2010 Nisan Anneleri

Teşekkür ederimm hoşşbulduk ,bir arkadaş bebeğini kaybetmiş .Lütfen üüzlme çok fazlaaa demek ki gitmesi gerekiyormuss belki de sağlıklı olmayacaktıı öyle düüşün vücut sağlıklı olmayanı içinde tutmuyormusss . Kendine ii bak ve sakın üzülme.. Yeniden olur mutlakaa. Allh yıne de sabır versın .hemen toparlanmaya bak ..

Kızlar benin gibi başkaa böölee bebeği rahatsız etmeyen var mıı
teşekkür ederiiim .

dtbernat sağol canım...
aynen bitanem eşimin ter kokusu bile çok güzel gelirdi :kedi: şimdi en sevdiğim yitecek kokusuna bile tahammül edemiyorum. birde sigara da içiyordum şimdi tiksiniyorum adından bile.

ne güzel yaa... ben hala tiksinmiyorum sigaradan kendimi tutmasam tam gaz devam edicem içmeye o derece yanilmaz:

simgecim bende öyleyim ama eskiden çok sevdiğim (bazı) yiyecekleri şimdi yiyemiyorum ama baş dönmesi kusma gibi sorun yok şükür arkadaşlar ne güzel diyor bu duruma tadını çıkar bence gülüm.

aman sigaraya dikkat arkadaşlar dr bana sadece sigaralı ortamdan uzak dur dedi önemle üzerinde durdu

yosuncum hoşbulduk şekerim kızım olursa ismini yosun koymak istiyorum senin adınmı yosun

bulantı kusma bendede yok sadece halsizlik bitkinlik var.. boşuna sıkılıyorsun o kadar şanslısınki oysa keyfini çıkart.. sıkılacak birşey yok...kaydirigubbakcemile5

ne güzel yaa... ben hala tiksinmiyorum sigaradan kendimi tutmasam tam gaz devam edicem içmeye o derece yanilmaz:

canım içme bence bunu çok kişi demiştir sana ama gerçekten içme ben hamile olduğumu bilmiyordum ilk haftaları nasıl bileyim, hamileliğimi 6. haftada öğrendim öğreninceye kadar fosur fosur içtim saçımada röfle yaptırmıştım ama bilmiyordum ki inşallah bişey olmamıştır diye çok dua ediyorum. idrar testini yapar yapmaz bir daha içmedim. olsun bebeğimiz diye çok uğraşırız hamile kalınca da hiç bişey olmaz deriz çok yanlış.en ufak hastalık önce bizi üzer bu yüzden kendimize ve bebeğime dikkat edelim.

kıslar bu basagrısına cozum nasıl bulucam benya çok fena basladı yıne

çin yağı var aktarlarda satılıyor. baş ağrısı için şakaklarına sürüp ovalıyorsun dindiriyor ağrısını..
doktora bir sorsan ona göre belki bi faydası dokunabilir

:sm_confused:ben çok kullanıyorum başım ağrıyınca ama hamile kalalı baş ağrım olmadı kullanmadım..

yok canım ya ılac ıcmek ıstemıyorum çunku ılk 3 ay cok onemlıymıs
11 de uyandım uykum hıc yok ama benım bas agrım sureklı var gıdınce soylıcem bakalım ne dıcek

Kesinlikle katılıyorum sana ve dikkat ediyorum allah korusun bebeklerimiz çok kıymetli onu kendi ellerimle zehirlemek istemem.. ama yalan söyleyemem hala canm çok çekiyor, tiksinmiyorum ve kesinlikle içmiyorum...:1no2:

Teşekkür ederim cevaplarınızaa vereliniortak . bende çok heveslenmiyim en iysii o zman bu bulantı kusma vs işine.. Bu arada göğüs uçlarım hassas ,çok arada kasıklarda ağrı var, ve eveeeeeeet yemeklerr özelllikle bana da berbat kokuyorr ! allhıın nimetii diyorum ama felaket kokuyorlarr . Bide ben et salam sucuk vs cok severım sımdı tıksınıyorum. Yemeklerin tadı yok sankıı ... sizi güldüreyim kızlarrrr ; Böyle ne istiyorum biliyoomsuunnnuzzzz açıkbüfe kurulsun ben aralarından seçeyim yemekleriiin ama sabah öğle akşamm :) Heee bide bana sormayacaklarrrr simge hn bugun ne arzu eder yersınızzz diyeee ben seçiicemm :roflol: öyle bir havadayımm yemeklerle aram bu şuanda.. :) Bu arada 2 Temmuz son sat ım doğum 11 nisan dedii kısmetse.. Ve suan 65 kiloyumm 170 boyum varr inşallh 150 kilo olmayızzzz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…