kızlar sular geldin ben duş alıp geliorum hepinizi öptüm
Nice yıllara inşallah.Güzel bir jest:)Daha nice 3 yıllar geçirirsiniz bebişin eşin ve sen.
esroscum nice yıllara ınsallah daha nıce yıllara canım
:))) ay canım benim normalde ben çalışıyorum diye zaten her işi o yapıyodu. eminim gelince ben naz yapmasamda el üstünde tutar beni zaten saolsun. ama yalnız gelmicek akrabayla gelcek yarın çok ayıp olur evi bi temizlemem lazım malesef. ama bugünn yapmıcam galiba yarın gece gelcekler gündür yaparım artık işlerimi
nıce yıllara canım bızımkı de mayısda bebısımızle kutlucaz bu sene ıhsallah
ne güzel tesadüf değilmi kutlama birken iki oluyo:) bizde yıldönümümüzden birkaç gün önce bebişin kesesini görmüştük ben heryere bir küçücük kesecik bize yıldönümü hediyesi yazmıştım:asigim:
güaydın tarhan fazla yorma kendini yaparsanda yavaş yavaş yap canım belin çok ağrır sona ! kendimden biliorumlmaz:
çokkk güzelll ya daha nice mutlu senelere :1rolleyes:
herkese günaydın bugün geç kalktım biraz gece netteydim ama kimse yoktu. umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyyt çok sewindim canım gözün aydın hep sağlıklı haberlerini alırsın bebeşinin inşallah.. hihoyyythihoyyytherkese selam.çok mutluyum beklenen günlerden biri de geldi benim için .doktordan geliyorum.bebeğimin kalp atışlarını gördümmmmmmm:lepi:çok şükürler olsun,sat la aynı günü yakalamış bebeğim,tam 7+2 günlük maaşallah.boyuda 11,7 mm.normal değil mi arkadaşlar??
şimdiden ikili test için gün alındı 28 eylül(bir büyük gün daha).haftaya da tekrar kontrole gidicem.darısı diğer tüm arkadaşların başına .
şimdiden sıhhatler olsun canımm
merhaba kıslaaarrr.dr geldim biraz önce kesemizi gördük çok şükür.5 haftalık
B1 vitamin,folik asit ve coraspin verdi.coraspin kullanan varmı aranızda arkadaşlar.
kan pıhtılaşmasına karşın verdi.sebebsiz düşükleri önlemek amaçlı.
merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..
Çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme hemen bebeğin de üzülür
ne gibi bir problem yaratıyor muş kan şekerinin yüksek olması ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?