2010 Nisan Anneleri

canım benim bizde oğlumla seni özledik.birde çapadaki dr görsün bakalım canım ne diyecek.inşallah herşeyin hayırlısı olur,sağlıkla alırsın oğlunu kucağına canım. eksikleri tamamladığınız iyi olmuş canım.artı yıka ütüle falan ancak canım ya...doğumu istanbulda yapman daha iyi olur annenler çok iyi bakarlar sana

reyhancığım merhaba tatlım inşallah iyi haberlerle gelirim canım.yarın sabah 9.30 ta Allahtan öğleden sonra falan olsaydı artık bekle dur.dr. kiloma kızacak kesin çükü şeker normal çıktıktan sonra diyeti falan bıraktım.bu akşamda misafirim geliyo gelsin kekler börekler artık.

canım ne oldu kayınvaliden mi dır dır ediyo*sen gez gel kafanı dağıt canım.

deterjanımı buldum bebişimin eşyalarını attım yıkamaya ikinci makina yıkanıyor.roxy diye bir marka aldım sabun tozu ve yüzde yüz bitkiselmiş.mis gibi koktular....
bizde omoyu kullandık tatlım
inşallah tatlım zaten pek çok şeyi burda aldığım için annemler yıkadı ütüledi bile tatlım hatta eve götürmeyi bile düşünmüyorum:)
annemlerden başka bakacak kimsem yokki canım çok şükür onlar var ve öyle heveslilerki hergün başka bişey yapıyor annem
bi aksilik olmazsa artık doğuma gelirim ve kırkım çıkana kadar da kalırım diye düşünüyorum ama kısmet tabiki
hoşbulduk canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.maşallah bebişine.ne yiyorsunda tosun oldu bu bebiş....kaydirigubbakcemile3
inşallah canım sanırım meyve yemekten tatlım yoksa ekstra yediğim bişey yok ve son bir aydır kiloda almadım

kızlar slm umarım herkezler iyidir.bugün pek bakamadım çok yoğundum.fırsat bulup giremedim.çok yoruldum bebişimde bugün pek hareketli maşallah tepiklemekten yorulmadımı hayret ediom,banada kimi zaman iş yaptırtmadı

jnazcım bi tek senin yazını okuyabildim gülüm..bebeişini kucağına almana az kaldı canım demek allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin yavrun yeterki.önemli olan o.

hoşgeldin canımm maşallah bebişine
bakalım tatlım yarın net bir cevap alırım inşallah sağlıkla doğsunda yavrum başka bişey istemiyorum

canım önemli bişi değil. önde olur, geriden gelir, yakalar sonra.... hiç meraklanma bende de olmuştu sonr yakaladık. şu an ne durumda bilmiyorum ama.

hiç korkma buketcim hiçbişycik oolmaz allah korusun öyle olsa dr söylerdi bu ay biraz daha beslenmene dikkat et ve bebeği besleyecek şeyler ye bak görürsün bi dahakine tosun gibi olur annesi sıkma canını sen

sykma canini canim doktor bisey demediyse tehlikeli bi durum degildir insallah

canlarım çok saolun inşallah bi sorun çıkmayacak bakalım beslenmeye dikkat etmek lazım kaç zamandır mide yanmasından yemek yiyemiyordum ondan olmuştur toplar kendini yetişir inşallah zamanına... sizde dikkat edin nolur okadar zorki kaygılanmak...
jnazcım maşallah bebişine ozaman hepimizden erken kavuşacan bebişine hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallah...

bilmiyorumki tatlım dua edin bana olur mu
bol bol meyve yemeye de çalış canım

hoşbulduk jnazcım.iyiyim tatlım yarın dr günümüz heyecan var.sen nasılsın*bir yandan yemek bir yandan pasta yapıyorum birazda buraya bakıyorum.canım maşşallah 34 haftamı gözüküyor?alkisalkisalkis

buket asudeciğim canım kaygılanma herzaman gittiğin dr una mı gittin de geriden geliyor dedi.bazı dr ların usg cihazlarının ölçümleri farklı olabiliyor canım.sakın kaygılanma bebeğin bir an evvel kendini toparlar tatlım

aman ha ne atmasıymış öyle bakayım git bi hava al da gel öyleyse ve sakin ol lütfen

öyle yaptim zaten canim benim cok sagol
napalim iki ayle bir evde yasamanin zorlugunu cekiyorum
bazen hic rahata eremeyecekmisim gibi gelir
ama hayirli anlatilacak cok sey var ama onuda bir derdim vara anlatirim artik:gitme:

jnazcığım canım benim maşallah ahmetimize canım oyy kıyamam yaa desene o zamn şubat ayının sonuna doğru doğumun olacak ben sana hep derdim ilk sen doğuracaksın diye bitanem hayırlısıyla doğsun ahmetimizi sevelim canım benim annenlerdede bol bol dinlen bitanem

dünürcüğüm ayağımızımı sürüdük dün akşam ne bugün kim gelecek canım abinlermi yarın ayrıca güzel haberlerle geliceksin inşallah damadım kocamn oldu maşşallah canımcım bizi habersiz bırakma bende gelininin bütün kıyafetrlerini yıkadım sadece yün battaniyeleri falan kaldı onlarıda bir ara yıkarım yarında yıkadıklarımı ütüleyip dolaba yerleştireceğim inşallah bu arada deterjanı tavsiye ederim canım sormuştunya güzel omonun bebekler için olan deterjanı canımolumunekankayizsmile

reyhancığım canın sıkkınsa çık dışarıya dolaş bitanem takma neye kızdıysan canım boşver üzme bebişimizi canım benim

meraba nazlıcığım ve aşkitom

zeyra cnm
ömerım ıyı cok sukur
2 gundur gece uykumuz ıyı
ama bazen yoruyor annesını

canım oglum bugun 13 gunluk oldu
zaman cabuk gecıyor kızlar

bende pazartesi dr gideceğim en son gittiğim suyunda az bir azalma var demişti.korkuyorum valla.önemli değil dedi ama endişeleniyor işte.insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…