2010 Nisan Anneleri

çok teşekkür ederim canım, birden panik yaptırdılar napim elimde değil aklıma takıldı çok fena.

canım hşg hakkında hayırlısı olsun her zaman rabbım saglıklı bır sekılde bebışlerımızı kucagımıza almayı nasıp eder inş :1hug:

Merhaba hoşgeldin aramıza canım...
Hayırlı olsun inşallah hepimiz sorunsuz kovaşuruz bebeklerimize...
merhabalar arkadaşlarr

ben de çok mutluyum bugün :)

Dr dan geldim bebeğimin kalbi atıyor gelişimi iyiymiş

benim kan değerlerim çok iyiymiş hiçbir ilaç kullanmıcakmışım
merhaba çok sewindim senin adına canım...
merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..

hadi yaa inşallah önlemini alırlar.. Sıkılma fazla hepimizi bi çok zorluk bekliyor bu dönemde allah hepimizin yardımcı olsun canım...

ben 78 kiloyla başladım. ve 10 kilodan fazla almam yasak. o yüzden ekmeği, tatlıyı kestim. bi de yürüyüşe başlasam diyorum hafif hafif.

ben öleyim o0 zaman. senin bitireceğin kilo benim başladığım kilo bile değil....

Tatlıyla zaten ezili aram yok.. Ekmeği kesicem diorum ama sofraya oturunca yiyorum.... Yürüyüşlere başladım günde 1 saat dolaşıorum öle boş boş sokaklarda.. Yatmadan önce yemek yemiyorum akşamları genelde meyve yemeğe özen gösteriorum.. Makarna Pilav Börek uzak duruyorum...

Sadece ekmeği kesemedim yani az önce Etiform aldım ekmek yerine onu yemeği denicem bakalım artık...

üzÜlme ademırcım yalnız deĞılsın...bende 79 um...benbu 5 kılo vermıŞ halım...bende pko vardı onun ıÇın bukadar aldım ve o 5 kıloyu verene kadarda canım Çıktı...

ben öleyim o0 zaman. senin bitireceğin kilo benim başladığım kilo bile değil....

o doktorun dediği ama ben kendime hiç güvenmiyorum zaten kilo almaya o kadar müsaitimki bakalım neler olacak..

Bide arkadaşlar bu doktorların verdikleri vitaminler varya iştah açıyormuş gündüz içmeyin gece yatarken için diolar.. Aklınızda bulunsun.. Böylece boşuna yemek yememiş oluruz...

Son düzenleme:
arkadaşlar sağlıcakla bebeklerimiz kucağımıza alalımda hayırlısıyla sonrada 2010 nisan anneleri rejimde die bi topik açalımdelikafadulden Amma olur hee

arkadaşlar sağlıcakla bebeklerimiz kucağımıza alalımda hayırlısıyla sonrada 2010 nisan anneleri rejimde die bi topik açalımdelikafadulden Amma olur hee

Doğru söylüyorsun canım yaaa....ben hamile kalınca aynızamanda paniğede kapıldım bunun üzerine bide kilo alıcam duba gibi olucam diye...diyetime devam ettim...spor salonuna gidiyordum zaten oaraya gidip yürüyüş yaptım...sonra bebişim kesede görünmeyince koktum birden hepsini bıraktım...

ilk üç ay sadece yürüyüşe izin veriolar hayatım yaa... 3 aydan sonrada yüzme, hamile platesi yapılabilir die biliorum ama yinede bilen birine sormak lazım..
Bencede bırak sporu günde en fazla 1 saatlik yürüyüşler iye gelir metaboliz:CüvCüv:mayı hızlandırıyor ben yapmaya başladım çok pitkin hissediyordum kendimi yürüyüşten sonra ewe geldim yarın saate yakın uzandım dinlendim belim ağrımıştı. Ama şimdi iyiyim daha bi canlılık geldi üstüme sanki..

vienacım Allah kolaylık versin sana canım inşallah geçer bir an önce
hafta hafta gebeliğe gelince bir site var ona üye olunca gün gün yazıyor nasıl gelişme gösterdiğini
özelden verebilirim ismini

banada yazarmısın o sitenin ismini cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…