dtbernat sağol canım...
aynen bitanem eşimin ter kokusu bile çok güzel gelirdi :kedi: şimdi en sevdiğim yitecek kokusuna bile tahammül edemiyorum. birde sigara da içiyordum şimdi tiksiniyorum adından bile.
Merhaba Nisan anneleriiii :)
Ben de 8haftalık hamileyim .. Size birşey danışıcam ,kalp atışlarını duyduk çok şükürr herşey yolunda vs. Fakat ben hiç hamile gibi hissetmiyorum yaaa :) aranızda böyle olan var mı ? Ne bulantı ne kusma ne başdönmesiii :) hiç filmlerdkii gibi olmadıı :asigim: aranızda hiç şikayet yaşamayan var mı ? belki güleceksinizz herkes bana diyo daha ne ıstıyorsun ama ben endişeleniyorumm napıyoo içerdee beni niye hiç rahatsız etmıyor diyee ,doktoruma da sordum hersey yolundaaa dedı ama gene de rahat edemıyorumm ne dersinizzzz bir cvp lütfennn :) hepimizze sorunsuz hamilelik dileirm daha çok başındayızz .
aman sigaraya dikkat arkadaşlar dr bana sadece sigaralı ortamdan uzak dur dedi önemle üzerinde durdu
yosuncum hoşbulduk şekerim kızım olursa ismini yosun koymak istiyorum senin adınmı yosun
ne güzel yaa... ben hala tiksinmiyorum sigaradan kendimi tutmasam tam gaz devam edicem içmeye o derece yanilmaz:
kıslar bu basagrısına cozum nasıl bulucam benya çok fena basladı yıne
kıslar bu basagrısına cozum nasıl bulucam benya çok fena basladı yıne
canım içme bence bunu çok kişi demiştir sana ama gerçekten içme ben hamile olduğumu bilmiyordum ilk haftaları nasıl bileyim, hamileliğimi 6. haftada öğrendim öğreninceye kadar fosur fosur içtim saçımada röfle yaptırmıştım ama bilmiyordum ki inşallah bişey olmamıştır diye çok dua ediyorum. idrar testini yapar yapmaz bir daha içmedim. olsun bebeğimiz diye çok uğraşırız hamile kalınca da hiç bişey olmaz deriz çok yanlış.en ufak hastalık önce bizi üzer bu yüzden kendimize ve bebeğime dikkat edelim.
yok canım ya ılac ıcmek ıstemıyorum çunku ılk 3 ay cok onemlıymıs
11 de uyandım uykum hıc yok ama benım bas agrım sureklı var gıdınce soylıcem bakalım ne dıcek
doktorum bana da kesinlikle aman yasak dedi.içmemeye gayret ediyorum.ama gözümün önünde.nazcım kulağının kepçesini bastıra bastıra masaj yap.
pardon kızlar.sigara için cevap vermiştim karışıklık oldu :))))doktorum bana da kesinlikle aman yasak dedi.içmemeye gayret ediyorum.ama gözümün önünde.
zorrrr.sabredeceğiz.
sakın sakın ilaç içme ilk üç ay daha sonrası için bile içmesden daha iyi allah yardımcın olsun canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?