2010 Nisan Anneleri

gunaydın guzel annısler
bugun burda hava cok soguk
kar yagıyor
ömerim uyuyor

kızlar çamaşırlar çıktı mis gibi kokuyo omo babyi tavsiye ederim ve hiç yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşacıklar teyzoşları şimdi az sonra ikinci parçayı atıcağım daha çok var hiçte öyle gözükmüyodu dolabı dökünce paketleri açınca ortaya çıktı bayanssulusmile

sedacığım valla ben bazen benim dayımlar falan gelince veya eşimin akrabalarına açık açık diyroum siz yapın diye çünkü can taşıyosun rabbimin emanetini o yüzden gözümden bile sakınıyorum ben görümcende hata valla ne yolluyo öyle zırt pırt canım koca kız kendide asar çamaşırlarını ben orta okula giderken başlamaıştım nerdeyse yemek yapmaya yaa valla şimdiki kızlarmı annelerdenmi bilmiyorum hem okudum hem anneme destek olmuşumdur

rüzgar yağmurcuğum geçmiş olsun canım benimde hep tansiyonum düşer canım bilirim ben tansiyon düşüklüğünü dinlen canım bacaklarını biraz havaya kaldırarak dinlen iyi geliyo o zamn

zeyracım canım
omo baby almıstım bende
hatta buraya da yazdım
begenmene sevındım
cıcek koktu dımı evın mıs gıbı
hele bıde bebek gelsın
cennet kokacak her yer

zeyracım canım
omo baby almıstım bende
hatta buraya da yazdım
begenmene sevındım
cıcek koktu dımı evın mıs gıbı
hele bıde bebek gelsın
cennet kokacak her yer

ayyy ne güzel yazmışsın canım çiçekler gibi kokuyo evet ama ben bebişim gelince cennetler gibi kokmasını istiyorum inşallah evewt canım ben memnun kaldım omo babyden yumuşacık etmiş hemde çamaşırları ömerciğimiz ne yapıyo annesi gazı faln oluyomu seni uykusuz bırakmaya başladımı:asigim::1hug:

fundacımm ben sala yollayım birgüzel döv şunu kaydirigubbakcemile3 burada kimsesi yok ailesi adanada ve görümcem çok değerli benim için sırf onun için katlanıyoruz kızının böyle tembelliklerine.. yoksa bende derdim ama işte.. ama yaptım ben planımı eşim assın çamaşırını felan kaydirigubbakcemile3 nede olsa yeğeniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen canım bende ortaokuldayken anneme yardıma başlamıştım ama bu pek sorumsuz..neyse eşime devredeceğim bende artık birçok şeyi nasılsa bugun tatıle giriyorlar :)) çünkü cidden ben dayanamıyorum .. zaten akşam eve gittiğimde bel ve sırt ağrım oluyor..

rüzgar yağmurcuğum geçmiş olsun canım benimde hep tansiyonum düşer canım bilirim ben tansiyon düşüklüğünü dinlen canım bacaklarını biraz havaya kaldırarak dinlen iyi geliyo o zamn

saol canım dinleniyorum zaten ama akşamları daha çok oluyor anlamıyorum bende.

canım tansiyonum düşüyo ya habire. çokta düşük değil ama hemen uyku hali oluyo kafam kalkmıyor.

geçmiş olsun rüzgarcım mdikkat et kendine tansiyon oynamaları çok oluyomuş onun için iyi dinlenmek lazım fırsat buldukça bol su iç her zaman dengeler tansiyonu

GÜZEL GÜNLER HANIMLAR.BEN SAYFAYI açtım ama yazacak vaktim kalmadı gelen gidenden.inşallah hepiniz iyisinizdir.bebişlerde iyidir.iyi tatiller diliyorum herkese.benim oğlan bugün karne alacak ona bir hediye almam lazım.o nedenle ben çıkıyorum.size iyi sohbetler.

bime gittim. kulaktan ateşölçer 2 yık garantiliymiş. ama cesaret edip almadım. çok basit gözüktü.(ben de ne bekliyosam şööle uçak kokpiti gibbi bi sürü düğmeli....) pembe beyaz. haftaya cumda yürüteç varmış, müziklifalan 29,90 a.

misafir ,hele de yatılısı hamile bayanın evine gelmemeli.mutlaka yoruluyosun..bana da 1 hafta sonra eşimin amcası,kızları oglu gelebilirler..kalırlar mı bilmem ama yemege almak lazım.evi derleyip toplamak lazım...zaten bebekler dogunca herkes eve doluşcak ona hazırlıklıyım....

etraftaki insanlar gebeler konusunda cok duyarsız..en azından benim cevremdekiler,yanımda sigara içen,ayakta beni tutan bayan erkek fark etmez..ben bundan sonra gebe görünce yardımcı olcam o kesin...sositososito

amaaan bana sigara deme. bizzat benim sülalemdekiler içiyoo yanımda. deli ediyolar beni.

meraba kızlarr nasılsınız.
ben biraz rahatsızdım evdeyim bugün geçmişi okuyup geliyomopuyorumnanaktan

bende asla izin vermem şu anda evimde sigara içilmesine evim zaten çok büyük değil başka yerde olsada asla izin vermiyorum zaten benim akrabalarım kesinlikle içmez ama çevrede duyarsız insan çok bence tepkinizi gösterin pasif içicilik daha kötü sigara iç daha iyi o zamn

geçmiş olsun tuğbacığım ne oldu cnım dikkat et kendine bitanem benim bende merak ettim seni uğramadın hiç bugün buralara

merhaba bende geldim . sabah işe geldim güya arka tarafta yattım uyudum. yeni yeni kendime geliyorum. evet uykulu günler döndü. sürekli bir halsizlik hakim.. bu arada eski konuyu tekrar açıcam ağda işini naptınız. artık yarın kuaföre gidicem de siz yaptırdınız mı yada yaptınız mı?? bugüne kadar makineyle idare ettik ama artık görüşemediğimiz için zor:kedi:

haklsın canım ben bugüne kadar evimde hiç içirmedim. kim gelirse gelsin. hoş annemlerde evlerinde kimseye içirmezler bizde böyle. isteyen balkona çıkar:))

meraba kızlarr nasılsınız.
ben biraz rahatsızdım evdeyim bugün geçmişi okuyup geliyomopuyorumnanaktan

hg tuğbacım geçmiş olsun canım neyin var? önemli bişey değildir inşallah

merhaba nazlıcım hg ohhhhhh ne güzel uyumuşsun sefanız olsun şekerim. ağda konusunda da 3. aydan beri gidiyorum zaten artık dediğin gibi geçen bacağımı bile makineyle aıren ne gördüm ne bişey 2 büklüm oldum onu hele hiç yapamazdım çok rahat temiz bi yer bul yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…