2010 Nisan Anneleri

daha benim 1.5 hafta var canım ya....aman zamanın çabuk geçmesi önemli değil iyi olsunlarda ben yarın dra gidiyorum.sabah 9.30 da ay çok heyecan var.oğlum bugn kafasını göğsüme bastırıyor yada aykalarını itiyor resmen yukarı

tuğbacığım ufaklığım mallarıda çok güzel tavsiye ederim.ya alma bak ben bir sürü para verdim ne oldu*

sonunda gelebildim bizimki yine formatladı bilgisayarıakannehir

fundacım yarın açık görüş var demek. inşallah çok güzel geçer kontrolünüz. göktuş bey de annesini mutlu eder. ay ne güzel benim daha 17 günüm kontrol için.
ufaklık markasını ben ilk defa görmştüm madem iyi diyosun bana penyesi biraz sert gibi geldi nispeten tabiii.
canım benimkide neresini dayıyo bilmiyom ama göğüs altında ince ince sızlamalar hissediyom. sıpalar istila ettiler bedenimizikaydirigubbakcemile3:asigim:

dünürcüğüm canım bana sorarsan o senin dediğin küçük beşikleri 6 ayına kadar kullanabiliyosun hiç kullanışlı değil canım sakın onan alma derim canım benim park beşik dediğin gibi daha kullanışlı çünkü hem oturduğun odada kullanırsın hem yatak odanda kullanırsın canım birde elyaf alırsın olmazsa kayınvaliden veya annen yatak yapabilir altınada kalın bir battaniye koyarsın elyafın yüksek olur canım bidaha alma uyku seti bizimkinin yatağı var ama annem dediğim gibi elyaftanda yumuşak olsun diye altına yatak yapacak yine canımcım

nasıl yenildik dünür ya.tuğbacığım dünürüm çok güzel okey oynuyor hekaydirigubbakcemile2

hoşbulduk tuğbacığım bizim adam format hastası yaa haftada bir atıyo bilgisayar kafayı yiyecek yaaa bu gidişle

ayyy sen çok yaşa iyimi dünürcüğüm demek dıgıdık dıgıdık heee heee kaydirigubbakcemile3 şimdi dedim dıgıdık diyo dünürün diye gülmekten bayıldı benimki yaa sen çok yaşa dıgıdık

canım ya biz dünürüz işte ya bu kadar olur.az önce eşime tam dediğin gibi dedim ya annem ya annen elyaftan yatak yapar biraz kalın olur kullanır dedim.ya bu kadar olur aynı şeyleri düşünüyoruz seninle ya....olumunekankayizsmile
evet canım çift taraflı kullanırım diğerini taş çatlasa o kadar kullanırım hiç gerek yok sağolsun görümcem mevlüt şekerinide ben alırım dedi belki onuda ona aldırırım.senin görümceden sonra nenimkide yılın 2.en düşünceli görümcesi olsun mu*

nasıl yenildik dünür ya.tuğbacığım dünürüm çok güzel okey oynuyor hekaydirigubbakcemile2

:kedihaoldumsmile ayyy canım şans valla bazen oluyoki taşları bile dizemiyorum valla sorma benimki hırs yaptı hiç yenilgiye gelmiyo benimki benle ne dalga geçiyo şimdide diyoki dıgıdığa söyle ne pişirceksiniz veya nereye götürceksiniz onu tartışın diyoboshayallersmile

BİZ BU AKŞAMDAN BERİ EŞİMLE BİRBİRİMİZE DIGIDIK DIGIDIK DİYORUZ BİRDE DIRIN DIRIN DIRINNNNNNNNNNN:roflol:delikafadulden

CANIM EVDEMİ YAPSAK YOKSA ADAMLARI BİRAZ DAHA BORCA MI SOKSAK NE DERSİN?ASLINDA SEN YENİ AÇILN BİR YER SÖYLEMİŞTİN ORASIDA OLABİLİR HEHEHEHEHEsırnaşık şey

dünürcüğüm tuğbacığım öpüyorum kocamn sizi canlarım benim belim çok ağrıdı bugün nedense yordum sanırım kendimi iyi geceler canlarım görüşmek üzere dünürcüğüm yarın göktuşumdan güzel haberler getir kocamn bir öpücük yolla benden

iyi geceler tatlım bende yatıyorum şimdi.uykumuz geldi sabah erken kalkacağız.tamam canım söylerim bakalım kiloma ne diyecek.haber veririm sana ablama geö
çtiten sonra.öptük canım ikimimiz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…