2010 Nisan Anneleri

zehircim dr dan iyi haberlerle gelmişsin gözün aydın canım.bende ayın 20 sinde gideceğim.28. haftasında 1282 gramdı tatlım.benim dr um iri bebek olabilir dedi.

fundacım merak etme sizden habersiz doğururmuyun kız hiç. hem korkma kötü haber tez yayılır bir problem olsa duyarsınız. ama daha dikkatli olcam valla merak edeceğiniz aklıma gelmedi yoksa iki elim kanda olsa bir merhaba derdim opuyorumnanaktan

slm kızlar h.sonu misafirim vardı neredeyse hiç giremedim arada int onlariçin açarken kaçamak yaptım ancak :) iyi haftalar.

Kızlar...
Bomba haberim var...
Günaydın bu arada sabah yazamadım da...
Sekreter kız işten çıktısempatiksalakcinni çıldırdı ayrıldı...

hadi canım yapma be tam da bırakıcaktın nolcak şimdi.

allah hakkınızda hayırlısını versin jalecim ama iki tarafa da çok yakın olmamak lazım ne eşin senin ailenle dip dibe oturmalı ne de sen onunkilerle. illaki sen yaşamasan aileler boyutunda bi çekememezlik olabiliyo falan. ama dediğim gibi hayırlısı olsun. sonuçların için de içini ferah tut ahmet çok sağlıklı tosun gibi bi bebek olacak dicekler sadece göreceksin :ecrin_bebek:

mrb.kızlar aylar sonra.arasıra okuyodum yazdıklarınızı ama etkın degıldım.ben nısan anneleri topiğinde 3 ay bulundum 2 aylık hamıleydım ılk sızle tanıstığımda.ozamanlar ruzenın ıle kakaoo yağı kremınden falan konusuyoduk.aılemden sonra sızlerle paylaştım herseyı cınsıyetler bellı olduğunda hergun bıkac kısının sevıncını yasıyoduk.ozledım sızlerı.hatta ılke-nur la aynı gun oğrenmıstık oğlucuklarımızı.doğum ıznım geldı ama ben 3 hafta daha calısıcam 36.ya kadar yanımafoldumben.bu arada ben hastane cantasını hazırladım sarı melek bıkac kucuk eksık var.onlar kaldı.aldıkca koyucam.

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr. sevgili süper zeka karındaşım 1996 yılında girdiği üniversiteden mezun oldu bugün. Aman ne şeref ne şeref..

hoşgeldin canım.. hatırlıyorum aynı gun öğrenmıştık oğluşlarımızı.. nerelerdeydın ne zamandır.. bebiş nasıl ? kaç haftalık oldu ?

ılke-nur canım ben 32+1 ım hatırladığına sevındım.yoğunluktan gıremedım bıde ehlıyet sınavına falan gırdım.ayrı kaldım sızlerden.

senınde 32 mıydı sanırım 1 yada 2 gun vardı aramızda benım sat 29 haz.

canım bende 31+5 deyım.. az kaldı ıns meleklerımıze kavusmamıza.. bundan sonra katılırsın sende ıns sohbetlerımıze..

ins canm katılırım.bu arada tıcker da yazıyomuş zaten haftan sımdı farkettım ama hatırladığımı soylemıstım dogru hatırlamısım.

hayatsn bende hatırlıyorum canım seni tekrardan hoşgeldn.inşallah daha sık görüşürüz bundan sonra....canım ben biberon koyacağım hastane çantama.eğer sütüm olmazsa biberondan emzirmek için değil üzerindeki cc lerle mama hazırlamak için..inşallah gerek kalmaz ama.....

ademircim gözünüz aydın......

sarımelekcim ben bu akşam hazırlayacağım canım

ne guzel hatırlanmak budebecım tabı sız ısımlerle konusuyosunuz bende oğrenırım zamanla.evet ıns.gerek kalmaz bıberona.

bende hazırlayayım bugün çantamı. göbişi kocaman oldu. gören sen doğurursun erkenden diyo. onlara uyduğumdan deil ama dün çaya gittiğim arkadaşım 31+5 de doğum yapmıştı. hiç bişeyi hazır deildi, ben sezeryandayken eşim karşıdaki alışveriş merkezinden aldı herşeyi dedi.

ne guzel hatırlanmak budebecım tabı sız ısımlerle konusuyosunuz bende oğrenırım zamanla.evet ıns.gerek kalmaz bıberona.

canım ben funda.sende söyle SAKINCASI YOKSA ismini*birde canım neden 36.haftaya kadar çalışıyosun,nasıl dayanacaksın*

canım hoşgeldin .....
bundan sonra aramızda olacaksın değilmi.....
oğlucuğun nasıl peki,kilosu falan...
doğum çantasını hazır eden bir anne daha ,offf ebn gec kaldım diyorum valla.....

dün akşamda bebişin kıyafetlerni yıkadım bi pota daha ,annemin getirdikleri resmen 3 makina etti zaten...bu akşamda nevresim takımlarını yıkayayım.....
cantamı hazırlamak istyrum artık ama ne uyuşuk bi anneyim ben hala ölecene bana bakıyor.....
birde çanta listesine gözatayım unuttum ben gene ne koycağımızı.....
aslında hazırladığımız çantaların resmini cekip eklesek ,zaten onun için açılmış ayrı topiğimiz var,nasıl olur kızlar hemde birbirimize fikir vermiş oluruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…