2010 Nisan Anneleri

tamam dünürcüm kalkayım bende namaz kılıp ev sileyim toz alıyorum otura kalkada....ah şu tozlar tıkıyo beni ya işimi ben yaparken bu kadar tıkanmıyodum.rabbim kabul etsin canım dualarında beni unutma

sedacığım hoşgeldin canım bende tam çıkıyodum canım benim yaa ben hiç çalışmadım desem yeri canım çok unutkanlık var çalışsamda bişey anlam etmez bu sene tembelliğim üzerimde kendimi kızıma odakladım canım sorma görüşrüz canım benim

tamam dünürcüm kalkayım bende namaz kılıp ev sileyim toz alıyorum otura kalkada....ah şu tozlar tıkıyo beni ya işimi ben yaparken bu kadar tıkanmıyodum.rabbim kabul etsin canım dualarında beni unutma

:Saruboceq::asigim::CüvCüv:

canımm bence çalışalım .. ben daha hiç başlamadım sayılır şimdi başlayacağım.. bebişlerimiz için yapalım.. bakarsın bereketlı gelırler bızede yuksek puanlar alırız.. canım ben maliye mezunuyum.. aslında mali müşavirlik stajımı başlatacaktım ama evlılık ve bebiş onun önune geçtı.. en ıyısı benım için memurluk gıbı görunuyor... ayrıca sızın ıcın daha ıyı öğretmenler yarım gun çalışıyor ne guzel göktuğuna daha fazla vakıt ayırabılırsın..

canımcım sende en azından bırazcık bak.. temmuz geldiğinde keşke diyebılırsın.. keşke dememek için çalış bence... birbirimize destek olabılırz bu hususta..
hem 2010 nısan annesi hemde 2010 yeni memurları oluruz inşallah hihoyyyt:icecream:

KIZLAR TUĞBADAN MSJ geldi az önce.iyiymiş şükür.haftasonu yoğunmuş.az önce geldim işe dedi.ilk fırsatta gircem kk ya dedi.

sarımelekcim onlinesın nasılsın tatlım*oğluşun nasıl*yarın dr kontrolünğz var hı inşallah güzel haberlerle gelirsiniz tatlım

bende online ım ama yattığımdan yazamıyorum sürekli... ama hepsini okuyorum tuğbadan ii hbr geldiğine sevindim..

dünürcüğüm canım çok güzel bir haber verdin canım şükürler olsun haber aldığın iyi oldu yoksa tuğbiş girerdi burayı yanlız bırakmazdı bizleri benimde midem çok bulanıyo yaa birden başladı anlamadım neden

merhaba kızlarr
biz geldik oğluşumla
nasılsınız bugün
biz iyiyiz çok şükür sabahtan eşimi yolcu ettikten sonra evle ilgilendim süpür sil toz al derken bu saati buldu malum dinlene dinlene anca:)
sonrada olağan tlf görüşmelerimizi yaptık annem ve kardeşimle bir saat te o sürdü. birde hastane çantası hazırlamaya başladım kendime katladım koydum bakalım eksikleride not aldım onlarıda ekledimmi tamamdır
birde ekstradan bir valiz daha hazırlıyorum doğum sonrası annemlerde kalacağım için ama ona ne koyacağımı şaşırdım kızlaryaa malum kilolardan dolayı olurlarmı olmazlar mı bilmiyorum birde şişlik hemen inmiyormuş doğumdan sonra
benden haberler bu kadar oğlumun kıyafetleride kurudu onları ütülemeye başlamadan önce bi size bakayım dedim
bu arada bide sabah tartıldığımda ilginç bir durumla karşılaştım 1 kilo vermişim hayırdır inşallah dedim CADIARZU

jaleciğim hoışgeldin canım maşallah canım baya bir yormuşsun yine kendini canım yaa yorma boşver nede olsa doğumu annelenlerin orda olacaksın canım ama o ütleri yaparken insan çok tuhaf oluyo minicik şeyleri ütülemek onların içinde bebişini hayal etmek insanı farklı yerlere alıp götürüyo canım ben daha kendimle olan işlere hiç girmedim bakalım ne olacak daha pijamalarım yıkanmadı ütülenmedi iç çamaşırlarımı almadım bebişimin herşeyi hazır sepetinde daha dolaba yerleştirmedim erken diye bu ayın sonundada onları yerleştireceğim bende canım mart ayında herşeyimiz hazır olsun artık

kızlarr ben geldimmm. iyiyim beni merak etmeyin haftasonu bir garip oldum ev işleri falan derken biraz da sebepsiz bir keyifsizlik bastı hiçbişi yapasım gelmedi. giremedim KK ya. fundacım merak etmiş:asigim: msj attı saolsun. gayet iyiyim doğurmadım yanikaydirigubbakcemile3
şöyylleee bir geçmişe bakayım ama bu sabahtan başlıcam hepsini okumaya vaktim yok.
işyerinde de aksi gibi durumlar yaş bizim patronlar karı-koca yarın boşanma davaları var kavga gürültü sinir bir ortam var.
bende bugün işi bıraktığımı sölicem ama nasıl olcak bilmiyom bugün de işi bırakamazsam cem (eşim) beni eve almaz vallakaydirigubbakcemile3

canım benimm hoşbuldum aslında öyle aman aman yorulmadım evim küçük hemen bitiyor işleri:)
annemlerdeyken herşeyi onlar yıkayıp ütülemişlerdi o yüzden pek anlamamıştım ama şimdi gidip gelip kokluyorum eşyalarını yavrumun öyle güzel bir duygu ki anlatamam hoş zaten anlatamasamda sende yaşıyorsun aynı şeyleri :)
kendimle ilgili olanlarıda annem sen valize doldur hiç uğraşma burda yıkar ütüleriz boşuna yorulma kırışacak zaten dediği için sadece yerleştirdim bitanem
bebişimin şifonyerinede örtü diktim eşyalarını ütüledikten sonra yerleştirmeye başlayacağım canım burda pek bişeyi yok zaten hepsi annemlerde
ev konunuzuda okudum tatlım hayırlısı olsun hakkınızda hem kayınvaldenleri de boşver diyeceğim ama oda zor bilirim bizimde eşime demişler inşaat yaptırıyorlar kabasını yaptıracaklarmış 1. katın içinide sen yap otur diye bende eşime büyük konuşmayayım ama hayatta olmaz dedim oda ses çıkarmadı bakalım hakkımızda hayırlısı artık
slm kizlar nasil gidiyo ben ev süpürdüm midem eksidi yine yaaaaa offfffff

hoşgeldin canım o mide ekşimesi ne kötüdür bilirim

hoşgeldin canımm
Allah yardımcın olsun şekerim ama sen relax olmaya çalış kendinide kaanımızıda germe
eşin almazsa bize gelirsin canım kaç saatlik yoldayız dimikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…