2010 Nisan Anneleri

Selam kızlar. Şu ultrason zararları ıle ılgılı bı Şey sÖyleyeyım taze ytaze. Bazılarınızın bıldıĞı gıbı bugÜn bacaĞıma ultrasona gıttım ve oradakı radyologla konuŞtum. Aslında sakıncası yokmuŞ, ÇÜnkÜ ses dalgasıymıŞ. Yalnız bazı makınalarda yollanan ses dalgaları yÜksek olabıldıĞınden ısıyı yÜkseltıp tahrıbata sebep olurmuŞ. Bu arada haftaya gıdecektım kalp atıŞlarını dınlemeye ama tahlıl sonuÇlarını gÖstermeye gıdınce baktık. 116 atıyormuŞ pıtpıt. Doktor daha yenı baŞlamıŞ yavaŞ bıraz dedı. Haftaya bı daha gıdeceĞım. Bacak ultrasonundan sonrada pıyongadan varıs Çorabı Çıktı.

slm kızlar bişey sorucam size ultrasonda tam gününüzü öğrenebildinizmi ben ultrasonda dr.un dediğine göre 6 hafta 5 günlük oluyorum ama ben o zaman adetliydim tedaviyle olduğu için yumurta geliştirici ilaç kullanıyodum yani o zaman olması imkansız ama adetin ilk gününden hesaplandığı için böyle oluyomuş ama adetliyken nasıl hamile olabilirimki ben kolay hamilelik için çatlatma iğnesi vurulmuştum bende o günden itibaren hesaplıyorum ve tam 5 haftalık oluyo yani ultrason 1,5 hafta ileride ben bunu tam olarak nasıl hesaplıycam çünkü doğumum eğer dr.un dediği gibiyse nisana benim hasapladığım gibiyse mayısa geliyo sizinki adet günündenmi hesaplandı

evet canım banada doktorum zararlı olmadıgını soylemıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…