ay ne güzel inşallah çok iyidir yeğenim haberlerşiriz yine ben rüyamda üniversiteden arkadaşımı gördüm diorumki benim bebeğim olacak oda bana kesin erkek diodu
kizlar benim dun sabahtan beri halen devam eden kahverengi akintim geliyor varmi boyle bisey yasayan...
ıhsallah canımmm
bende hamıle kaldıgımdan berı ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı olsun bakalım daha cok var ogrenmemıze:)
kizlar benim dun sabahtan beri halen devam eden kahverengi akintim geliyor varmi boyle bisey yasayan...
Hepinize merhaba
Aranıza katılabilir miyim? Allahtan bir aksilik olmazsa bende nisan annesiyim. İnşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
benim içime kız doğuyor babaya erkek doğuyormuş bakalım heyecanla bekliyorruz tabi öncelikle sağ sağlıklı hayırlı olsunda
Hepinize merhaba
Aranıza katılabilir miyim? Allahtan bir aksilik olmazsa bende nisan annesiyim. İnşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Hepinize merhaba
kese geçen hafta göründü 3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi senin
kese geçen hafta göründü 3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?