ben bebegımı kalp atısını 6.haftada karından gordum nıye okadar gec cagırdıkı doktorun acaba
benim sat ve ultrason arasında 9 gün var. ultrason da daha 5+4 teyim. sanırım kesin olsun diyedir.
sağlıklı doğsunda 2 gün geriden gelsin
slm şekerlerrr
3 gün anneme gittim coşmuşsunuz yine oku oku sayfaları bitiremedim eeee nasılsnız bakalım ben allaha şükür iyiyim bi sorun yok şimdilik
slm şekerlerrr
3 gün anneme gittim coşmuşsunuz yine oku oku sayfaları bitiremedim eeee nasılsnız bakalım ben allaha şükür iyiyim bi sorun yok şimdilik
slm şekerlerrr
sagol canım ya içmezsem çatlıycam gazdan yoksabirpericim soda değilde madensuyu sakıncalı değil diye biliyorum ve mecburen içiyorum bende madensuyunu...yoksa midem bi garip...
ah muğla ah. bak muğla aş erdim senin yüznden. muğlanın neresindensin?
sagol canım ya içmezsem çatlıycam gazdan yoksa
maden suyu: doğal olduğu için sorun yok ama meyveli sodalar falan gazlı içecekler, katkılı ve karbondioksit gazı basılmış içecekler olduğu için maden suyunu tavsiye ediyorlar. hani şu sade ve tadı güzel olmayan :))))
canım bendede olmustu ama doktorum ıgne verdı bana dusuk tehlıkesı ıcın sen kullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?