2010 Nisan Anneleri

merhaba herkese kızlar çok uzun zamandır giremiyorum ben ve kızım iyiyiz çok şükür umarım herkes iyidir ve problemi olan yoktur.

kapı süslerim şeker sepetlerim hazır bir şekerler kaldı.siz hazırladınızmı kızlar?

canım benimkiler daha yapılacak.kapı süsümü buradan bir arkadaş yapacak çiçekçi kendisi...lavantalarımıda ben yapıyorum evde.mevlüt şekerleride istanbuldan sipariş etcez.ya eşimin dayısına söyleyeceğiz ya da dünürün kardeşi ona alacak bende ondan rica edeceğim

günaydın. yeni kalktık evimin taze erkekiyle. geçmişi okuduk bi ses verelim dedik. zeynepcim hadi hayırlı olsun kendi kumanı kendin doğuracan. annem benim için ööle derdi. kendi kumamı doğurmuşum derdi.

bana sağlık ocağım 33 üncü haftada gel bebek eğitimi vercez dedi. sizi çağırmadılar mı?

ben işten ayrıldıgım için arada giriyorum nete pek fazla giremiyorum kızlar bu arada sedacım cnm paşamız nasıl umarım o da iyidir

aaa ben de eş eşe oynadınız sandım. bak sen şu kocalara görüyo musun sizin galip gelmenizi sağlayacaklarına ne yapmışlar. dediğin gibi canları sağolsun canım ne güzel vakit geçirmişsiniz işte sonuç mühim değil.yemek nasıl olsa yapılıyo birgün de onlara özel diye yapılır nolcak ki. allah ağzınızın tadını bozmasın yeterki. kloay gelsin tatlım çamaşırların sonucunu da bekliyorum. kızımızı yorma ha

merhaba herkese kızlar çok uzun zamandır giremiyorum ben ve kızım iyiyiz çok şükür umarım herkes iyidir ve problemi olan yoktur.

merhaba ymercim nerdesin canım ya hakkaten ne zamandır. neyse iyi olmanız önemli olan. biz de allaha şükür herşey yolunda burada.

bana sağlık ocağım 33 üncü haftada gel bebek eğitimi vercez dedi. sizi çağırmadılar mı?

yok be şekerim beni çağıran olmadı daha ama 29unda gitcem anca sağlık ocağına 28. haftada olmuş olacam belki de anca derler. bence sen de sakın kaçırma ne güzel anlatan varken dinle okumaktan daha akılda kalıcı olur bence

merhaba teyzoşlar biz geldik kızımın cicilerini attım makinaya daha 3 -4 sefer daha var ilk hastahane çıkışlarımızı küçük parçaları attım bakalım kısa narin programda yıkanıyo şu anda :))) seve seve okşaya okşaya koydum makinaya 2 buçuk ay sonra üstünde göreceğim inşallah çok duygulanıyo insan yaa geçsin artık şu günler kuzucuklarımızı alsak kollarımıza artık yaaa:ecrin_bebek:

sedacığım yorma canım kendini ayyy ben bu insanları anlamam yaa neden hamile bir insana zahmet edttirirler tamam gelsinler çaya falan ama kalma ayrı bir sorun oluyo üstelik çalışıyosun valla ben çalışırken akşama önümü zor görüyordum canım yakın olsak inan gelirdim yardıma canım benim yorma kendini

ymerciğim nasılsın canım uzun zamndır girmedişn topiğe özlettin kendini canım gir arada sık sık yaaa

kızlar bebeğin uyku setini makinaya atmıştım birkaç parça beyaz çamaşır ile.iyi durulamamış sabun tozu kalmış içinmde ya anpsam tekrar mı durulama yaptısam?

kızlar bebeğin uyku setini makinaya atmıştım birkaç parça beyaz çamaşır ile.iyi durulamamış sabun tozu kalmış içinmde ya anpsam tekrar mı durulama yaptısam?

canım durulamaya ayarla tekrar durulat canım bazen sıkışık olunca çamaşır kalıyo çok sıkışık olmuştur ondan kalmıştır canım benimkiler daha çıkmadı bakalım nasıl çıkacaklar kokusu falan nasıl yazacağım canım :asigim:

ben işten ayrıldıgım için arada giriyorum nete pek fazla giremiyorum kızlar bu arada sedacım cnm paşamız nasıl umarım o da iyidir

canım paşam ıyı Allah'a şükür.. içerde bir uyuyor bir kalkıyor ama annecine fazla zahmet vermiyor yavrum.. inşallah bundan sonrasıda iyi geçer...

zeynepcimm sormaya insanlar cidden düşüncesiz...gelen kişi görümcemin kızı az önce aradı gelıyormus kesın.. vee bombaa haber salı akşamına kadar kalacakmış :)) istanbulda okuyor.. boyle 3 haftada bırde bana gelıyor.. ve inanırmısınız çamaşırlarını bile asmıyor ben asıyorum klava: bişeyde denılmıyor kıza pek narin hemen küser diye korkuyorum..

tekrar durulatıyorum canım içime sinmedi öyle.canım benim ölçeğim yıkama talimatında yazana göre çok küçükmüş canım.o yüzden kokmuyo olabilir.

canım desen ben artık ağırlaştım sen asarmısın çamaşırlarını diye.aman küserse küssün ya valla millet karşındakini kullanmayı biliyo he. klava: canım söyle ya yorma kendini senin işin sana yeter zaten yeteri kadar yoruluyosun.ay sinir oluyom he böyle düşüncesiz insanlara.karşındaki hamile ya ay sen o görümcenin kızını bana yolla sinir oldum ona heklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…