günaydın esros.. iyiyim canım... malesef gidemedim.. dr izne çıkmış.. ama yarın 11:30 a randevum var... bebiş tedavisi için 1,5 yıldır gittiğim dr.da. devlet hast.de :)) inş. herşey yolundadır ve karından da görünür kesem ve bebişim inş.
cuma 12 de de özelde var randevum.. hakkımda hayırlısı artık..
sen nasılsın canım?
ayy bide ne dicem.. dün öğlen saat 3 gibi sırt üstü yattım tv izliyorum.. elerimde başımın altında.. tam boş bulunduğum bi pozisyondayım yani.. neyse.. benim 6,5 yaşındaki kızım bana doğru koşarken (ki ben farketmedim bile) ayağı halıya takıldı.. ve üzerime düştü ama ne düşme elinin biri resmen tam karnıma.. oyuldu içim sandım.. sanırım biraz da panikten.. feci sancım oldu.. 10 dk. fln ama... sonra geçti.. sadece gece boyunca hafif batmalarım oldu.. kanamam fln yok... bişey olmamıştır demi? kızımda kahroldu o da şaşkın yavrum ama oldu artık..
gerçi olcakla.... çare bulunmaz derler ama feci korktum.. o yüzden yarını iple çekiyorum... inş. bişi olmamıştır... eltime söledim.. o da bişey olmamıştır kalbini bozma.. o daha fasulye kadar bişeydir.. merdivenden yuvarlanıyo millet de bişey olmuyo dedi.. ama korktum işte napim..
inşallah canım... ama bişey olsa kanamam fln olurdu diye rahatlatıyorum kendimi... bakalım yarın nolcak... yarın gece dönücez evimize.. o yüzden yarın dr. dönüşü yazarım gelişmeleri.. inş. aynı gün ultrasona girebilirim tabi.. malum devlet hast. :)))
tarhancım bende gebzedeyim ve uzunca araştırma sonucu pendik özkan hastanesine karar verdim. gidenler çok memnun kalmış. seher kaya doktorum ve süper bir doktor.
çok samimi ve güleryüzlü. aynı zamanda tecrübeli..fiyatlarda çok uygun. tavsiye ederim. gebzeden 20 dkda gidiliyo arabayla...
hosgeldın canım bende 11.30 uyandım:))
kahvaltı yaptım saat 3 de hastaneye gıdıcem ılac yazdırmaya gıtmıskende goreyım dıyorum bebegımı
ıhsallah ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?