2010 Nisan Anneleri

slm şekerlerrr
3 gün anneme gittim coşmuşsunuz yine oku oku sayfaları bitiremedim eeee nasılsnız bakalım ben allaha şükür iyiyim bi sorun yok şimdilik

maden suyu: doğal olduğu için sorun yok ama meyveli sodalar falan gazlı içecekler, katkılı ve karbondioksit gazı basılmış içecekler olduğu için maden suyunu tavsiye ediyorlar. hani şu sade ve tadı güzel olmayan :))))

ben de cok iciyorum madem suyunu...ne bilim...cok icesim var....sabah kalktim ac karnina ictim...simdiye kadar 1 sise bitti...ne bilim...

ya şöyle bol limonlu ve tuzlu bir maden suyu bende sürekli istiyom:) ama hep içemiyom limon midemi çok yakıyor çünkü

sagol canım ya içmezsem çatlıycam gazdan yoksa

ama madensuyu olmasına dikkat et canım...şişenin üzerinde doğal kaynak suyu yada maden suyu yazanları tüket..hatta gazını biraz kaçırarak hergün hamilelerin içmesi iyiymiş içindeki mineraller açısından...

tşk ederım gülüm..tereddütte kaldım içtimde aslında ama insallah bısey olmaz dıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…