2010 Nisan Anneleri

ayy bide ne dicem.. dün öğlen saat 3 gibi sırt üstü yattım tv izliyorum.. elerimde başımın altında.. tam boş bulunduğum bi pozisyondayım yani.. neyse.. benim 6,5 yaşındaki kızım bana doğru koşarken (ki ben farketmedim bile) ayağı halıya takıldı.. ve üzerime düştü ama ne düşme elinin biri resmen tam karnıma.. oyuldu içim sandım.. sanırım biraz da panikten.. feci sancım oldu.. 10 dk. fln ama... sonra geçti.. sadece gece boyunca hafif batmalarım oldu.. kanamam fln yok... bişey olmamıştır demi? kızımda kahroldu o da şaşkın yavrum ama oldu artık..

gerçi olcakla.... çare bulunmaz derler ama feci korktum.. o yüzden yarını iple çekiyorum... inş. bişi olmamıştır... eltime söledim.. o da bişey olmamıştır kalbini bozma.. o daha fasulye kadar bişeydir.. merdivenden yuvarlanıyo millet de bişey olmuyo dedi.. ama korktum işte napim..

Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah...
benim randevumda c.tesi günü ama dayanamadım bu akşam başka bi doktora gidicem...kendi doktorum c.tesiye kadar bekliyceksin dedi çünkü:dilcikar:

yok canım olmamıştır inşallah...gerçekten çok küçücük daha ....

inşallah canım... ama bişey olsa kanamam fln olurdu diye rahatlatıyorum kendimi... bakalım yarın nolcak... yarın gece dönücez evimize.. o yüzden yarın dr. dönüşü yazarım gelişmeleri.. inş. aynı gün ultrasona girebilirim tabi.. malum devlet hast. :)))

İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN:)HADİ BAKALIM YARIN BEKLİYORUM GÜZEL HABERLERİNİ...İNŞALLAH GÖRÜRSÜN BEBİŞİNİ:ecrin_bebek:

inşallah canımm... bebeğimi görmediğim için kendimi halaaa alıştırmak istemiyorum.. geçen yıl çok sevinip 1 hafta geçmeden 4 haftalık meleğimi düşünce kahrolmuştum

inş. bu kez herşey yolunda gidicek..:Saruboceq: . inanıyorum... meleğim tutun anneciğine.. baban,ablan ve ben seni sabırsızlıkla bekliyoruz :Saruboceq: :Saruboceq:

tatucum doktor-hastane konusunda kafam çok karışık. ama altımda araba yok. şimdi neyse de ağırlaşınca arabasız çok zor olur diye gebze dışını istemiyorum. sanırım merkez hastanesine devam edicem:uhm:

meraba nazcımmm ben keyifsizim ya uykum var evimde yatmak istiyorum işe gelmek o kadar zor oluyorki anlatamam. bulantım falan yok ama halsizlik, mide yanması ve gaz var. çalışmak hiç bu kadar zor olamamıştı. rapor alsam 3 gün evde yatsam diyorum valla. :bbo:
bu arada sen nasılsın:)

sağlığıma bağlı sonuna kadar bile olabilir canım. eşim işsiz çünkü iş bulamıyoruz ona şimdi bebekte geliyo para lazım:) 3 ay bitipte halsizlik azalırsa bu kadar zor gelmez diyorum inşallah.

ben de burdayım canım da arada diğer topiklere gezintiye çıkıyorum :)))

ama şimdi biraz dinlensem iyi olcak sanırım... gün içinde girmeye çalışırım yine... herkese iyi günler..

slm dünyanın en güzel nisan anneleri çok şükür bugün evdeyim şimdi kalktım kayınvalidemle birer sallama çay yaptık içiyoruz oda fena grip evde olmak çokkk güzell

hosgeldın canım bende 11.30 uyandım:))
kahvaltı yaptım saat 3 de hastaneye gıdıcem ılac yazdırmaya gıtmıskende goreyım dıyorum bebegımı
ıhsallah ıyıdır

hosgeldın canım bende 11.30 uyandım:))
kahvaltı yaptım saat 3 de hastaneye gıdıcem ılac yazdırmaya gıtmıskende goreyım dıyorum bebegımı
ıhsallah ıyıdır

ay ne güzel inşallah çok iyidir yeğenim haberlerşiriz yine ben rüyamda üniversiteden arkadaşımı gördüm diorumki benim bebeğim olacak oda bana kesin erkek diodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…