tamam dünürcüm kalkayım bende namaz kılıp ev sileyim toz alıyorum otura kalkada....ah şu tozlar tıkıyo beni ya işimi ben yaparken bu kadar tıkanmıyodum.rabbim kabul etsin canım dualarında beni unutma
slm canım.afiyet olsun yarasın oğluna.keyif yapın oğlunla güzel güzel.ah ben nerdeyse 2 aydır bıraktım çalışmayı canım.diğerlerini 1 kat çalıştım da aayasaya azcık bakabildim.bu aralar bende çalışsam iyi olacak sanırım.sedacım sen hangi bölüm mezunusun*
canım tuğbaya msj attım aramadım elki yoğundur diye eğer cevap vermezse kırıp zincirleri ararım canım
sedacığım hoşgeldin canım bende tam çıkıyodum canım benim yaa ben hiç çalışmadım desem yeri canım çok unutkanlık var çalışsamda bişey anlam etmez bu sene tembelliğim üzerimde kendimi kızıma odakladım canım sorma görüşrüz canım benim
KIZLAR TUĞBADAN MSJ geldi az önce.iyiymiş şükür.haftasonu yoğunmuş.az önce geldim işe dedi.ilk fırsatta gircem kk ya dedi.
bende online ım ama yattığımdan yazamıyorum sürekli... ama hepsini okuyorum tuğbadan ii hbr geldiğine sevindim..
Sagol Zeyracım..
canım benimm hoşbuldum aslında öyle aman aman yorulmadım evim küçük hemen bitiyor işleri:)jaleciğim hoışgeldin canım maşallah canım baya bir yormuşsun yine kendini canım yaa yorma boşver nede olsa doğumu annelenlerin orda olacaksın canım ama o ütleri yaparken insan çok tuhaf oluyo minicik şeyleri ütülemek onların içinde bebişini hayal etmek insanı farklı yerlere alıp götürüyo canım ben daha kendimle olan işlere hiç girmedim bakalım ne olacak daha pijamalarım yıkanmadı ütülenmedi iç çamaşırlarımı almadım bebişimin herşeyi hazır sepetinde daha dolaba yerleştirmedim erken diye bu ayın sonundada onları yerleştireceğim bende canım mart ayında herşeyimiz hazır olsun artık
slm kizlar nasil gidiyo ben ev süpürdüm midem eksidi yine yaaaaa offfffff
kızlarr ben geldimmm. iyiyim beni merak etmeyin haftasonu bir garip oldum ev işleri falan derken biraz da sebepsiz bir keyifsizlik bastı hiçbişi yapasım gelmedi. giremedim KK ya. fundacım merak etmiş:asigim: msj attı saolsun. gayet iyiyim doğurmadım yanikaydirigubbakcemile3
şöyylleee bir geçmişe bakayım ama bu sabahtan başlıcam hepsini okumaya vaktim yok.
işyerinde de aksi gibi durumlar yaş bizim patronlar karı-koca yarın boşanma davaları var kavga gürültü sinir bir ortam var.
bende bugün işi bıraktığımı sölicem ama nasıl olcak bilmiyom bugün de işi bırakamazsam cem (eşim) beni eve almaz vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?