Günaydın tarhancım bu ne güzellik:)
tarhannnnnnx
unuturmuyum kuşumm ne tatlısınnŞeniz
gııı çok hoş çıkmışınn
arıcann tabiii :mymeka:
emeğine sağlıkkk (aradığın içinn)
duyacan esroşumm inş. sabret kuşumm kaydirigubbakcemile5
ya benimde 2 gündür midem neyim bulanmıyor sositososito
bi tuhaflık var dünde kendimi güçlü hissettimmÇok üzgünüm çoook
sanki hamiş diilim okaaa yanii :sinifsinif:
bende haftaya dr gidicem ya dayanamıyorum :gitme:
bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyorr :gitme:
duyacan esroşumm inş. sabret kuşumm kaydirigubbakcemile5
ya benimde 2 gündür midem neyim bulanmıyor sositososito
bi tuhaflık var dünde kendimi güçlü hissettimmÇok üzgünüm çoook
sanki hamiş diilim okaaa yanii :sinifsinif:
bende haftaya dr gidicem ya dayanamıyorum :gitme:
bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyorr :gitme:
esros sporları bırakacagız... tabı sıkıntısı olanlar dıgerlerı sakın ha bırakmasın pılates falan mutlaka nefes egzersızlerı ınanın cok yardımcı olur. he eksıklıgı bırsey yapmaz ama neden daha guzelı olmasın kı... en azından burnunuzun bır delıgınden aldıgınız derın nefesı dıger burnunuzdan verın ara ara bunu yapın. sagdan nefes alırken solu soldan verırken sagı kapatın tabıdaha kolay olur.
Günaydın canım.... Emin ol özenilecek bi yanım yok özellikle benim. Şuan bende işyerinde olmak isterdim:))günaydın sevgili annişler
Bugününüz nasıl başladı?
Benim herzamanki gibi mide yanmalarım var :bbo:
işteyim... Evdeki hanımlar sizlere çok özeniyorum ne güzel yatar dinlenirim. Ama evde olunca da ev işi çoğalıyo mu ne?
tşkler...ohhhhh...kolay gelsin tatlım....
Merhaba,
Bende nisan annesiyim:)
esros aman mıkrop korkusuna kapılmayın o konuda cok cekıyorum ben. bazı hanımlar oluyor hhakıkaten her mıkrobu kapabılıyor. sız kendınızı bu konuda bılırsınız. maalesfe ozonla temızlenen havuzlar cok nadır ben ıkı tane bılıyorum bırı zaten sadece cocuklar ıcın ben orada egıtmenım sanslıyım. ama zaten ozonla da temızlense mıkrop heryerde. cokyogun talebı olan havuzları tercıh edıyorsanız en az ıkı yıllık olsun o havuzlar derım ben. yenı acılmıs beledıye havuzları ıyı oluyor. ama eskıyse temkınlı olmak lazım. zaten hamılelıkte por denılınce ılk yurume ıkıncı yuzme gelıyor. sakıncasız oldukları ıcın tabı kı sıkıntısız gebelıklerde. tabı yuzerken nefes nefese kalınmamalı nefes hamılelıkte cok onemlı. nacızane bılgılerım.
Ayrıca Tarhan yüzün çok hoş samimi ve sıcak bi ifaden var......
benim ablam doğumdan sonra forma girmek için platese başlamıştı aradan 1,5 sene geçti şimdi eski kilosunda maşşallah ama o çok istikrarlı sürdürdü ben başlasam iki gün sonra 5 gün ara verir sonra tekrar başlarım buda beni yormaktan başka bi işe yaramazzz :)
evet evet hadi herkes 1 saatliğine resmini koysun sonra kaldırırız:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?