her doktorun farklı demekki benim ilk muayanem karındandı ondan sonrakini alttan baktı
Naz Allah yardımcın olsun canım ya.Progynex çok acıtıyor.Bende 15 gün yaptırmıştım.Bide sen 12 . haftaya kullanıcam demiştin.Acaba doktoruna sorsan jel veya progestan kapsülle devam etme sansın yok mu?
peki sen korkuyormudun hiç alttan muaneden nasıl acımı
nazcım benide listeye ekle çok şükür 1 tane kese gördük yarında kalp atışını duymaya gideceğim hamileliğe 74 kiloyla başladım inşallah daha fazla kilo almam yarınıda iple çekiyorum
yosuncum bugün bana yarın sana göstersin yüce rabbim kalp atışını.
korkmuyorum canın acımıyor sadece rahatsız oluyorum sıkıcı bi durum yani.. ama ne can acısı var nede başka bişiy
valla benı sokuyorlar hıc bı zararı yok cunku
kızlar ıhsallah duyarsınız kalp atısını[/QUO
Saolasın canımcığım a.s.
çok geçmiş olsunbalım allah kısa zamanda yeni meleğinle taçlandırsın senikızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..
offf kızlar içim çok sıkılıyor.... :çok üzgünüm:
kalp atışlarını duyamamak mahvetti beni
Naz canım ne dicem ben sık usg ye girmek zararlı diye biliyorum.Tekrar bakıcam bebişe demissin ama:))
gözün aydın balımevet görüldü ve duyuldu herbişey şükür :)
hihoyyyt
nazcım benide listeye ekle çok şükür 1 tane kese gördük yarında kalp atışını duymaya gideceğim hamileliğe 74 kiloyla başladım inşallah daha fazla kilo almam yarınıda iple çekiyorum
bende rahatsız oldugum ıcın doktor hıc ısrar etmedı canım karındanda baktırabılırsın
slm kızlar sadece dün girmedin die neler olmuş neler sayfaları oku oku bitmeid sabırla okudum ama nasılsınız nisan meleklerinin anneleri ben sabah neredeyse otobüsten iniyodum adamın biri leş gibi ter kokuyordu kokuya hiç tahammülüm yok parhüm sabun deterjan hele ter falan gibi kötü kokular şimdiye kadar hiç yoktu 2 gündür dünya daha kötü kokuyor.. :sinifsinif:
Merhaba Nisan anneleriiii :)
Ben de 8haftalık hamileyim .. Size birşey danışıcam ,kalp atışlarını duyduk çok şükürr herşey yolunda vs. Fakat ben hiç hamile gibi hissetmiyorum yaaa :) aranızda böyle olan var mı ? Ne bulantı ne kusma ne başdönmesiii :) hiç filmlerdkii gibi olmadıı :asigim: aranızda hiç şikayet yaşamayan var mı ? belki güleceksinizz herkes bana diyo daha ne ıstıyorsun ama ben endişeleniyorumm napıyoo içerdee beni niye hiç rahatsız etmıyor diyee ,doktoruma da sordum hersey yolundaaa dedı ama gene de rahat edemıyorumm ne dersinizzzz bir cvp lütfennn :) hepimizze sorunsuz hamilelik dileirm daha çok başındayızz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?