2010 Nisan Anneleri

evet canım mucızee ıcımızde suan bır can var kalbı atıyor ne guzel bır duyguymus buya annelık
ALALHIM TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN IHSALLAH

selam nisan anneleri..tebrik ederim hepinizi.. a.s.
geçen yıl bu zamanlarda sizin durumunuzdaydım.. meleğimin kalp atışını görmek için can atıyodum. bundan sonra zor bi dönem bekliyo olucak belki sizi.. mide bulantılarınız başlıcak Allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin.. inanın çok çok çabuk geçiyo zaman..sabrın sonunda da o güzel ödülünüzü alıyosunuz.şimdik kucağımda öpüp kokluyorum kuzumu:ecrin_bebek:..
sizde kuzucuklarınıza sağlıkla kavuşun inşallah..:Saruboceq:

saol canımmmm opuyorumnanaktan
ınsanın ayrılası gelmıyor ekrandan:))

selam nazcım maşallah ne kadar güzel kalp atışlarını duymuşmuydun sen yoksa bugunmu duydun?bende bu hafta içi gidicegım çalıştıgım için nezaman olacagı bellı degıl işin durumuna bağlı bende daha ilk defa görecegim allahım insallah hayırlısıyla:Saruboceq:

Amin canım

Nasıl şanslıyız Allah ım aratmadan nasip etti bizlere

Dilerim Allah isteyen herkese versin yaşatsın bu tarifsiz duyguyu

selam canım tsk ederizzz ıhsallah bızde kucagımıza aldıgımız gunlerı goruruz hayırl saglıkla bızım yerımızede op kokla kuzucunuopuyorumnanaktan

merhaba canım
ben 6 haftalıkken kendı doktoruma gıttıgımde gormustum cok kucuk oldugu ıcın duyulmamıstı bugun ılac yazdırmaya gıttım doktor baktı dınletmıyım dedi zararlıymıs sanırım oyle dedi bende ısrar etmedım attıgını gordum ıhsallah sende duyarsın canım

Ziyaretiniz ne hoş oldu çok teşekkür ederiz

İnşAllah bizler de sizin gibi sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

kızlar kusura bakmayın arada sizin topiğe bakıyorum yanlız jnaz a özelde mssj da atım sizde söylersenız sevınırım hamleliğiniz süresi byunca karna sıcaksu koymayın sıcak suyun ustune oturmayın aklınızda bulunsun

Sağolasın arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkürler a.s.

çok sukur rabbıme gonderdı melegımı hayırla saglıkla
hala ınanamıyorum ruyada gıbıyım

Çok şükür gerçekten şimdi artık mutlu olma zamanı

Haliyle meraktayız bebiş nasıl ? Büyüyor mu ? Sağlıklı mı ? Bİ problem çıkar mı ?

Tüm sorular ister istemez Herşeyin sorunsuz olmasını istediğimiz için tedirgin ediyor bizi

Yani en azından ben bunları çok düşünüyordum baktım bu endişeler beni üzüyor

Artık akışına bırakıyorum herşeyi Allah herşeyin hayırlısını verir nasılsa

Ziyaretiniz ne hoş oldu çok teşekkür ederiz

İnşAllah bizler de sizin gibi sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

inşallah canım iyi düşünün iyi olsun ..

selam canım tsk ederizzz ıhsallah bızde kucagımıza
aldıgımız gunlerı goruruz hayırl saglıkla bızım yerımızede op kokla kuzucunuopuyorumnanaktan

öperim canım.. sormak istediğiniz şeyler olursada yardımıcı olmaya çalışırım..

evet canım merak edıyoruz herseyını ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN IHSALLAH

canım benim doktor aç karna alıcaksın dedi ondan tadı berbat bitsin diye bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…