklesem daha iyi olacak gibi geliyor...bilmiyorum ne yapacağımı...
1 hafta sonra gidicem..inşallah canım görürüm...bi dayanamıyorum yarın başka bi doktora gideyim belki görünür diyorum...bi taraftan beklesem daha iyi olacak gibi geliyor...bilmiyorum ne yapacağımı...
esroscum sen alttan muayene olmuşmuydun?
Ben 5 haftalıkken doktor alttanda göremedi sadece çok kalın demişti...
1 hafta sonra gittim gördü fasülye gibi minicik... Alttan olmadıysan ol bence canım çünkü benim karnımdan baktığında görememişti.
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
canım beni hep alttan muayene ediyor zaten..c.tesi günü gittim ilk kez 5 haftalık kadar herşey yolunda 5 eylülde gel bebeği görelim dedi...benim çarşamba günü pembe bi leke geldi çok az ama..ben telaşlandım gittim hemen..yine baktı bebek görünmüyor bi sorun olduğu içinde olabilir küçük olduğu içinde olabilir dedi..ben tabiki olumsuz kısmına takıldım..leke için hiç önemli değil dedi..yani o gün gitmeyip tel açsaydım direk verdiği tarihte gitmiş olacaktım bukadar sıkıntıyıda çekmiycektim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?