2010 Nisan Anneleri

ay ne güzel inşallah çok iyidir yeğenim haberlerşiriz yine ben rüyamda üniversiteden arkadaşımı gördüm diorumki benim bebeğim olacak oda bana kesin erkek diodu

ıhsallah canımmm
bende hamıle kaldıgımdan berı ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı olsun bakalım daha cok var ogrenmemıze:)

Hepinize merhaba
Aranıza katılabilir miyim? Allahtan bir aksilik olmazsa bende nisan annesiyim. ınşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...

kizlar benim dun sabahtan beri halen devam eden kahverengi akintim geliyor varmi boyle bisey yasayan...

canım bende başta olmustu o durum doktorumda düşük önleyıcı hap vermıstı.progestan sende ıstersen bı doktoruna görun .ilac verır mutlaka..ama endıse etme adet kanaması gıbı olmadıkca korkulacak bı durum yokmus..bebegın ne kadarlık ayrıca..kese falan goruldu dımı

Selam kızlar...
sabahtan herkez uyuyordu...ohhh ne güzel benim yerimede yatın....
kibele hoşgeldin canım aramıza.....

kese geçen hafta göründü 3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi senin

HOŞGELDİN KİBELE... selam kızlar. bugün hem düşük için iğnem, hemde bacağımdaki şime yüzünden ultrasonum var. ben de kanama, sancı falan olmadan ultrasonda bebeği aşağıda gördüğü için iğne verdi doktor. bi de bugün yapılan kan ve idrar testlerimin sonucunu alacağım. gidip doktora göstersem mi? onunla olan randevum ayın 7 sinde. belki test sonuçlarına göre ilaç falan yazar...

benımde en son gıttıgımde 2 gun gerıden gelıyordu sata gore bakalım bugun nasıl cıkıcak
kıslar sureklı gormek ıstıyor ınsanya ele ultrason aletı mı alsak ne:)))

birpericim soda değilde madensuyu sakıncalı değil diye biliyorum ve mecburen içiyorum bende madensuyunu...yoksa midem bi garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…