anneee canım günaydın nasılın*
iyiyim canım sen nasılsın göktuğumuz nasıl annesi demek dün parti vardı ha siz mi yendiniz?
yarın da oğluşunu göreceksin demek iyi hadi bakalım inşallah güzel haberlerini de getirirsin tatlım. ya budebecim az önce yazdığım kordon konusunu da dr a sorabilir misin unutmazsan allah korusun bir sebebi var mı veya nasıl anlaşılır gibi çünkü daha benim dr a gitmeme 2 hafta var.
allah korusun budebecim rabbim bizi de yavrularımızı da korusun. inşallah yarın güzel haberlerle gel bakalım kuzumcanım biz oğlumla iyiyiz Allaha şükür.son anda dünürün eşi atak yaptı okey attı yendi bizi ya....artık kocişlere yemek yapacağız yenildik napalım.yarın için çok heyecanlıyım canım.tamam canım unutmazsam eğer sorarım bu aralar acayip unutkanlığım var canım.ay bende de var o korku inşallah öyle bişey olmaz doğum esnasında falan....
ben gidem biraz temizlik yapayım kızlar bu arada omo baby aldım bugün yavaş yavaş yıkamaya başlayacağım kuzucuğumun kıyafetlerini bakayımda öptük hepinizi görüşürüz
kızlar herkese selamlar.dün oglumu gördüm,annemle gittik ilk kez..
1410 gr olmuş.başı ve femur boyu 2 hafta ilerde.iri bi bebek dedi,zaten annesi babası da maaşalahımız var.15 kg almışım toplam.kafası büyük oldugu için riske girmeyelim sezeryan yapalım dedi.gene de siz bilirsiniz kac cocuk istiyosunuz dedi,sezeryanda 3.gebelik istenmiyo,yapan var ama riskli..ben de 2 dedim...
cok tatlıydı esnedi 2 kez bebiş.annem diyooo cocuga bile nazar ediyolar:))Allah tüm bebekleri korusun bizimkini de...20 kg u gecme dedi bu arada...eve geldim eşimle dalga geciyom aynı sen koca kafalı oglan diyom,gülüyoo...herkese mutlu saglıklı günler.......
1410 gr olmuş.başı ve femur boyu 2 hafta ilerde.iri bi bebek dedi,zaten annesi babası da maaşalahımız var.15 kg almışım toplam.kafası büyük oldugu için riske girmeyelim sezeryan yapalım dedi.gene de siz bilirsiniz kac cocuk istiyosunuz dedi,sezeryanda 3.gebelik istenmiyo,yapan var ama riskli..ben de 2 dedim...
cok tatlıydı esnedi 2 kez bebiş.annem diyooo cocuga bile nazar ediyolar:))Allah tüm bebekleri korusun bizimkini de...20 kg u gecme dedi bu arada...eve geldim eşimle dalga geciyom aynı sen koca kafalı oglan diyom,gülüyoo...herkese mutlu saglıklı günler.......
canım benim pek işim yok ama birşey yapamasımda yok.. istanbulda hava acayip soğuk ve yağmurlu.. bu kapalı havalarda evde olup yatmak istiyorum ama ne mümkün.. üstüne birde akşama misafirm var pazar akşamına kadar kalacakçok sıkıcı bir gün ya herkesin işimi var neden yazmıyorsunuz*
Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. inş sağlıkla alırsın kucağına opuyorumnanaktan
canım benim pek işim yok ama birşey yapamasımda yok.. istanbulda hava acayip soğuk ve yağmurlu.. bu kapalı havalarda evde olup yatmak istiyorum ama ne mümkün.. üstüne birde akşama misafirm var pazar akşamına kadar kalacak( onun stresi bastı şimdi birden ( her hafta sonu misafirim geliyor bu çok güzel birşey berekettir eve ama artık kaldıramıyorum .... gelenlerin hepsi genelde yemekli oluyor birdeeeeeeee :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?