Kızlar...
Bomba haberim var...
Günaydın bu arada sabah yazamadım da...
Sekreter kız işten çıktısempatiksalakcinni çıldırdı ayrıldı...
aman olmasın zaten tatlım cidden çok zor.
hem haklısınızda kendinize ait bi eviniz olması gibisi var mı bende çok istiyorum ama kısmet bakalım hele eşim bi askerliğini yapsında .
hem dediğin gibi hem yaparlar hemde sonrasında söylenirlerç
hiç otururmuyum onlarla tatlımyaa rabbim korusun
bir sene geçmedi gördüm gerçek yüzlerini. ne görümcelerim ne kayınvaldem rahat bırakır beni biliyorum artık benden uzak olsunlar Allaha yakın
cumartesi günü arkadaşlarım uğramıştı kahve içmeye geçenlerde bende sohbet vardı kayınvaldemi de çağırmıştım o zaman gördüler
Allah sabır versin sana diyorlar ben o kadarını bilmiyordum ben odadan her çıktıkça beni çekiştirmiş:) bide düşünsene aynı binada olduğumuzu kafayı yerdim heralde
doğuma gittiğimde de haber vermeyi düşünmüyorum
canım benimyaa çok sağoll
ee kadın ne kaynana ne görümce görmüş normal böyle davranması ama rabbim büyük elbet benim ahımda kalmaz onlarda
bundan sonra sadece kendi çekirdek aileme bakıyorum hayatım kimsenin daha fazla beni üzmesine izin vermeyeceğim
bu arada dua et bana tatlımyaa bakalım geçen haftaki ultrason görüntülerimi ve şeker ölçümlerimi faxladım çapa ya bakalım ne diyecekler CADIARZU
selam arkadaslar
simdi doktordan geldik oglusumu gördüm ,basi asagiya dönmüs
hersey cok iyi gidiyor dedi doktor
kilosuda 1700 gr olmus ,henuz 30.cu haftamiz iri mi olcak ne ?
gözün aydın canım. maşallah bebeğine hiç de iri falan değil gayet normal bence. önemli olan sağlıklı olup olmaması ayrıca çok zayıf olunca herzaman daha zormuş hem bebek için hem ebeveynler için öyle duydum
mrb.kızlar aylar sonra.arasıra okuyodum yazdıklarınızı ama etkın degıldım.ben nısan anneleri topiğinde 3 ay bulundum 2 aylık hamıleydım ılk sızle tanıstığımda.ozamanlar ruzenın ıle kakaoo yağı kremınden falan konusuyoduk.aılemden sonra sızlerle paylaştım herseyı cınsıyetler bellı olduğunda hergun bıkac kısının sevıncını yasıyoduk.ozledım sızlerı.hatta ılke-nur la aynı gun oğrenmıstık oğlucuklarımızı.doğum ıznım geldı ama ben 3 hafta daha calısıcam 36.ya kadar yanımafoldumben.bu arada ben hastane cantasını hazırladım sarı melek bıkac kucuk eksık var.onlar kaldı.aldıkca koyucam.
hastane çantalarınız hazırmı kızlar?
ne guzel hatırlanmak budebecım tabı sız ısımlerle konusuyosunuz bende oğrenırım zamanla.evet ıns.gerek kalmaz bıberona.
mrb.kızlar aylar sonra.arasıra okuyodum yazdıklarınızı ama etkın degıldım.ben nısan anneleri topiğinde 3 ay bulundum 2 aylık hamıleydım ılk sızle tanıstığımda.ozamanlar ruzenın ıle kakaoo yağı kremınden falan konusuyoduk.aılemden sonra sızlerle paylaştım herseyı cınsıyetler bellı olduğunda hergun bıkac kısının sevıncını yasıyoduk.ozledım sızlerı.hatta ılke-nur la aynı gun oğrenmıstık oğlucuklarımızı.doğum ıznım geldı ama ben 3 hafta daha calısıcam 36.ya kadar yanımafoldumben.bu arada ben hastane cantasını hazırladım sarı melek bıkac kucuk eksık var.onlar kaldı.aldıkca koyucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?