saol canımmmm opuyorumnanaktan
ınsanın ayrılası gelmıyor ekrandan:))
selam nisan anneleri..tebrik ederim hepinizi.. a.s.
geçen yıl bu zamanlarda sizin durumunuzdaydım.. meleğimin kalp atışını görmek için can atıyodum. bundan sonra zor bi dönem bekliyo olucak belki sizi.. mide bulantılarınız başlıcak Allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin.. inanın çok çok çabuk geçiyo zaman..sabrın sonunda da o güzel ödülünüzü alıyosunuz.şimdik kucağımda öpüp kokluyorum kuzumu:ecrin_bebek:..
sizde kuzucuklarınıza sağlıkla kavuşun inşallah..:Saruboceq:
amin canım
nasıl şanslıyız allah ım aratmadan nasip etti bizlere
dilerim allah isteyen herkese versin yaşatsın bu tarifsiz duyguyu
selam nazcım maşallah ne kadar güzel kalp atışlarını duymuşmuydun sen yoksa bugunmu duydun?bende bu hafta içi gidicegım çalıştıgım için nezaman olacagı bellı degıl işin durumuna bağlı bende daha ilk defa görecegim allahım insallah hayırlısıyla:Saruboceq:
selam nisan anneleri..tebrik ederim hepinizi.. a.s.
geçen yıl bu zamanlarda sizin durumunuzdaydım.. meleğimin kalp atışını görmek için can atıyodum. bundan sonra zor bi dönem bekliyo olucak belki sizi.. mide bulantılarınız başlıcak Allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin.. inanın çok çok çabuk geçiyo zaman..sabrın sonunda da o güzel ödülünüzü alıyosunuz.şimdik kucağımda öpüp kokluyorum kuzumu:ecrin_bebek:..
sizde kuzucuklarınıza sağlıkla kavuşun inşallah..:Saruboceq:
Amin canım
Nasıl şanslıyız Allah ım aratmadan nasip etti bizlere
Dilerim Allah isteyen herkese versin yaşatsın bu tarifsiz duyguyu
ah canım ben pamuk cıvcıvıme tup bebekle kavustum
amin canım
kızlar kusura bakmayın arada sizin topiğe bakıyorum yanlız jnaz a özelde mssj da atım sizde söylersenız sevınırım hamleliğiniz süresi byunca karna sıcaksu koymayın sıcak suyun ustune oturmayın aklınızda bulunsun
Oyy annesi ne mutlu şuan karnında canında can
çok sukur rabbıme gonderdı melegımı hayırla saglıkla
hala ınanamıyorum ruyada gıbıyım
Ziyaretiniz ne hoş oldu çok teşekkür ederiz
İnşAllah bizler de sizin gibi sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
selam canım tsk ederizzz ıhsallah bızde kucagımıza
aldıgımız gunlerı goruruz hayırl saglıkla bızım yerımızede op kokla kuzucunuopuyorumnanaktan
Çok şükür gerçekten şimdi artık mutlu olma zamanı
Haliyle meraktayız bebiş nasıl ? Büyüyor mu ? Sağlıklı mı ? Bİ problem çıkar mı ?
Tüm sorular ister istemez Herşeyin sorunsuz olmasını istediğimiz için tedirgin ediyor bizi
Yani en azından ben bunları çok düşünüyordum baktım bu endişeler beni üzüyor
Artık akışına bırakıyorum herşeyi Allah herşeyin hayırlısını verir nasılsa
benim de geçmedi ,geçiceği günlerde gelicekmi bilmiyorum.ama fark ettim ki 2 saatte bir yemek yemessem bulantılar daha çok artıyo,ilginç...hee bir de megadyn i bende alıyorum,ama onu tok karnına alman lazım,dikkat et canım.
öperim canım.. sormak istediğiniz şeyler olursada yardımıcı olmaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?