2010 Nisan Anneleri

Ayyy ne kadar çok birikmiş.
Hepsini okuyamayacağım galiba....Galiba temizlikçi kadınlardan konuşulmuş.ıyi kadın bulmaz zor.Allah kolaylık versin..Hastalara çok ama çok geçmiş olsun.Taşınanlara da Rabbim kolaylık versin..
Kızlaaarrrrr.Yormayın kendiniziiii

merhaba denizcimmmm ne olsun valla koy kafanı uyu dicem ama uyuz patronun aklıma geliyo dayan fıstığım eve gider gitmez yat uyuopuyorumnanaktan

Evet canım yaaa.Adamdan para istedim.Dedim gidecem ödemelerim var.Hırladı...Ben kimsenin parasını yemem falan filan yaa Aralık ayının maaşını yeni verdin topak kime kimi anlatıyorsun.lmaz:
Niyetim o zati canım.Yemek faslından sonra hemen cuk yatağa gitmeyi planlıyorum bakalım...

zeyram canım benim sağol düşündüğün için..pek bişeye tutmuyom canım komut veriom anca kocişe kayınvalideye filan..içimede sinmio gerçi ama oğlum için uzak duruyom yorgunluktan..hayırlısıyla yerleşsemde haftaya yeni evimden ayaklarımız uzatmış bi şekilde aranıza katılsam ohhhhh hayali bile nasıl güzel yaaa boshayallersmile

hakkaten benım gece kabuslarım erken bıtmıs yada daha kotusu daha baslamamıs olabılır.gun ıcınde daha sıkıntılı oluyo sankı belıme oturuyo oglum kalcam agır ve agrılı oluyo..daha iznıme 3 hafta var 32 haftanın sonunda baslıyo dımı kızlar bılenınız varmı net...aaldı dayancaz kı daha hersey beklıyo ne yapılan bısıy var ne ortada olan bısey gozumde buyuyo bende temızlıge baslıcam artık ama ıznı beklıyorum oglum erken davranmasa barı..

offff uyuyamadım yaaaa.. olsun dinlendim biraz...
birde bizde artık 2 hafta bir dr a gidicez ama dr bakmıcak mesela bu gidişimde sadece nstye bağlanıcaz. o ben seni ararım dedi. nst 2 haftalık sonuçlar veriyormuş. 2 haftada bir kontrol edilmemiz gerekiyormuş.

bız geldık gecmıse gozatık soyle bı.gelıncık sana kolay gelsın ev ısı zor bende temmuzda tek basıma tasnmıstım temızlıkten tut yerlesmeye kadar herseyı esımle yaptık.tabı sımdı bebışlerle cok zor..zeyracım ruyan hayır olsun pey nır beyaz ya hayırdır bence. buarada jnazdan sonra doguma en yakın benım heralde.32+2 yım.hasta olanlarada gecmıs olsun.kramplarda bıran once bıter ınş.

Nazlıcım ben daha hiç nst ye bağlanmadım. yarın kontrol var hem de raporumu yazacak doktor. bakalım belki nst de ister. bir zahmet 2 haftada bir çağırsın artık çok özledim kaanı gitsem görsem de rahatlasam.
gelincik tatlım ne kadar zordur bilirim ben ekim ayında taşınmıştım ona rağmen çok zorlanmıştım şimdi düşünemiyorum valla. allah kolaylık versin pek bir iş yapmasam da içime sinmediği için oturmamıştım. aman çok dikkat et kendine. haaa bu arada interneti bağlattınız dimi sen miss gibi evinde rahat rahat otururken bizi unutma sakınnnopuyorumnanaktan
hayatsn canım sana bir hoşgeldin diyemedim uzun aradan sonra nihayet döndün tatlım. ben bu aralar biraz yoğunum seninle konuşamadık o yüzden. bu arada bende 32+3 oldum canım yarın raporum yazılacak bakalım.

kızzz denizzz o patronuna söle az kaldı gelecem oraya sanki babasının hayrına verecek parayı gelip gidip azarlarken iyiydi ama uyuz nolcak.:dilcikar:

sağolasın tarhancım hosbulduk.bende yarın dr a 3 hafta daha calısabılır raporu yazdırıcam .aramızda 1 gn varmıs.sen kaanını bende erıncımı gorucez ıns.

ayyyy 20 günlük bebek gördümmm. minicik. anne epidural sezeryanla doğum yapmış. maşallah turp gibiydi.

öff benim içim sıkılıyo
duvarlar üstüme üstüme geliyo resmen
niye böyle oldum ki...

deniz sizin de sekreter kaçmış ha kuzum..
eh,seni mumla arayacakları belliydi zaten de, hepten tescillenmiş oldu..

ayşegül ne güzel bebek sevmişsin :)
anlatsana nasıldıı :)
kız mıydı erkek miydi
anne ne diyordu, memnun kalmış mı doğum tercihinden, ne kadar zamanda toparlamış

erkek bebekt. bööle saçlı saçlı. doğum sırasında foto çekmişler. daha ilk çıkar çıkmaz. 1 haftada toparladım dedi. sadece ilk gün çok sancısı olmuş. sütü yetmemiş, mama takviyesi yapıyorum dedi. bi de ilk gün sancıdan emzirememiş. epiduralden memnun hemen gördüm bebeğimi dedi. ddoğum deil de dikiş işi uzun sürmüş. dikilirken uyuya kalmışım dedi.

oyy maşallah oğluşa. Allah uzun, sağlıklı ömür versin..

demek bir haftada toparlanmış ha..
ben de epidural sezaryen istiyorum.. bakalım nasıl olacak..

bebeği doğar doğmaz görecek olma düşüncesi hoşuma gidiyor ama sonrasında açık karnımı dikecekleri ve bu esnada masada bön bön yatacak olduğum düşüncesi içimi kıyıyor.. bilmiyorumkismile

"ali'nin karnı acıktıııı" diye bi reklam vardı ya hani bi aralar...
ay öyle daraldım ki cama çıkıp bağırasım var

"zeynep'le dila'nın canı sıkıldıııııı" diye..

bağır güzelimmm...

nazlıyla ada'nında sıkılmış de ama:)))

tamam nazlı, hazır olun izmir'den duyarsınız artık sesimi :)

öff niye daraldık ki hepimiz birden böyle.. pöfff...

ahh ahh açmazsan msni böle olur işte...
ben duydum sesini zaten......

sohbet koyuyken telefonumuzu çaldırmayanlar utansın.

böyle de üste çıkarım sempatiksalakcinni

"ali'nin karnı acıktıııı" diye bi reklam vardı ya hani bi aralar...
ay öyle daraldım ki cama çıkıp bağırasım var

"zeynep'le dila'nın canı sıkıldıııııı" diye..
:roflol: :roflol: :roflol: şekerim eğlendirelim sizi hemen hadi sen neyse de dila sultanın canı sıkılmasın ne yapmak lazım acephihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…