2010 Nisan Anneleri

kızlar yarın bizim dr günümüz.çok özledim kuzumu,inşallah renkli usg ile gösterir dr um.doya doya görürüm oğlumu.....

ya arkadaşlar zeynep'e kızarken benim de bu aralar garip bi septikliğim tuttu ha bire allah korusun yarabbim ya hareket eder dururken kordon dolanırsa haberim olmazsa napıcam diye düşünüyorum dün gece mesela uyandım bi anda sonra biraz da hadi şu tarafa yatayım dedim belim ağrımış diye anaaaa oğlum başladı oynamaya ama sanki sıkışmış gibi hem eli hem ayağıyla çırpınıyo gibi sanki allahım dedim ya oynamasına sevinsemmi endişe mi duysam noldu acaba ters bi hareket de etmedim diyorum kafayı yiycektim sonra döndüm öteki tarafa bu sefer de durdu hareketleri allahım dedim sen koru kordona falan dolanmış olmasın öyle endişelenir dua ederken uyuya kalmışım sabah baktım şükür oğlum bir iki hareket etti. ama bu aralar bundan çok korkuyorum sizde de oluyo mu yada ne olursa olur biliyor musunuz?

anneee canım günaydın nasılın*

iyiyim canım sen nasılsın göktuğumuz nasıl annesi demek dün parti vardı ha siz mi yendiniz?
yarın da oğluşunu göreceksin demek iyi hadi bakalım inşallah güzel haberlerini de getirirsin tatlım. ya budebecim az önce yazdığım kordon konusunu da dr a sorabilir misin unutmazsan allah korusun bir sebebi var mı veya nasıl anlaşılır gibi çünkü daha benim dr a gitmeme 2 hafta var.

günaydın güzel nisan anneleri bizde ilk defa bu kadar uzun uyuduk kızımla dün dünürlerdeydik birazcık geç geldik güzel bir akşam geçirdik beraber bende geçmişi okumaya fırsat bulamadım zeynepciğim şimdi okudum canım ayyy kıyamam yaa demek babasına nazlandı kızın canım kız bebişler zaten babacı olur derler o yüzden babasını beklemişti diloşumuz canım bu arada arada uyuyolar onlar canım eee içerde hızlı bir büyüme söz konusu bitanem ondanda hareket etmeye bilri bazen canım benim rabbim korusun kötü şeyler getirme aklına canım benin

ben gidem biraz temizlik yapayım kızlar bu arada omo baby aldım bugün yavaş yavaş yıkamaya başlayacağım kuzucuğumun kıyafetlerini bakayımda öptük hepinizi görüşürüz

canım biz oğlumla iyiyiz Allaha şükür.son anda dünürün eşi atak yaptı okey attı yendi bizi ya....artık kocişlere yemek yapacağız yenildik napalım.yarın için çok heyecanlıyım canım.tamam canım unutmazsam eğer sorarım bu aralar acayip unutkanlığım var canım.ay bende de var o korku inşallah öyle bişey olmaz doğum esnasında falan....

sarı melekcim ve dünürcüğüm günaydın canım.oo baya uyumuşsunuz uykucular....bende 10 gibi kalktım canım ya.bi güzel uyku çekmişim.....

dünür yıkada bana da haber ver nasıl bakalım kokusu falan varmı*hacı şakir dün kokladın oğluşun çamaşırlarını çok kokmuyor?

kızlar herkese selamlar.dün oglumu gördüm,annemle gittik ilk kez..

1410 gr olmuş.başı ve femur boyu 2 hafta ilerde.iri bi bebek dedi,zaten annesi babası da maaşalahımız var.15 kg almışım toplam.kafası büyük oldugu için riske girmeyelim sezeryan yapalım dedi.gene de siz bilirsiniz kac cocuk istiyosunuz dedi,sezeryanda 3.gebelik istenmiyo,yapan var ama riskli..ben de 2 dedim...

cok tatlıydı esnedi 2 kez bebiş.annem diyooo cocuga bile nazar ediyolar:))Allah tüm bebekleri korusun bizimkini de...20 kg u gecme dedi bu arada...eve geldim eşimle dalga geciyom aynı sen koca kafalı oglan diyom,gülüyoo...herkese mutlu saglıklı günler.......

allah korusun budebecim rabbim bizi de yavrularımızı da korusun. inşallah yarın güzel haberlerle gel bakalım kuzum

ben gidem biraz temizlik yapayım kızlar bu arada omo baby aldım bugün yavaş yavaş yıkamaya başlayacağım kuzucuğumun kıyafetlerini bakayımda öptük hepinizi görüşürüz

zeyracım tebrikler dünkü son atak galibiyetinizle zafer sizin olmuş :) neyse rövanşta bari karşı tarafa bırakın galibiyeti de eşitlik olsun. zeyracım ya ben sadece sabun tozları varya hacı şakirin falan onlarla yıkayım diyorum ama hakkaten bi dene de olmazsa deterjan olayına karşıyım ama ondan düşünebilirim. kolay gelsin bu arada

ay canım maşallah.kilosu falan gayet iyi....amanda esnemiş uykusu mu gelmiş yerim ben onu....şimdi sezaryanda karar kıldınızmı*

rönesanscım maşallah bebeğine demek 1,5 kilo olmuş neredeyse oy kıyamam ben ona . ben, benimkinin usg de hiç yüz hallerini falan göremiyor seçemiyorum daha doğrusu :) ne güzel esnediğine kadar görmüşsün maşallah canım allah hepimizi de bebeklerimizide nazardan korusun.

dünürcüğüm arada temizlik yaparken bakacağım canım ben topiğe ama biraz toz alayım hem şu bizim minoşunkıyafetlerini renklileri beyazları ayırayım yıkansın canım benim bakalım ben haber veririm canım kokusunu bıuradan evet hacı şakir pek kokmamıştı sanki bide bunu deneyelim bakalım

rönesanscığım maşallah canım kuzucuğuna canım demek uykuculuk yaptı annesi size canım yaa melek onlar birer annelerinin kuzuları maşallah subanallah

anneciğim tamam canım ben bir deneyim bakalım nasıl yıkıyo kokusu falan nasıl ona göre yazarım canım sorma dünürümle yenildik benim kocişin sayesinde hırs yaptı adam bize bırakmadı oyunu bizde yemek yapacağız artık ne yapalım dünürümle olmazsa yemeğe gideriz beraber ne olacak yaa canları sağolsun onların bize kıydılar ama ne yapalım

kızlar ben biraz temizliğe vereyim kendimi arada uğrar bakarım yine ayyy bugün banada temizlik aşkı tuttu yaaa öptüm hepinizi görüşürüz

Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. inş sağlıkla alırsın kucağına opuyorumnanaktan
çok sıkıcı bir gün ya herkesin işimi var neden yazmıyorsunuz*
canım benim pek işim yok ama birşey yapamasımda yok.. istanbulda hava acayip soğuk ve yağmurlu.. bu kapalı havalarda evde olup yatmak istiyorum ama ne mümkün.. üstüne birde akşama misafirm var pazar akşamına kadar kalacak ( onun stresi bastı şimdi birden ( her hafta sonu misafirim geliyor bu çok güzel birşey berekettir eve ama artık kaldıramıyorum .... gelenlerin hepsi genelde yemekli oluyor birdeeeeeeee :gitme:

ooo zor işin valla insan bu zamanda hazır olsunda yiyelim derdinde oluyor.
bendede temizlik var.ama kadın geliyor bana ben tembellik yapıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…