2010 Nisan Anneleri

esroscum sen alttan muayene olmuşmuydun?

ben 5 haftalıkken doktor alttanda göremedi sadece çok kalın demişti...
1 hafta sonra gittim gördü fasülye gibi minicik... Alttan olmadıysan ol bence canım çünkü benim karnımdan baktığında görememişti.

kızlar makınadan makınayada farkedıyor ben ılk gıttıgımde 5 haftalıktım çok mınık gozuktu kese ben hıc alttan baktırmadım ama çok sıkısık gıttım patlıyordum nerdeyse
sonra 6 haftalıkken gıttım kalp atısını duyamadım ama gozukuyordu bebegımıde gordum mınıcıktı
eger karından baktırcaksanız cok sıkısık olmanız gerekıyor

canım gorursun merak etme ne zaman gıdıceksın bıdaha

1 hafta sonra gidicem..inşallah canım görürüm...bi dayanamıyorum yarın başka bi doktora gideyim belki görünür diyorum...bi taraftan beklesem daha iyi olacak gibi geliyor...bilmiyorum ne yapacağımı...

1 hafta sonra gidicem..inşallah canım görürüm...bi dayanamıyorum yarın başka bi doktora gideyim belki görünür diyorum...bi taraftan beklesem daha iyi olacak gibi geliyor...bilmiyorum ne yapacağımı...

bekle canım mutlaka gozukur gıttıgınde korkma annesi

ben 6 haftalıkken karnımdan bakmıştı ve koyu bir benek gibi birşey gördük ben ağlamıştım resimini verdi yani ultrasyon resmini nerdeyse hergün bakıyorum. onunla konuşuyorum. dedim ya Allaha şükür rahat hamilelik geçiriyorum diye ben işi de bıraktım zorlanırım aman bişey olur diye neyse artık kısmet böyleymiş.

esroscumm başka bi doktora gitmeni öneririm tatlım a.s

canım beni hep alttan muayene ediyor zaten..c.tesi günü gittim ilk kez 5 haftalık kadar herşey yolunda 5 eylülde gel bebeği görelim dedi...benim çarşamba günü pembe bi leke geldi çok az ama..ben telaşlandım gittim hemen..yine baktı bebek görünmüyor bi sorun olduğu içinde olabilir küçük olduğu içinde olabilir dedi..ben tabiki olumsuz kısmına takıldım..leke için hiç önemli değil dedi..yani o gün gitmeyip tel açsaydım direk verdiği tarihte gitmiş olacaktım bukadar sıkıntıyıda çekmiycektim belki

kızlar ben şimdi kan tahlillerimi inceledim çok detaylı bir kan tahlili yapmış bana doktor bu arada nazcığım rubella testinide yapmış o da var aranızda kan tahlili yaptıran varmı kızlar sizdendemi çok detaylı istemiş doktorlarınız

o zmana hiç telaş yapma canım, çünkü gerçekten çok ufak olduğu için ilkinde görünmeyebilir... Sen verdiği tarihi bekle bence zaten bişey kalmamış da. Allah hayırlısını versin, içini temiz tut. güzel düşün güzel olsun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…