2010 Nisan Anneleri

slm kizlar nasil gidiyo ben ev süpürdüm midem eksidi yine yaaaaa offfffff
geçmiş olsun canım acılı birde soslu şeylerden uzak dur canım bende de oluyo arada gerçi anneme falan kalsa bebk saçlanıyo diyo ama ben çaktırmıyorum hııı anne diyorum gülüyorum oda anlıyo sizin doktorlarınız var diyo bizim ne dersek şakaya geliyuo diyo benide güldürüyo kadın yaakaydirigubbakcemile3

hoışgeldin canım özlettin bak kendini 2 günde canım yaa patronların adınada üzüldüm canım keşke bir yolunu ortamını bulsalar kolay değilki bir evliliği bitirmek canım yaa neyse bazen durumlarda evli kalmakta sorun çözmüyo neyse canım sen kendine dikkat et ama sende nasıl diyeceksin bu olayın üstüne bakalım sana patlamasalar bari bizde gelilimmi canım ekibi alıpa.s:1hug:

canım evet yaa kayınvalidemle öyle aramda pek bir sorun olmaz benim ben genelde mesafeyi korurum ilk zamnlar çok fazla haşır neşirdik olmadı sonradan tepkimi koydum ama bu konuyu duyunca bakalım ne olacak ama ne yapalım benim ev küçük artık bizde eşimle bir yerlerden başlamak istiyoruz gerçi kayınvalidem ev sözünü verdi ama olsun biz kendimiz yaptırırz sonra insanlara mahkum olmaktansa kendi emeklerimizle sahip oluruz onlarda alırsa torunlarına alsınlar o zamn ne yapalım bakalım bu olaya ne tepki verecekler canım seninki hep zor yaa altlı üstlümü oturacaksın yani abooooohaoldumsmile

Kızlar...
Bomba haberim var...
Günaydın bu arada sabah yazamadım da...
Sekreter kız işten çıktısempatiksalakcinni çıldırdı ayrıldı...

aman olmasın zaten tatlım cidden çok zor.
hem haklısınızda kendinize ait bi eviniz olması gibisi var mı bende çok istiyorum ama kısmet bakalım hele eşim bi askerliğini yapsında .
hem dediğin gibi hem yaparlar hemde sonrasında söylenirlerç
hiç otururmuyum onlarla tatlımyaa rabbim korusun
bir sene geçmedi gördüm gerçek yüzlerini. ne görümcelerim ne kayınvaldem rahat bırakır beni biliyorum artık benden uzak olsunlar Allaha yakın
cumartesi günü arkadaşlarım uğramıştı kahve içmeye geçenlerde bende sohbet vardı kayınvaldemi de çağırmıştım o zaman gördüler
Allah sabır versin sana diyorlar ben o kadarını bilmiyordum ben odadan her çıktıkça beni çekiştirmiş:) bide düşünsene aynı binada olduğumuzu kafayı yerdim heralde
doğuma gittiğimde de haber vermeyi düşünmüyorum

jaleciğim en güzelini yaparsın ayyy ne gıcık sinir bozucu bişey ahhh o burda olacaktı bana seni geçse varya ben iki laf ederdim onu öyle birde bozardımki senin gibi tatlı gelini var otursun dua etsin o gelin görmemiş heee klava:

neeeeeeeeee ayşe ciddimi haaaaa haaa ayyy hiç güleceğim yoktu nasıl çıktı hamilenin ahı gördüler öyle bağırmakla olmuyomuş demekki:icecream:

canım benimyaa çok sağoll
ee kadın ne kaynana ne görümce görmüş normal böyle davranması ama rabbim büyük elbet benim ahımda kalmaz onlarda
bundan sonra sadece kendi çekirdek aileme bakıyorum hayatım kimsenin daha fazla beni üzmesine izin vermeyeceğim
bu arada dua et bana tatlımyaa bakalım geçen haftaki ultrason görüntülerimi ve şeker ölçümlerimi faxladım çapa ya bakalım ne diyecekler CADIARZU

selam arkadaslar

simdi doktordan geldik oglusumu gördüm ,basi asagiya dönmüs

hersey cok iyi gidiyor dedi doktor

kilosuda 1700 gr olmus ,henuz 30.cu haftamiz iri mi olcak ne ?

sizlerin bebekleri kac gram kizlar ?

canım benim inşallah sonuçların tertemiz çıkacak canım içini ferah tut canım benim ahmetimizi üzme bazen inan doktorlar herşeyi birazcık abartıyolar anneleride zora sokuyolar benim küçük dayımın eşi inan sadece cinsiyet falan öğrenmek için doktora gitti öylesine oda hemde ilk bebkleriydi kız istemedi kendini strese sokmayı bazen diyorum en iyisini etti öylede sorunsuz bi hamilelik geçirdiki 2 yaşında şimdi kızı maşallahı var bilmediği şey yok zilloşun valla canım benim ianan ahmetimiz annesini hiç üzermi yaaa

hoşgeldin zehircim
maşallah oğluna bizde 30. haftamızda 2, 140 gr idik
hiç aklına iri mi olacak diye getirme normal miş öyle dedi en son gittiğim doktor ondan öncekiler korkutmuştu beni

maşallah canım benim kaan kocatepenin sitesinde yazıyodu sanırsam haftaya göre kilo su bebişlerin ama canım maşallah turp gibi bebişimiz canım ben en son geçen ay gitmiştim yani 27. haftamızda 1.224grdı canım maşallah iyi kilosu fazlada değil canım bence sen yine bak o siteye

canım benimyaa Allah razı olsun senden
benimde içim rahat bugünlerde rabbim bilir neyin ne olacağını ve vardır bunda da bir hayır diyorum
inşallah üzmez kuzum annesini hoş yavrumun yaptığı bişeyde yok :)
şimdide kalksın anneside işlerini halletsin hayatım bugün hava biraz daha ılık burda malum sobalı ev olunca diğer odalarda bulunmak çok zor oluyor
ütü yapayımda yerleştireyim kuzumun eşyalarını
öpüyorum senide kokoş kızımıda tatlım dikkat et kendine

hahahaha valla kız...
şansım mı yok desem ne desem.Keşke ben gittikten sonra ayrılsaydı.İhale bana kaldı

hoşgeldin zehircim
maşallah oğluna bizde 30. haftamızda 2, 140 gr idik
hiç aklına iri mi olacak diye getirme normal miş öyle dedi en son gittiğim doktor ondan öncekiler korkutmuştu beni

hosbulduk canim benim ,sen nasilsin bu arada

umarim moralin iyidir kendini cok yipratiyorsun kaynananlar yüzünden ,inanki üzülüyorum durumuna

masallah 30.cu haftanda demek senin bebek iki kilo küsürdü ,ayy icim rahatladi,herkes biseyler söylüyor insan ister istemez korkuyor henuz ilk bebek oldugundan

hemen bakiyorum canimcim Şeniz

ayy yavrumun tombis yüzünü gördüm :asigim: ,bidahaki gittigimde renkli foto yapicak doktorum ve sadece 10 euro alicak :lepi:

sen nasilsin bu arada canim benim iyimisin

jaleciğim görüşrüz canımcım kocaman öptüm seni sakın kendini üzme canım ahmetime iyi bakopuyorumnanaktan

zehirciğim canım benim şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz bacaklarımızda her sabah krampla falan uyanıyoruz o kadar canım kızım pek ümüyo anneciğini canım benim oyyy severim ben onun fotolarını canım yaaa

ayşeciğim bugün eve giderken bi pasta götür bu olayın üstüne bir kutlama iyi gider canım

canım hoşgeldin.bir daha böyle ara verme aklıma 40 türlü şey geldi.diyorumki doğursa illa eşine söyler bizim kızlara yaz diye falan.aman ne senaryolar ürettim....canım bu hengamede bakalım nasıl diyeceksin.rabbim kolaylık versin.

Kızlar...
Bomba haberim var...

hoşgeldin tatlım.demek kız dayanamadı herkes sen mi ne dedilerse bırakıp gitmeyecek.belki değerini anlarlar tatlımboshayallersmile

jalecim tatlım yormuyosun dimi kendini.annenlerin orda doğum yapman en iyi karar canım.yoksa sANA orada kim bakacak ilgilenecek.bu ev konusunda aynı düşünüyoruz tatlım.Allahım adama ne verirse kendinden versin.bende hiç istemiyorum.zati eşimin ailesinin öyle malı mülkü yok kendilerinin dahi yok.bunca yıldır çalıştığını başkalarına yedirmiş eşine dostuna yedirmiş kayınpeder.şimdi bizim ev alma durumumuz var.eşim önce bizimkiler bize yardım etsinler sonra biz onlara yardım edelim diyo ama ben onuda istemiyorum.çünkü bize yardım etmezler bizde onların tüm evini yaptırıp buyurun oturun deriz.eşim gerçi sonradan bize kalcak diyo ama 1 tane bitlerini ble istemiyorum ben.sonrasında yapmadıkları halde bile herşeyi biz yaptık diyolar sinir tepeme çıkıyorklava:

kızlar tarhan nerde ya yani tuğba çok merak ettim

bende tuğbişi merak ettim yaa yazıcam yazıcam unutuyorum benim aklımda bişey var diyorum yaaa sorma canım bende merak ettim şimdi

buarada tubayı bende merak ettim şimdi.. kimsede numarası yok mu ?

bende online ım ama yattığımdan yazamıyorum sürekli... ama hepsini okuyorum tuğbadan ii hbr geldiğine sevindim..
canlarım benim merak etmişsiniz çok iyiyim saolun valla:asigim:

hoşgeldin canımm
Allah yardımcın olsun şekerim ama sen relax olmaya çalış kendinide kaanımızıda germe
eşin almazsa bize gelirsin canım kaç saatlik yoldayız dimikaydirigubbakcemile5
saol jalecimmmopuyorumnanaktan sorma valla eşim burayı basacak en sonunda evet ben sana geleyim en iyisi bu bahaneylekaydirigubbakcemile3

bende özledim sizi valla sebepsiz yere bilgisayar açamadım haftasonu canım da istemedi biraz da evle çok uğraştım
ay canım sorma telefonda konuştum biriyle yarın duruşmadan sonra gelcem konuşuruz dedi. aylardır bunların boşanması bizi gerdi boşansınlar da kurtulalım diyom ben artıkkaydirigubbakcemile3

Kızlar...
Bomba haberim var...
hehehehehhe süper valla çok bile dayanmışdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…