bilmemki tuğbacım yaa...face de tık yok... noldu bu hamişlere ağırlaştıkça eller de ağırlaşıyor galiba??????
facbok ta grup mu vaar arkidişler bende uye oliiim
merhaba kızlar....öğlenden beri uğramamıştım ama geçmişi okurken nuykum geldi halbuki benim çooooooooook işim var.görümcemle sözlüsü vardı yakında gittiler.dedim görümceme kal burda ütü yapalım kalmadı sen biriktir diyo bi yığın var zaten.onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin.birde derler demezsin diye.bana diyo 2 hafta sonra gelirim: )
eeeeeeee siz napıyonuz bakayım
herkese iyiakşamlar kociş yok tv keyfi yapıyorum
sizlerede bakayım dedim dizi bitsinde gelirim kızlar
herkese iyiakşamlar kociş yok tv keyfi yapıyorum
sizlerede bakayım dedim dizi bitsinde gelirim kızlar
evet canım 2010 nisan annleri yaz çıkıyor. Büyük harflerle
günayderciğim hoşgeldin canım nasılsın ne yaptın çeviri işini canım umarım halletmişsindir bitanem
söylenecek tek söz var onuda söylemişsin canım onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin
inş onlara hiç muhtaç olmayalım 2 hafta sonrada gelmez o kendimden biliyorumkaydirigubbakcemile5
[
1453sym canım öncelikle bir mahsuru yoksa ismin neydi tatlım benim zeynep daha iyi olur biribirimize isimle hitap etmek canımcım saol güzel dileklerin için inşallah canım yaa bak yanlız olmadığınu düşün canım biz burdayız opuyorumnanaktan
dünürcüğüm hoşgeldin canım boşver canım yaa yavaş yavaş yaparsın 2 haftaya kadar ütümü kalır yaaa bari ütüleyemem de daha iyi canım ben yardıma gelirim sanaopuyorumnanaktan
1453sym canım öncelikle bir mahsuru yoksa ismin neydi tatlım benim zeynep daha iyi olur biribirimize isimle hitap etmek canımcım saol güzel dileklerin için inşallah canım yaa bak yanlız olmadığınu düşün canım biz burdayız opuyorumnanaktan
yok canım ya ben sadece zarf ataım dedim eşime onun gözünde muhteşem ailesini göstereyim dedim,böyle diyeceğini biliyodum zaten.eşimin gözünde onun ailesi bana yardım için herşeyi yapar ya ondan.kayınvalidemle yaşıyo annesi onun hastalığını bahane etti bana bende dedimki o zaten hep hasta.Allahın 1 günü evde hasta olmayan kşmse yok ki....eşim annem seni bakamaz hastanede diyo kayınvalidemde rahatsız anneside.aman ya onlardan ne hayır geldiki....aslında ben sadece ne diyeceğini merak ettim zaten ellettirmezdim sadece eşime göstermiş oldum.bana diyolarki şimdiden bebek doğsun burdan çıkmayız yardıma gelince kimse kalmıyo....gıcıklar yaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?