saol canım ya inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına ii olur herşey yolunda gider inşallah....bilmiyorumki tatlım dua edin bana olur mu
bol bol meyve yemeye de çalış canım
evet canım hep gittiğim doktor dedi bakalım biraz daha dikkat etmem lazım yediğime içtiğime sizde dikkat edin olurmu çok korktum ben bugün allahım yaşatmasın hiç kimseye...buket asudeciğim canım kaygılanma herzaman gittiğin dr una mı gittin de geriden geliyor dedi.bazı dr ların usg cihazlarının ölçümleri farklı olabiliyor canım.sakın kaygılanma bebeğin bir an evvel kendini toparlar tatlım
canım ya korkma nolur korku korkuyu getiriyo ii olur inşallah herşey dikkat et kendine dua edelim artık kritik döneemlerdeyiz :Saruboceq:bende pazartesi dr gideceğim en son gittiğim suyunda az bir azalma var demişti.korkuyorum valla.önemli değil dedi ama endişeleniyor işte.insan..
jnazcığım canım benim maşallah ahmetimize canım oyy kıyamam yaa desene o zamn şubat ayının sonuna doğru doğumun olacak ben sana hep derdim ilk sen doğuracaksın diye bitanem hayırlısıyla doğsun ahmetimizi sevelim canım benim annenlerdede bol bol dinlen bitanem
dünürcüğüm ayağımızımı sürüdük dün akşam ne bugün kim gelecek canım abinlermi yarın ayrıca güzel haberlerle geliceksin inşallah damadım kocamn oldu maşşallah canımcım bizi habersiz bırakma bende gelininin bütün kıyafetrlerini yıkadım sadece yün battaniyeleri falan kaldı onlarıda bir ara yıkarım yarında yıkadıklarımı ütüleyip dolaba yerleştireceğim inşallah bu arada deterjanı tavsiye ederim canım sormuştunya güzel omonun bebekler için olan deterjanı canımolumunekankayizsmile
reyhancığım canın sıkkınsa çık dışarıya dolaş bitanem takma neye kızdıysan canım boşver üzme bebişimizi canım benim
meraba nazlıcığım ve aşkitom
cok sükür bende iyiym canim opuyorumnanaktan
kizlar biraz cikam gezem dolasam cok bunaldim evde
bide habire dir dir cekiyom arti böyle bi yerden atasim var kendimi
canim cok sykiliyor
hepinizi öptüm
jnaz sende bizi habersiz birakma tatlim hadi öpüldün
canım geçmiş olsun ben bugün seni çok merak ettim ama sanırım istanbula gittiler diye düşündüm.hayırdır neyin var*
iyi akşamlar kızlarropuyorumnanaktan kimler var bakayım iyice gece muhabbetleri aksıyor artık:umursamaz:
batuhanımcımmm seni üzenlere söyle nisan annelerini üzerine salarım de parçalarız vallla hamile kadın üzülmez kötükedihüso
tatlım merak etmişsin iyiyim şimdi sabah çok halsizdim kalkıp işe gidemedim ama dinlenince geçti tatlım.opuyorumnanaktan ahhh ahhh istanbul hayal heryerde kar var canımkaydirigubbakcemile3
canım iyi yapmışsın ne olur ne olmaz soğuk olunca alırsın sıcak odaya canımcım bizde az önce bulancaktan geldik 1 -2 saat önce hastaneye geldik yengem amaliyat oldu bugün demiştim onu bakmaya gittik iyi şükürler olsun annem kalıyo yanında canım park yatakların içinde yataklarını ayrıyetten alıyosun boyuna ve enine göre annemle bu akşam konuştuk nevresim bitane bende vardı görümcemin yaptığı şimdi annem bitane kendi elyaf alıp yapacak nevresimini falan bitanede hazır alıcak sanırım canım ben yanlarının korumasını istemiyorum zaten park yataklarda gerek yok canımcım çok iyi düşünmüşsünüz canım yarın göktuşuma el salla benden selam söyle canım
iyi akşamlar kızlarropuyorumnanaktan kimler var bakayım iyice gece muhabbetleri aksıyor artık:umursamaz:
batuhanımcımmm seni üzenlere söyle nisan annelerini üzerine salarım de parçalarız vallla hamile kadın üzülmez kötükedihüso
tatlım merak etmişsin iyiyim şimdi sabah çok halsizdim kalkıp işe gidemedim ama dinlenince geçti tatlım.opuyorumnanaktan ahhh ahhh istanbul hayal heryerde kar var canımkaydirigubbakcemile3
ay canimsin kiz hec gülesim yoktu
salsam parcalarsiniz valla zemuszemus
bunlar anlasa zaten yaparlarmi canim benim
adamlar cahil geri kafali
sabah ogluma dedim bugün anneyi üzme tamammi dedim neden anne dedi kendimi iyi hissetmiyorum agirlastim iste kardes beni yoruyo felan dedim
ay ben öyle der demez sen git hemen oturma odasina uzan oglum ben cok hastayim diyo cocuga bidekaydirigubbakcemile
ay bi sinir oldum bi sinir oldum anlatamam
sonra bulasiklar vardi normalde durmam ben valla elimi bile sürmedim bi odami temizledim
namazimi kildim uzandim
artik kendi evimi istiyom ben yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
kendi derdime daldim hosgeldin tatlim bu ara
hoşbulduk canım
ay canım yaaa kıyamam kimle kalıyosunuz kayınvalidenlerlemi? ne zaman evinizi ayıracaksınız bellimi?
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım?
zor canım ya.kayınvalidenin en iyisi bile olsa insan istediği zaman istediği gibi davranmak ister.inşallah en kısa zamnada geçersiniz evinize....bilmiyorumkismile
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım?
şimdi tuırp gibiyim saol tatlım. demek çekti bizim idil baby 2 gün önce bakmıştım bende hiç almıyım o zaman standart ölçüleri çünkü numara yok canımcım. uyardığın için teşekkürler valla benim bebiş de iri olurmu bilmem ama kilosuna bakılırsa pek minyon olmıcka gibi riske girmim hiçkaydirigubbakcemile3canımgeçmiş olsun.şimdi nasılsın tatlım*ya ne diyeceğim sana şu idil baby den 6lı hastane çıkışı almıştımya ben o yıkayınca biraz küçüldü haberin olsun dedm.onlarda numara oluyosa sen en küçüğünün bir büyüğünü al tatlım.
olsun canım ya sıkma kendini herşeyin hayırlısı.inşallah en kısa zamanda çıkarsınız tatlım
iyiakşamlar canım nerelerdesin ihmal edinyon biziopuyorumnanaktankızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım?
canım yaa çok üzüldüm valla en kısa zamanda kurtulursun inşallah.bana kalirsa hemen ayirmak istiyorum ama esim doguma kadar sabret ne olur deyip duruyo bakalim kimin sözü gececek
evet canim o mahluklarla kaliyorum
ve bi odada sykismis haldeyim herseyim bir odada ve bu odaya birde bebek sigdirmami istiyorlar mansak bunlar ya neymis oglum onlarin odasina gecermis
adamlar kendi cocuklarinin yaninda dikkat etmiyo namahrem olaylarina birak bide oglumu onlarin odasina verecekmisim
delimidir nedir ya
amin canim dedigin gibi cok zor ama 5 senedir katlandim ki hic bi ise yaramaz insalar
ama dahada dayanamiyacam artik sinir sistemim dayanmiyorki
zaten destek aliyorum 2 haftada bir doktora gidiyorum ne icin bir hic icin
ay sizide sykmiyim derdimler:gitme:
hosgeldin canim kendi adima iyi sayilirim sen nasilsin ???
şimdi tuırp gibiyim saol tatlım. demek çekti bizim idil baby 2 gün önce bakmıştım bende hiç almıyım o zaman standart ölçüleri çünkü numara yok canımcım. uyardığın için teşekkürler valla benim bebiş de iri olurmu bilmem ama kilosuna bakılırsa pek minyon olmıcka gibi riske girmim hiçkaydirigubbakcemile3
iyiakşamlar canım nerelerdesin ihmal edinyon biziopuyorumnanaktan
canım yaa çok üzüldüm valla en kısa zamanda kurtulursun inşallah.
benim kayınvalidem çok iyidir ama 3 ay önce başka eve taşındık beraber. bende ikna edene kadar çok uğraştım. 1+1 evde elimi sallasam kayınvalideme çarpıyodu:)) birde bebek beşik bile koyacak yer yoktu çıldırcaktım. hala taşınmayalım diyodu. ama bizimkiler öyle baskıcı değiller haklarını yiyemem baktılar çok kararlıyım birlikte başka eve çıktık kayınvalidemle en azından kendi odası var şimdi salonda yatmıyosırnaşık şey hala ara ara diyo taşınmakta acele ettik diye ama geçmiş olsun delikafadulden
aşklosun canım ne sıkılması.bueada sevinçlermizi, üzüntülerimizi paylaşmayacağızda ne yapacağız?sıkma tatlı canını bak bebişinde üzülür
tuğbacığım yarın tam 30. haftana girceksin süper ya ne güzel.son 10 hafta he....ay bende gelsem 30lara yahu....
canım evet ya baya çekti sanki benimbebeğimde iri olcak asarkendedimki bizimki iri olursa hiç giydiremeden kaldıracağım.eşim ilk onu giysin istiyor.çok beğendi rengini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?