2010 Nisan Anneleri

gunaydın kızlar ve hosgeldın ezgicikk... ınsaellah. Benım durumum da ınsaellah yarın bellı. aynı donem annelerı oldugumuza gore bırsey soracagım; aranızda uzun yola cıkan var mı? yada 50 km de olsa soyle vırajlı bır yoldan etkılenen var mı? yolculugun benı etkılıyor olduguna ınanmak ıstemıyorum da.

Günaydın kızlar bende geldim... hoşgeldin ezgicik... Akarcım hadi hayırlısı bakalım inşallah sende iyi haberlerini alırsın bebeşinin...

günaydın arkadaşlar nasılsınız? angelsky günaydın canım. akar cım evde işlerin yoluna girmesine sevindim. hele de kalp atışını duyduktan sonra keyfiniz katlanır inşallah:)
ezgicik hayırlı olsun hoşgeldiniz (bebişinle birlikte:)

yazgülüm, tunemi, mademoiselle hoşgeldiniz günaydınlarr:)

tunemi ben hergün bozuk bir köy yolundan işe gidip geliyorum bir hafta öncesine kadar o 10 dakikalık yol beni perişan ediyordu ama artık alıştım galiba rahatsız olmuyorum:)

nasılsınız kızlar benim bu gün çok işim var donduruya kışa hazırlık yapıcam-tatlicadiarzu- hepsinin pc nin yanına getirdim hem sebzeleri ayıklar hemde size yazarım artıkcokacimcoook

mademoiselle
canım ben sinoplu diilim eşim buralı
eş durumundan burdayız şimdilik opuyorumnanaktan

ezgicik hoşgeldinn canımm
kalp atışını duymayan arkadaşlarda
hayırlısıyla duyarlar inş

tarhan hani resim koycaktınn lmaz:
akar alkisalkisalkis

ya sımdı benım doktor bana dedı kı (sımdı sen de amma enteresan konusan doktorlar buluyorsun dıyeceksınız ama..:) yolculuk havuz (kı ben yuzme egıtmenıyım. tatılde oldugumıcın oyle soyledı) yolculuk yasak. yolculugun ustune basa basa hem de. durum da su kı ben kumlucada tatıl yapıyorum 94kmlık cok vırajlı bır yolu asmam gerekıyor kı hastanelere doktorlara kavsayım. hem su su gun gel dıyor hem aman yokculuk yasak sen buraya kadar nıye geldın dıyor. neyse... yol kusu oldugum ıcın hele kı tatılde hıc duramam. alanya malanya bayagı gezıyorum. benı etkılemıyor ancak kanamam da sancılarım da artıyor. (yanı cok az bır farkla arttıgı ıcın soruyorum benım durumumda olan var mı dıye.)

Tarhancım inşallah :) teşekkür ederim

angelsky sadece alkış mı yani... konuşmuyormusun benimle bak darılılırımmmmmmmmmmm :

tunemi kanamam var diyorsun, demekki seni etkiliyor ki kanaman oluyor canım daha dikkatli davranmalısın bence artık kendini yorma lütfen bebişin için. En azından 3-3,5 ay geçsin...

akarr
konuşmazmıyımm datlumm Şeniz
alkışı haketmiştinn anacımmyerimseniben
aşk-ı memnuyu izliyomusunuz
ne alaka demeyin heyecanla
bekliyorumda zemuszemus

unutmadın demek koydum valla senin yüzünden bi saattir resim arıyom buda eski bir resim ama idare et şekerim kaydirigubbakcemile3

tunemi akar haklı en sakıncalı belirti kanama
daha dikkatli ol tatlımm ona göre önlemini
al olurmuu opuyorumnanaktan

akarcım benım kanama hergun var yanı normal bır gunde hatta 3 gun yattım( otel odasında hem de) kanamanın durumu hıc degısmedı. ben de o yuzden merak edıyorum cok az fark ya var ya yok. anlayamadıgımdan sorayım dedım aynı durumda olan var mı dıye. burada bı doktor tutturamadım hepsı ya farklı seyler soyluyorlar gebelıgım hakkında ya da hıc bırsey soylemeyıp ustelık sasırp benı daha delı edıyorlar. nerdeyse kadın dogum uzmanı olmak gebe bır bayana bakmak ıcın yetersız bır meslek mı dıye sacma bırsey dusunmek zorunda kalacagım.

evet dün yaprak dökümünü izledim bugün de Aşk-ı memnu'yu izlicem inşallah. çok heyecanlı.

mersi canımcım :)

tarhannnnnnx

unuturmuyum kuşumm ne tatlısınnŞeniz
gııı çok hoş çıkmışınn
arıcann tabiii :mymeka:
emeğine sağlıkkk (aradığın içinn)

sagolun kızlar... angelsky ben de sabırsızlıkla beklıyorum hem de esımle bırlıkte. hıc dızı ızleyemeyen bırı olarak bız bır dızı tutturabıldık. bakalım bıhter hanım sımdı ne yapacak

tunemi, o durumda olan başka arkadaşımız varmı bilemiyorum ama az bile fark olsa dikkat etmelisin birde hergün var diyorsun bu tuhaf geldi bana bence iyi bir doktor araştır bulunduğun yerde ve git bir an önce canım. Hepimiz Allah'a emanetiz ama sen yinede tedbirini elden bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…