2010 Nisan Anneleri

bırakmayı istemek ne güzel olurdu ama ben malesef istemeden sadece bebeğimin sağlığı için bıraktım. ve sen artık geri başlamazsın dimi? diyen eşime şu cümleyi kurdum: hayatım hiiiç kusura bakma emzirme dönemi biter bitmez içecem. ne yalan söyliyeyim şöyle bir keyif sigarası yakacağım anı günde belki 4-5 kere hayal ediyorumdur.

BENDE SİGARA TİRYAKİLERİNDENİM MAALESEF...TESTTE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜM ANDA BIRAKTIM...O GÜNDEN BERİDE HİÇ İÇMEDİM...CANIM BAZEN ACAYİP İSTİYOR AMA BEBGEĞİMİ DÜŞÜNÜP AKLIMDAN BİLE GEÇİRMİYORUM...AMA BU KONUYU KAPATALIM BENCE SİGARA AKLA GELDİKÇE DAHA ÇOK İSTİYOR İNSAN...yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

canım çok sevındım ah bende yıyebılsem keske
canım senın ıkızmı ne guzel kacıncı hafta bellı oldu ıkız oldugu

Daha da iyi olursun inşallah canım.

canım çok sevındım ah bende yıyebılsem keske
canım senın ıkızmı ne guzel kacıncı hafta bellı oldu ıkız oldugu

inş canım ya ne berbat bi duygu olduğunu çok iyi bilirim 6+5 te gittim ben o zaman belli oldu umarım her şey yolunda gider :roflol:

tamam canım bencede konuyu kapatalım sizler en iyisini bilir ve düşünürsünüz kendiniz için bebeklerimizden neler yaptığımızdan bahsedelim cicim kaydirigubbakcemile5

inş canım ya ne berbat bi duygu olduğunu çok iyi bilirim 6+5 te gittim ben o zaman belli oldu umarım her şey yolunda gider :roflol:

tüp bebek mıydı senın canım
ben en son 6+2 ken gıttım tek gozuktu aMA KAN DEGERIM ÇOK YUKSEK CIKMISTI DOKTOR IKIZ OLABILIR DEMISTI
ılk gıttıgınde hemen gozuktu yanı oylemı

Nazzzzzz, benide listeye ekler misinnn canımm...
6 haftalık benim bebişim + gününü bilemiyorum haftaya 7 olacak Allah'ın izni ile.
Kesede de görünüyor çok şükür :)
ben 49.2 kiloyum bakalım kaç kilo alacağım.

canım tabıkı eklerım aslında lısteyı jnaz arkdasımız yapıyor ama suan olmadıgı ıcın yazmaya ugrastım ıhsallah olmustur
canım bılgılerını verırsen eklerız
beklenen dogum tarıhı
kilo
kese ve kalp atısı duyuldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…