- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
biraz geç bi cevap oldu ama moralini bozma. bende hamile kalmadan önce kan şekerim olması gerekenin 6 katıydı. dr. hamile kalamazsın sen bu şekerle dedi. ama bak 6 haftalık hamileyim. Bozma moralini. yediklerine dikkat et yeter. üzüm, incir yeme . bi de suyu bol tüket.
merhabalr..bende nisan annesi olucam kısmetse bugun 6+1 deyız..kesemızı ve ıcındegı beyaz mınıcık noktamızı gorduk 5. haftadayken.cuma gunu kalp atımını duymaya gıdıcez cok sabırsızım.ınsallah her sey yolunda gıderde 23 nisanda bebegımı alırım koynuma
canım jnaz yapıyo lısteyı dıger sayfalara gıt gorursun bebegım:1hug:
Merhaba hoşgeldin aramıza canım...merhabalr..bende nisan annesi olucam kısmetse bugun 6+1 deyız..kesemızı ve ıcındegı beyaz mınıcık noktamızı gorduk 5. haftadayken.cuma gunu kalp atımını duymaya gıdıcez cok sabırsızım.ınsallah her sey yolunda gıderde 23 nisanda bebegımı alırım koynuma
merhaba çok sewindim senin adına canım...merhabalar arkadaşlarr
ben de çok mutluyum bugün :)
Dr dan geldim bebeğimin kalbi atıyor gelişimi iyiymiş
benim kan değerlerim çok iyiymiş hiçbir ilaç kullanmıcakmışım
merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..
sorma sokağa çıkmaya utanırım gibi geliyor:gitme:ben zaten kıloluyum ya
sen kac kılosun canım ben 70
ben 78 kiloyla başladım. ve 10 kilodan fazla almam yasak. o yüzden ekmeği, tatlıyı kestim. bi de yürüyüşe başlasam diyorum hafif hafif.
sorma sokağa çıkmaya utanırım gibi geliyor:gitme:
hemile kaldığımda 65 dim son kontrolde doktor tarttı 63 çıktım bana dediki 73 olarak doğuma geleceksin sakın 74 olmasın :tomato:
........ ( anla sen artık)
ben öleyim o0 zaman. senin bitireceğin kilo benim başladığım kilo bile değil....
arkadaşlar sağlıcakla bebeklerimiz kucağımıza alalımda hayırlısıyla sonrada 2010 nisan anneleri rejimde die bi topik açalımdelikafadulden Amma olur hee
Doğru söylüyorsun canım yaaa....ben hamile kalınca aynızamanda paniğede kapıldım bunun üzerine bide kilo alıcam duba gibi olucam diye...diyetime devam ettim...spor salonuna gidiyordum zaten oaraya gidip yürüyüş yaptım...sonra bebişim kesede görünmeyince koktum birden hepsini bıraktım...
vienacım Allah kolaylık versin sana canım inşallah geçer bir an önce
hafta hafta gebeliğe gelince bir site var ona üye olunca gün gün yazıyor nasıl gelişme gösterdiğini
özelden verebilirim ismini
banada yazarmısın o sitenin ismini cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?