Evet cannım doĞru hatırlıyorsun bugÜn 3 te gıdeceĞım doktora.umarım herŞey yolundadır oĞlum bÜyÜmÜŞtÜr.her hafta kontrole gıdeceĞım artık dr Öyle dedı.
canım, hayırlısı olsun inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz.. oğlun kaç gram almış bakalım :)Evet cannım doĞru hatırlıyorsun bugÜn 3 te gİdeceĞİm doktora.umarım herŞey yolundadır oĞlum bÜyÜmÜŞtÜr.her hafta kontrole gİdeceĞİm artık dr Öyle dedİ.
canım, ben annemle işleri halledip gelene kadar çıkmışsın sen..hoşbuldum hayatım
sende terslik yok bence sabrını deniyorlar sadece :)
sorma canımyaa gözlerim yanıyor elim kolum tutmuyor hiç böyle olmamıştım
havada kapalı onunda etkisi var sanırım
sen nasılsın canım annenler geçmi gelecek ?
merhabalar kızlar nasılsınız:1hug: az biraz geçmiş okuyayım dedim ama nerdee işler yüzünden okuyamadım
bu aralar sizleri çok ihmal ediyom ama bu sefer işten çıkmayı başarırsam telafi edicem. başaramazsam da eşim beni eve almıcak zaten.:dance:
fundacım tatlım geldim valla ama yine geçmişe bakamadım doğru düzgün. gelinimle dün o kadar eğlendim ki cimcime çok yordu ama beni :asigim:
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya bizlere canım güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
zeynocuğum canım benim sende cumartesi gidecekmişsin ooo az kalmış dilamızı görmeye canım hadi gözün aydın dilamız annesi çok büyümüştür eminim canım zeyno teyzesinden slm söylemeyi unutma bayanssulusmile bu arada canım valla senin şu temizlikçi bayanlardan hiç şansın yok valla yaa ben hiç almayı düşünmedim canım zaten evim küçük sağolsun anneciğimi arıyorum geliyo ve ya amcamın kızları var kardeş gibiyiz her gelmelerine ne var ne yok sorarlar yardım ederler sağolsunlar birde ben illa kendim yapıcam iyi olsun kötü olsun bendede öyle bir huy var işte neyse ben zaten temizliği falan yaza sakladım canım bakalım bizim işimize hiç belliolmaz ev yapılana kadar belki kiraya çıkarız yaza canım hayırlısı artık a.s:asigim:
hayriyeciğim canım benim ev taşıyomuşsunuz canım dikkat et sen hiç bişeyciğe dokunma canım benim gerçi yaptırmazlar sana ama yinede sen dikkat et poyrazımıza
slm kızlarr geçmişe bakamadım baya birikmiş... inşallah hepiniz iyisinizdir.. bizde oğluşla babamızı yolcu ettikten sonra uyuduk biraz..
şimdide bulaşıklarımı makineye atıp evi silip süpüreceğiz..
ben ıkı gundur dışarı çıkamıyorum güya yürüyüş yapmam lazım normal doğum için..istanbulun karıda bizim hamilelikleri buldu.. dışarısı buz gıbı((
sedacım, yorma kendini..
artık ne yapıyorsak yavaş yavaş yapma vaktimiz..
ay havaya gelince, dediğin gibi buz gibi valla. 4 haftasonudur eminönü'ne gidicem gidicem gidemiyorum ya kar oluyor ya yağmur..
yürüyüş mürüyüş bende de hak getire.
istesem de normal doğuramiycam bu hımbıllıkla herhalde..
canım bende öylesine süpürüp vileda ile sileceğim.. büyük temızlık işlerimi annemler hallediyorlar sağolsun...
senın kadın mevuzsunu yenı gördum .. bende bır keresınde aldım bayram için .. sankı kadın başbakan senden benden havalı..zaten istediğim gibide temızlememişti..
hava konusuna gelınce sanırım bız yürüyüş yapamıcaz yaben normal doğumu çok istiyorum
---
birde kızlar eltim fizik tedavi uzmanı sabah onunla kalçam hakkında görüştümmkaydirigubbakcemile3 ağrıyan yerimize sıcak su torbasını koyup yatmaktan başka çaremiz yokmuş.. sinir sıkışması olmuş.. bu saatten sonra megnezyum fayda etmez dedı.. beşinci ayda düzenli kullanmaya başlamalıymışım.. bu arada sıcak su torbası karına ve kasıklara zararlıymış.. sadece bel , bacak ve kalçamıza koymalıymışız..
merhaba kızlar..yıne ızınlıyım bugun ve bırsuru sayfa olmus hepsını takıp edemedımde herkesın keyfı yerınde yınede cok sukur bende dun kontroldeydım29 hafta 1400 gr gayet ıyı dedı doktorda keyfım yerıne geldı..bende gece uykusuzlugu cektım uzunca bı sure sımdı rahatım neysekı
yok canımyaa annem arayacaktı bakalım ondan haber bekliyorum bende dün ilk önce tlf la konuştuk zaten ne zaman gelirsin dediler bende 2-3 hafta sonra gelebilirim dedim bakalım 35. haftada giderim diyorum kısmet olursa
aynen katılıyorum sana canım sonuçta kolay kazanılmıyor ve eğer onlar gibi yapacaksakta kendimizde hallediyoruz
ey Allahımyaa neler var böyle sanki oturmaya gelmiş
sağol canım ya inşallah dua edin bana.annelik çok zormuş ya sürekli endişe merak.allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
sorma canımyaa sanki her an doğuracakmışım gibi geliyor :)
bir yandan da korku var nasıl olacak diye biliyorsun geçen haftalarda nst ye doğumhanede girmiştim anlattım mı bilmiyorum 4 tane yatak vardı ve doğumu bekleyenler vardı . onları görünce yok ben normal doğuramayacağım galiba demiştim öyle korkmuştumki anlatamam
kızlar biz çıkalımda dinlenelim oğlumla
esneye esneye bir hal oldum
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilik
canım valla banada zaman yaklaştıkça heyecan basıyor....geceleri uyanıyorum bazen aklımda hep doğum var.normal istiyordum ben ama şimdi aklıma hep ya kordon falan dolanırsa diye soru geliyor.bilmiyorumkismile
ay ne varsa annelerde var be kızlar..
anacığım geldi, kendi yardımcısını getirdi. kadın dolabı sildi, biz de annemle dila'nın eşyalarını ayırdık...benim bebekliğimden kalma eşyalar, kuzenimin gönderdikleri ve benim yeni aldıklarım derken grup grup ayırdık eşyaları, 9 makina falan yıkanacak gibi.. oyy ki ne oyy..
bugün evdeki günlük çamaşırlarımı yıkayıp ütülerim, yarın da bebişimin eşyalarına başlarım...
oh.. iki güne dolabı dolmuş olacak... çok heyecanlıyım :)
hadi bakalım geçmiş olsun zeynepcim. temizlik de bitti sıra geldi en zevkli ve bel ağrıtan kısma demek. çamaşır ve ütü. ama insan yorulduğunu bitince anlıyo inan bana. yaparken belimi hissetmemiştim. sonra akşam çıktı ağrısı ama olsun oğlum için herşeye değer. sen de tertemiz yapar paklar dilanı beklersin artık inşallah hayırlısıyla aman yavaş yap yorm kendini çok
merhaba kızlar..yıne ızınlıyım bugun ve bırsuru sayfa olmus hepsını takıp edemedımde herkesın keyfı yerınde yınede cok sukur bende dun kontroldeydım29 hafta 1400 gr gayet ıyı dedı doktorda keyfım yerıne geldı..bende gece uykusuzlugu cektım uzunca bı sure sımdı rahatım neysekı
mrb canım. ne güzel iznin tadını çıkar. gerçi ben izinli olduğumda kendimi daha çok yoruyorum o da ayrı ama :)
gözün aydın bebeğin gayet sağlıklı ve iyiymiş maşallah ona
tekrar merhaba işe gittim toparladım ortalığı geldim...siz kadınlardan şikayet etmişsiniz ben elemandan şikayetçiyim. offff offff. ben kadınımdan memnunum bide herseferinde bişi kırmasa( lambur lumbur iş yapıyolar ama napimmm. ev iş ben başedemiyorum. zaten herhafta yarım gün geliyor bana 2 kişi geliyolar birde 2-2,5 satte bitiriyolar. doğuma yakın bi koltuklarıda silerler ben 4 gelişlerinde 100 tl veriyorum. çok pahalı değil yani..
fundacım, zeynepcim(zeyra olan:) ve zeynepcim (iki kedili olan:) kızlar yaa tam size cevap yazacam bişiler çıkıyo sinir oldum iyice böyle KK dan hiçbişi anlamıyom ben. gelmiyon ulen bi daha işeeee.
eve geçince de eşim rahat bırakmayacak kendisi evde çalıştığı için bana iş çıkarıp duracak biliyom ama sizleri özledim valla nolcek bilmiyom.
hasta olanlar varmış tam geçmiş olsun yazacam araya bi iş giriyo kalıyo. kaç gündür kismeye geçmiş olsun diyemiyom tüm hastalara toptan geçmiş olsuna.s.
hadi bakalım geçmiş olsun zeynepcim. temizlik de bitti sıra geldi en zevkli ve bel ağrıtan kısma demek. çamaşır ve ütü. ama insan yorulduğunu bitince anlıyo inan bana. yaparken belimi hissetmemiştim. sonra akşam çıktı ağrısı ama olsun oğlum için herşeye değer. sen de tertemiz yapar paklar dilanı beklersin artık inşallah hayırlısıyla aman yavaş yap yorm kendini çok
mrb canım. ne güzel iznin tadını çıkar. gerçi ben izinli olduğumda kendimi daha çok yoruyorum o da ayrı ama :)
gözün aydın bebeğin gayet sağlıklı ve iyiymiş maşallah ona
nazlı 4 seferde 100 lira, ucuz ötesi.
ben 1 gelişe 80 veriyorum bi de eline kahvesini götürüyorum anla yani.
:) canım benim.
seni ev paklar.. ayrıl artık şu işinden :)
enişteye de rica ederiz, bilgisayarı ortak kullanırsınız artık :)
çok sağol tatlım.
odadaki koku hemen hemen gitti gibi.. mis gibi kokuyor şimdi. örtülerini de serdim.. ohh :)
şimdi makina bitmek üzere, kendi günlük çamaşırlarımızı çıkartıp kızımın ilk posta çamaşırlarını da atarıım.. bundan sonra vira bismillah artık,bi iki gün eccük yorulcaz ama bebişlere değmez de ne eder :)
kızz ne nispeti :)) olanı anlattım valla :kedi: olsun bacım nisan sonu da hepimiz toptan anlatırız .. koyun koyuna yatar buraya yazarız inş.. :Saruboceq:hg şekerim ama yani nispetin de bu kadarı olur. hem geç kalk hem de kızımla uyudum koyun koyuna falan neyse az kaldı şekerim hem bol uykuya hem de allah izin verirse oğluşumla koyun koyuna yatmaya. nisan sonu gibi bi daha görüşelim refiyecim zemuszemus
:Saruboceq: inşallah canım.. hepimiz görücez o günleri zamanı geldiğinde.. hayırlısıyla inş..hoşgeldin bebeg cim
oh ne güzel keyfi yapın siz edayla maşallah canımyaa inşallah bende oğlumla koyun koyuna yattığım günleri anlatırım size
kızz damat sevilmez mi.. gelin de sevilir ama yaa.. insan en kıymetlisini emanet ediyo bir nevi.. gözü arkada kalmasın diye çok sevmek bol bol ilgilenmek lazım demi ama zemuszemus ayy canım gündelikçi olayında yani pes dedirtti bana.. insan daha önce arar da bi mazaret bildirir .. neyse ki annen yetişmiş de eşyalar silinmiş.. yıkanıp ütülenicekleri de yavaş yavaş yap canım.. inşallah daha vaktimiz var.. posta posta ütüle dinlene dinlene.. olar mı bebeemm opuyorumnanaktan kolay gelsin şimdiden sana..:) aman maşallah ona, yesin onu kaynanası
eheh.. valla ben çok severim damadımı herhalde yaa..
insan en kıymetlisini, gözünün bebeğini başka türlü nasıl emanet eder zaten..
neyse, bunları düşünmeye bi 20 senem var, şimdilik boşvereyim :))
demek sen oğluşu aç bıraktın hee.. garibim ondan sessizmiş bak..
biz de erkenci olduğumuz için, öğle yemeği saatimiz yaklaştı :) benim kızım da acıkmıştır herhalde :)
onun dışında da iyiyiz güzelim işte, bugün bi gündelikçi vakamız oldu... ama param yanıma kar kaldı diye teselli bulmaya uğraşıyorum :1closedeyes:
iyi ve güzel haberlerini bekliyoruz canımm.. ne güzel senden her hafta sevindirici haberleri alıcaz ara vermeden.. ama hal böyle olunca ben yavrumu daha da özlüyorum.. sen negüzel her hafta görüyosun zemuszemusEvet cannım doĞru hatırlıyorsun bugÜn 3 te gİdeceĞİm doktora.umarım herŞey yolundadır oĞlum bÜyÜmÜŞtÜr.her hafta kontrole gİdeceĞİm artık dr Öyle dedİ.
yvruna maşallah canımm... ne güzel iyi haberlerini almışsın... senin uykusuzluk erken başlamış ve bitmiş canım.. bizim daha yeni yeni başlıyo oysa ki..merhaba kızlar..yıne ızınlıyım bugun ve bırsuru sayfa olmus hepsını takıp edemedımde herkesın keyfı yerınde yınede cok sukur bende dun kontroldeydım29 hafta 1400 gr gayet ıyı dedı doktorda keyfım yerıne geldı..bende gece uykusuzlugu cektım uzunca bı sure sımdı rahatım neysekı
senin temizlikçilerin ücreti gayeet iyi bence de.. hatta arada bana da yolla dicem ama bursa yani kaydirigubbakcemile3 artık kırılanlar da şirketten diceksin görmezden geliceksin cnım.. çok geçmiş olsun tekrardan bu arada... opuyorumnanaktantekrar merhaba işe gittim toparladım ortalığı geldim...siz kadınlardan şikayet etmişsiniz ben elemandan şikayetçiyim. offff offff. ben kadınımdan memnunum bide herseferinde bişi kırmasa( lambur lumbur iş yapıyolar ama napimmm. ev iş ben başedemiyorum. zaten herhafta yarım gün geliyor bana 2 kişi geliyolar birde 2-2,5 satte bitiriyolar. doğuma yakın bi koltuklarıda silerler ben 4 gelişlerinde 100 tl veriyorum. çok pahalı değil yani..
opuyorumnanaktan iyi uykular canımm...Ben bİraz uyuyayım tekrar katılırım sİze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?