akarcım benım kanama hergun var yanı normal bır gunde hatta 3 gun yattım( otel odasında hem de) kanamanın durumu hıc degısmedı. ben de o yuzden merak edıyorum cok az fark ya var ya yok. anlayamadıgımdan sorayım dedım aynı durumda olan var mı dıye. burada bı doktor tutturamadım hepsı ya farklı seyler soyluyorlar gebelıgım hakkında ya da hıc bırsey soylemeyıp ustelık sasırp benı daha delı edıyorlar. nerdeyse kadın dogum uzmanı olmak gebe bır bayana bakmak ıcın yetersız bır meslek mı dıye sacma bırsey dusunmek zorunda kalacagım.
Tarhancım, annelikte pek bir yakışır sana haaa
Günaydın kızlarrr,,, nasılsınız bugün? İlk ben gelmişim sanırım. Ben çıktıktan sonra bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim opuyorumnanaktan
akşam kocamı haşladım, sonra susup oturdum oda geldi sarıldı özür diledi vs. barış imzaladık Şeniz
Bugün öğlen kontrole gideceğim, bakalım minik yavrumun kalp atışını bende siz şanslı anneler gibi görebilecekmiyim. Eşim kamerada getircek ultrason görüntüsünü doktor izin verirse ve Allah'tan bir aksilik çıkmazsa çekmeyi düşünüyoruz. Bir an önce öğlen olsun istiyorumm
hadi uyanın kızlarrrrr :sm_cool:
ahhh akarcım ahhhh kiloları saymazsak yakışır inşallah:kedi: ben doğdum günden beri anne olacağım gün için yaşıyorumzemuszemus o kadar düşkünüm çocuklara. ayrıca eminim hepinize ayrı yakışacak annelik :asigim:
günaydın arkadaşlar nasılsınız? angelsky günaydın canım. akar cım evde işlerin yoluna girmesine sevindim. hele de kalp atışını duyduktan sonra keyfiniz katlanır inşallah:)
ezgicik hayırlı olsun hoşgeldiniz (bebişinle birlikte:)
ya sımdı benım doktor bana dedı kı (sımdı sen de amma enteresan konusan doktorlar buluyorsun dıyeceksınız ama..:) yolculuk havuz (kı ben yuzme egıtmenıyım. tatılde oldugumıcın oyle soyledı) yolculuk yasak. yolculugun ustune basa basa hem de. durum da su kı ben kumlucada tatıl yapıyorum 94kmlık cok vırajlı bır yolu asmam gerekıyor kı hastanelere doktorlara kavsayım. hem su su gun gel dıyor hem aman yokculuk yasak sen buraya kadar nıye geldın dıyor. neyse... yol kusu oldugum ıcın hele kı tatılde hıc duramam. alanya malanya bayagı gezıyorum. benı etkılemıyor ancak kanamam da sancılarım da artıyor. (yanı cok az bır farkla arttıgı ıcın soruyorum benım durumumda olan var mı dıye.)
nasılsınız kızlar benim bu gün çok işim var donduruya kışa hazırlık yapıcam-tatlicadiarzu- hepsinin pc nin yanına getirdim hem sebzeleri ayıklar hemde size yazarım artıkcokacimcoook
mademoiselle
canım ben sinoplu diilim eşim buralı
eş durumundan burdayız şimdilik opuyorumnanaktan
ezgicik hoşgeldinn canımm
kalp atışını duymayan arkadaşlarda
hayırlısıyla duyarlar inş
tarhan hani resim koycaktınnlmaz:
akar alkisalkisalkis
günaydın sevgili annişler
Bugününüz nasıl başladı?
Benim herzamanki gibi mide yanmalarım var :bbo:
işteyim... Evdeki hanımlar sizlere çok özeniyorum ne güzel yatar dinlenirim. Ama evde olunca da ev işi çoğalıyo mu ne?
esros havuza benim doktorumda girme demişti, bende kanama felan yoktu ama iyi klorlanmadığı için tavsiye etmiyor doktorum. yüzmeyi öneriyorum ama maalesef istenbulda hijyen yok didi banaaa...
akarcım o dogru bır sebep mutlaka ozon ıle temızlenen havuzlar tercıh edılmelı. gercı oyle bır mıkrop zararı soz konusuysa buyuk bır ıhtımalle benım bagısıklık sıstemım bayagı alısıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?