2010 Nisan Anneleri

ademir tüm gebeliğinde mi kullanacakmışsın glucophage
bende de diyabet var biliyorsun o ilaç şeker ilacı

bende diabet yok. sadece kan tahlilimde glukoz normal değerin 5 katı çıktı. o sebeple verdi. o zaman devam edeceksin dedi. ama kontrole gidince sormayı unuttum.

bende var malesef eğer bu ilacın gebeliğe zararı yoksa (çok kullanan varmış) neden bunu değilde inatla insülin verirlerki

ben geldim kızlarrr...
doktorum izindeymiş perşembe gideceğim kontrole, miniğimi görmeye.

bende var malesef eğer bu ilacın gebeliğe zararı yoksa (çok kullanan varmış) neden bunu değilde inatla insülin verirlerki

insülin daha etkili. Anne tarfımda genetik diabet. Hepsi insülin kullanıyor. Babamda da çıktı şimdi ama dr. Insüline gerek yok, hap ayarda tutar dedi.

gebelikte insülin kullanılıyor sonuçta doğal olarak vücuttada şeker dengesini sağlayan insülin hormonu drnuza ısrrala sorun hatta benb bir tane dra daha gitmek istiyorum iki dr yapsın istiyorum takibi olurda birinin atladığı olursa die

dr. Cum konuyla alakası yok ama uzmanlık alanınız olduğu için soruyorum. Hamilelikte diş bakımı için ekstra bi şey yapmak lazımmı? Bu dönemde kalsiyum kaybından dişler de zarar görüyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…