sorma canım 15 dakika sonra 30 yazacak tickerda bende onu düşünüyom bekliyom 1 saattir inanırmısın.:asigim: seninde az kalmış canım yaaa zemuszemus
valla o sete ben de bayılmıştım ama dediğin doğru hiç giydirememek de var vazgeçtim ona benzer bir modeli ufaklık diye bir markada görmüştüm onu alırım belkizemuszemus
sonunda gelebildim bizimki yine formatladı bilgisayarıakannehir
dünürcüğüm canım bana sorarsan o senin dediğin küçük beşikleri 6 ayına kadar kullanabiliyosun hiç kullanışlı değil canım sakın onan alma derim canım benim park beşik dediğin gibi daha kullanışlı çünkü hem oturduğun odada kullanırsın hem yatak odanda kullanırsın canım birde elyaf alırsın olmazsa kayınvaliden veya annen yatak yapabilir altınada kalın bir battaniye koyarsın elyafın yüksek olur canım bidaha alma uyku seti bizimkinin yatağı var ama annem dediğim gibi elyaftanda yumuşak olsun diye altına yatak yapacak yine canımcım
nasıl yenildik dünür ya.tuğbacığım dünürüm çok güzel okey oynuyor hekaydirigubbakcemile2
hoşbulduk tuğbacığım bizim adam format hastası yaa haftada bir atıyo bilgisayar kafayı yiyecek yaaa bu gidişle
ayyy sen çok yaşa iyimi dünürcüğüm demek dıgıdık dıgıdık heee heee kaydirigubbakcemile3 şimdi dedim dıgıdık diyo dünürün diye gülmekten bayıldı benimki yaa sen çok yaşa dıgıdık
:kedihaoldumsmile ayyy canım şans valla bazen oluyoki taşları bile dizemiyorum valla sorma benimki hırs yaptı hiç yenilgiye gelmiyo benimki benle ne dalga geçiyo şimdide diyoki dıgıdığa söyle ne pişirceksiniz veya nereye götürceksiniz onu tartışın diyoboshayallersmile
dünürcüğüm tuğbacığım öpüyorum kocamn sizi canlarım benim belim çok ağrıdı bugün nedense yordum sanırım kendimi iyi geceler canlarım görüşmek üzere dünürcüğüm yarın göktuşumdan güzel haberler getir kocamn bir öpücük yolla benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?