arkadaşlar sigara konusunda bende bişey söylemek isterim ben 10yıl kullandım hemde ne kullanmak günde iki paket sabahlara kadar keyfi bi başkadır anlatamam ma 1, 5 yıl önce eşimle tanıştım ve tanıştıktan bir ay sonra ben sigarayı bırakmayı düşünüp kendime sözler verip bıraktım çok şükür kimse bana bırak demeden içme demeden ben bıraktım içen arkadaşları çok iyi anlıyorum ben bi anda bıraktım azaltarak değil .
ve hiç içmek istemedim şimdi hiç içmemiş gibi temiz hissediyorum kendimi hatta nefret ediyorum .keşke içen arkadaşlarda bırakabilse .sigaranın yerinede hiç bişey koymadım ne sakız ne nikotin bantları nede başka bişey .ama şunu iyi bili,yorum eşim yada bi başkası bırak deseydi belki bırakamazdım .kendi gayretinizle olabilacek bişey bu arkadaşlar içen arkadaşlara sabırlar diliyorum önce kendinizi telkin edin ben kendim için içtim kendim istediğim için bıraktım.
slm kızlar artık damardan değil boğazdan beslenmeye başladım günlerdir çok kötüydüm serumla ayakta duruyodum 2 gündür çok şükür az da olsa yemeye başladım bu gün de mide yanması başladı ama buna şükür bulantı kadar iştahsızlık kadar kötüsü yok bu topik uçmuş ya 3-4 gündür ne kadar çok katılan olmuş bende mart annesi olacağım ama ikizler erken gelirmiş ama olsun nisan topiği ilk göz ağrım bırakamam
evet canım progynex iğne
hayirli cumalar olsun
slm kızlar artık damardan değil boğazdan beslenmeye başladım günlerdir çok kötüydüm serumla ayakta duruyodum 2 gündür çok şükür az da olsa yemeye başladım bu gün de mide yanması başladı ama buna şükür bulantı kadar iştahsızlık kadar kötüsü yok bu topik uçmuş ya 3-4 gündür ne kadar çok katılan olmuş bende mart annesi olacağım ama ikizler erken gelirmiş ama olsun nisan topiği ilk göz ağrım bırakamam
evet canım progynex iğne
canım çok sevındım ah bende yıyebılsem keske
canım senın ıkızmı ne guzel kacıncı hafta bellı oldu ıkız oldugu
hayirli cumalar olsun
Saolasın canım hoşgeldin.hayirli cumalar olsun
canım senin bu başağrılarını kullandığın ilaçlar yapıyo olabilirmi acaba?
allah yardımcın olsun...
inş canım ya ne berbat bi duygu olduğunu çok iyi bilirim 6+5 te gittim ben o zaman belli oldu umarım her şey yolunda gider :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?