Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. inş sağlıkla alırsın kucağına opuyorumnanaktan
canım benim pek işim yok ama birşey yapamasımda yok.. istanbulda hava acayip soğuk ve yağmurlu.. bu kapalı havalarda evde olup yatmak istiyorum ama ne mümkün.. üstüne birde akşama misafirm var pazar akşamına kadar kalacak( onun stresi bastı şimdi birden ( her hafta sonu misafirim geliyor bu çok güzel birşey berekettir eve ama artık kaldıramıyorum .... gelenlerin hepsi genelde yemekli oluyor birdeeeeeeee :gitme:[/QUOT
canım merhaba.ya canım çalışınca zor misafğir ağırlamak hiç dinlenmeden işe mi döneceksin bu hafta.artık benim sırtım ayaklarım falan çok ağrıyor.dikkat et canım kendine fırsat bulduğun her an dinlen...yarına kar geliyomuş canım istanbula burayada yollayın
kapı süslerim şeker sepetlerim hazır bir şekerler kaldı.siz hazırladınızmı kızlar?
merhaba herkese kızlar çok uzun zamandır giremiyorum ben ve kızım iyiyiz çok şükür umarım herkes iyidir ve problemi olan yoktur.
Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. inş sağlıkla alırsın kucağına opuyorumnanaktan
canım benim pek işim yok ama birşey yapamasımda yok.. istanbulda hava acayip soğuk ve yağmurlu.. bu kapalı havalarda evde olup yatmak istiyorum ama ne mümkün.. üstüne birde akşama misafirm var pazar akşamına kadar kalacak( onun stresi bastı şimdi birden ( her hafta sonu misafirim geliyor bu çok güzel birşey berekettir eve ama artık kaldıramıyorum .... gelenlerin hepsi genelde yemekli oluyor birdeeeeeeee :gitme:[/QUOT
canım merhaba.ya canım çalışınca zor misafğir ağırlamak hiç dinlenmeden işe mi döneceksin bu hafta.artık benim sırtım ayaklarım falan çok ağrıyor.dikkat et canım kendine fırsat bulduğun her an dinlen...yarına kar geliyomuş canım istanbula burayada yollayın
Canım malesef dinlemeden işime geri döneceğim sanırm( kar geliyormuş evet ama ben şuan hiç istemıyorum yarın öğleye kadarda işte olacagım ve gunluk sabah akşam bir saat otobus yolculugum var ...korkuyorum açıkcası.. dua edin bize
merhaba herkese kızlar çok uzun zamandır giremiyorum ben ve kızım iyiyiz çok şükür umarım herkes iyidir ve problemi olan yoktur.
hoşgeldin dünürcümmm bizde şükür iyiyiz... idil hanımda iyiymiş maşallah.. arayı fazla açma özlüyoruz seni..opuyorumnanaktan
[
anneciğim tamam canım ben bir deneyim bakalım nasıl yıkıyo kokusu falan nasıl ona göre yazarım canım sorma dünürümle yenildik benim kocişin sayesinde hırs yaptı adam bize bırakmadı oyunu bizde yemek yapacağız artık ne yapalım dünürümle olmazsa yemeğe gideriz beraber ne olacak yaa canları sağolsun onların bize kıydılar ama ne yapalım
bana sağlık ocağım 33 üncü haftada gel bebek eğitimi vercez dedi. sizi çağırmadılar mı?
Canım malesef dinlemeden işime geri döneceğim sanırm( kar geliyormuş evet ama ben şuan hiç istemıyorum yarın öğleye kadarda işte olacagım ve gunluk sabah akşam bir saat otobus yolculugum var ...korkuyorum açıkcası.. dua edin bize
hoşgeldin dünürcümmm bizde şükür iyiyiz... idil hanımda iyiymiş maşallah.. arayı fazla açma özlüyoruz seni..opuyorumnanaktan
dualarımız sizinle tatlım.ne kadar fazla yol gidiyomuşsun öyle çok yorucu istanbul trafiği ya....
kızlar bebeğin uyku setini makinaya atmıştım birkaç parça beyaz çamaşır ile.iyi durulamamış sabun tozu kalmış içinmde ya anpsam tekrar mı durulama yaptısam?
ben işten ayrıldıgım için arada giriyorum nete pek fazla giremiyorum kızlar bu arada sedacım cnm paşamız nasıl umarım o da iyidir
merhaba teyzoşlar biz geldik kızımın cicilerini attım makinaya daha 3 -4 sefer daha var ilk hastahane çıkışlarımızı küçük parçaları attım bakalım kısa narin programda yıkanıyo şu anda :))) seve seve okşaya okşaya koydum makinaya 2 buçuk ay sonra üstünde göreceğim inşallah çok duygulanıyo insan yaa geçsin artık şu günler kuzucuklarımızı alsak kollarımıza artık yaaa:ecrin_bebek:
sedacığım yorma canım kendini ayyy ben bu insanları anlamam yaa neden hamile bir insana zahmet edttirirler tamam gelsinler çaya falan ama kalma ayrı bir sorun oluyo üstelik çalışıyosun valla ben çalışırken akşama önümü zor görüyordum canım yakın olsak inan gelirdim yardıma canım benim yorma kendini
ymerciğim nasılsın canım uzun zamndır girmedişn topiğe özlettin kendini canım gir arada sık sık yaaa
canım durulamaya ayarla tekrar durulat canım bazen sıkışık olunca çamaşır kalıyo çok sıkışık olmuştur ondan kalmıştır canım benimkiler daha çıkmadı bakalım nasıl çıkacaklar kokusu falan nasıl yazacağım canım :asigim:
canım paşam ıyı Allah'a şükür.. içerde bir uyuyor bir kalkıyor ama annecine fazla zahmet vermiyor yavrum.. inşallah bundan sonrasıda iyi geçer...
zeynepcimm sormaya insanlar cidden düşüncesiz...gelen kişi görümcemin kızı az önce aradı gelıyormus kesın.. vee bombaa haber salı akşamına kadar kalacakmış :)) istanbulda okuyor.. boyle 3 haftada bırde bana gelıyor.. ve inanırmısınız çamaşırlarını bile asmıyor ben asıyorumklava: bişeyde denılmıyor kıza pek narin hemen küser diye korkuyorum..
selam kızlar nasılsınız* biz iyiyiz akşam hasta oldum 9 da uyumuşum bu aralar uyku halim fazla olmaya başladı gene. sizlerde ne var ne yok? şu videolara bi bakın bi ara. çok güzeller..
anne karnında bebek hareketlerinin görüntüleri videosu anne karnında bebek vidyo vidiyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?