iyi akşamlar kızlarrrr
sizi çok özledik teyzeleri ama malesef giremiyoruz nete artık evimize geçince
bugünlerde pek bi halsizim kızlarya bide başağrısı tabiki hayırlısıyla alayımda yavrumu kucağıma başka bişey istemiyorum
yarında çapaya gideceğiz doktora pazartesi gittiğim doktorum endişelendirdi baya erken doğum konusunda bakalım randevumuzu aldık inşallah hayırlı haberlerle gelirim yanınıza
bu arada eksiklerimizide tamamladık teyzeleri tabi en önemlisi beşiğimiz kaldı :) bide onu hallettikmi tamamdır
doğumu ise bi aksilik olmazsa istanbulda çapada yapmayı düşünüyorum belki yarın kesin bir tarih verir doktor ünv. hastanesi olduğu için böyle bir karar aldık birde teyzemin eşi orda kadın doğumda çalışıyor
sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl aslında tek tek hepinizi çok merak ediyorum ama geçmişi okumaya vaktim yok
a.s canım hoşgeldin
bizde omoyu kullandık tatlımdeterjanımı buldum bebişimin eşyalarını attım yıkamaya ikinci makina yıkanıyor.roxy diye bir marka aldım sabun tozu ve yüzde yüz bitkiselmiş.mis gibi koktular....
inşallah tatlım zaten pek çok şeyi burda aldığım için annemler yıkadı ütüledi bile tatlım hatta eve götürmeyi bile düşünmüyorum:)canım benim bizde oğlumla seni özledik.birde çapadaki dr görsün bakalım canım ne diyecek.inşallah herşeyin hayırlısı olur,sağlıkla alırsın oğlunu kucağına canım. eksikleri tamamladığınız iyi olmuş canım.artı yıka ütüle falan ancak canım ya...doğumu istanbulda yapman daha iyi olur annenler çok iyi bakarlar sana
inşallah canım sanırım meyve yemekten tatlım yoksa ekstra yediğim bişey yok ve son bir aydır kiloda almadımhoşbulduk canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.maşallah bebişine.ne yiyorsunda tosun oldu bu bebiş....kaydirigubbakcemile3
kızlar slm umarım herkezler iyidir.bugün pek bakamadım çok yoğundum.fırsat bulup giremedim.çok yoruldum bebişimde bugün pek hareketli maşallah tepiklemekten yorulmadımı hayret ediom,banada kimi zaman iş yaptırtmadı
jnazcım bi tek senin yazını okuyabildim gülüm..bebeişini kucağına almana az kaldı canım demek allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin yavrun yeterki.önemli olan o.
canım önemli bişi değil. önde olur, geriden gelir, yakalar sonra.... hiç meraklanma bende de olmuştu sonr yakaladık. şu an ne durumda bilmiyorum ama.
canım benim doktorun bişey yok dediyse stres yapma canımcım hem her doktorun ultrasyon cihazında farklı çıkabiliyomuş canım onlarada bilgisayara nasıl cd yükleniyosa hepsinin ayrı formatı oluyomuş canım benim sıkma annesi güzel canını doktor olumsuz bişey olsa zaten tedbir aldırırdı bitanem:1hug:
hiç korkma buketcim hiçbişycik oolmaz allah korusun öyle olsa dr söylerdi bu ay biraz daha beslenmene dikkat et ve bebeği besleyecek şeyler ye bak görürsün bi dahakine tosun gibi olur annesi sıkma canını sen
sykma canini canim doktor bisey demediyse tehlikeli bi durum degildir insallah
hoşbuldum hayatım iyiyim çok şükür aynı şeyi bende sordum doktora ve şimdiye kadarda doğumu çok etkilemeyeceğini söyledi ama bu sefer gittiğimde muayene eder etmez nst ye gönderdi ve normalde hep 2 hafta ilerde çıkarken bu sefer 4 hafta ilerde çıktı yavrum buda iri bir bebek olduğunu gösterir dedi ve 4-5 hafta erken gelmek isteyebilir hazırlıklı ol dedi. tabi bu hafta farklı şikayetlerim de var özellikle kasıklarım oturup kalkarken çok ağrıyor güvendiğim bir doktor olduğu için şaşırdım . ama tek doktorla yetinmek istemediğim için yarın çapada bir hocayla görüşeceğim sata göre de 30. hafta tatlım ultrasona göre 34
aslında sata göre 2 nisan dı canımcım
hemde nasıl heyecanlıyım anlatamam bide nst odasında sancı çekenleri görünce iyice panik oldum
canlarım çok saolun inşallah bi sorun çıkmayacak bakalım beslenmeye dikkat etmek lazım kaç zamandır mide yanmasından yemek yiyemiyordum ondan olmuştur toplar kendini yetişir inşallah zamanına... sizde dikkat edin nolur okadar zorki kaygılanmak...
jnazcım maşallah bebişine ozaman hepimizden erken kavuşacan bebişine hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallah...
inşallah canımcımm herşeyin hayırlısı
hiç öyle daha çok var diye düşünme baksana daha 3-4 haftalıkken başlamıştık muhabbete
inşallah yarın eve geleyim ilk işim size haber vermek olacak
fundacım hoşgeldin canım nasılsın?
yarın kontrolünüz varmış sizinde hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
selam kızlarrr
aman ha ne atmasıymış öyle bakayım git bi hava al da gel öyleyse ve sakin ol lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?