2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..

canım benım sakın canını sıkma bu sorun degıl hayatım ya moralın asamayacagı sey yoktur sen moralını yuksek tut hersey yoluna gırer rabbımın ıznıyle inşş bebegıni düşün üzülmeee optum senı de:1hug:

merhabalar arkadaşlarr

ben de çok mutluyum bugün :)

Dr dan geldim bebeğimin kalbi atıyor gelişimi iyiymiş

benim kan değerlerim çok iyiymiş hiçbir ilaç kullanmıcakmışım
merhaba canımm hoşgeldinn
maşallah bebişine
merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..
rüzgar cım sıkma canını tatlım düzelir inşallah bak diyetisyene de gitmişsin

slm kızlar nasılsınız
a.s canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsınn
slm hamışlerrrrrrrrr nasılsınız

a.s canımm çokk şükür diyeyimm sen nasılsın

saol canım ama ister istemez endişelendim işte, ne bilim korktum

merhabalr..bende nisan annesi olucam kısmetse bugun 6+1 deyız..kesemızı ve ıcındegı beyaz mınıcık noktamızı gorduk 5. haftadayken.cuma gunu kalp atımını duymaya gıdıcez cok sabırsızım.ınsallah her sey yolunda gıderde 23 nisanda bebegımı alırım koynuma

biraz geç bi cevap oldu ama moralini bozma. bende hamile kalmadan önce kan şekerim olması gerekenin 6 katıydı. dr. hamile kalamazsın sen bu şekerle dedi. ama bak 6 haftalık hamileyim. Bozma moralini. yediklerine dikkat et yeter. üzüm, incir yeme . bi de suyu bol tüket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…