2010 Nisan Anneleri

tunemi senin anlattıkların o kadar çeşitli ki bir gebelikte bu kadar problem bir araya nasıl gelir anlamıyorum:uhm: ya doğru düzgün doktor yok oralarda ya da sen bu doktorları yanlış anlıyorsun canım. ayrıca madem bu kadar problem risk var ne diye yatmıyosun evinde kendine ve bebeğine kastın mı var bırak yüzmeyi tatili gezmeyi uzat ayaklarını riske girme bence. lmaz:lmaz:

Tarhancım, annelikte pek bir yakışır sana haaa

ahhh akarcım ahhhh kiloları saymazsak yakışır inşallah:kedi: ben doğdum günden beri anne olacağım gün için yaşıyorumzemuszemus o kadar düşkünüm çocuklara. ayrıca eminim hepinize ayrı yakışacak annelik :asigim:

akarcım ben de cok sıkıntı stresle (kahverengı akıntının akabınde gelen kanamanın ardından) cok buyuk bır telasla kı bana hakverırsınız. doktor doktor aradım bır gunde kumluca kemer olympos ve antalyaya kadar tum tıbbı eksıklıklerle savastım ancak antalya da (kı o da olsun artık) doktor doktor gezdım hastane falan. dedıgım gıbı bekleyelım bızde gorelım havasına soktular benı. pelvık ultrasonla dıs gebelıge baktılar tertemız (sukur) kanamam var dıye her ıkı gunde bır betaya bakıyorum enteresan olsa da artıs ve katlama oluyor. bu durumda dusuk olmadıgını gosterıyor. bazı gebeler regl gorebılıyormus, ama ben de embrıyoyu bırak kese bıle gorulmedı. doktorun tek dedıgı : 'belkı bır yerden gelır' (cumle ne rahatlatıcı ama neyse tek destegım bebegın sadece benım sabretmemı ıstedıgını hıssetmem. yanı ne dusuk ne de baska bırseye ıhtımal vermıyorum beyaz parcalar doktugum halde...

günaydın sevgili annişler

Bugününüz nasıl başladı?
Benim herzamanki gibi mide yanmalarım var :bbo:
işteyim... Evdeki hanımlar sizlere çok özeniyorum ne güzel yatar dinlenirim. Ama evde olunca da ev işi çoğalıyo mu ne?

Günaydın kızlar....
akarcım inşallah duyarsın bebişinin kalbinin sesini...
bende c.tesi gidicem bakalım inşallah....

Canım Allah inşallah gönlüne göre verir. kiloları dert etme ama hamileyim diyede iki kişilik yeme, sağlıklı beslenirsen sorun yok. Şimdi ben yiyemiyorum ama ilerde iştahım açılırsa inşallah bu söylediklerime bende uyacağım kaydirigubbakcemile3

Günaydın tarhancım bu ne güzellik:)

yoook tarhancım ne demek yatmamak ben tatıle gelmeden once sadece beta degerlerımden dolayı ıstdakı doktorum kımyasal gebelık dıye suphelendı ama beta degerı normal artınca gebelık takıp gerektırıyor dıyerek yolculuga ugurladı benı. ben antalyaya geldım (arabayla) daha sonrakı gunler sıkıntılar sıralanmaya basladı. mecburen yol yapmam gerekıyor cunku bulundugumuz ılcede doktor yok devlet hastanesı var sadece doktor tatılde. haydı hoopp kemere.. randevusuz almayan doktorlar mı. pelvık ultrason yapamayan hastaneler mı sasıran bana baska bır doktora gıtmelıyım dedırten doktorlar mı falan fılan... yanı mecburum km yapmaya. esımle bugun yat yarın gıdelım dıye hesap yapmaya basladık.

tunemi canım, güzel düşünmeye devam et sen Allah büyük, inşallah görüceksin yakında fasülyeyi :)

esros; aminnn canım inşallahh inşallah... Seninde gitmene az kalmış ama bekleyince zaman geçmiyor sanki :)

tunemicim yol tamamda havuza neden girme dedi?

inşallah canım bi duyabilsem kalp atışlarını:)

esros havuza benim doktorumda girme demişti, bende kanama felan yoktu ama iyi klorlanmadığı için tavsiye etmiyor doktorum. yüzmeyi öneriyorum ama maalesef istenbulda hijyen yok didi banaaa...

ahhhhhh canım sorma....
kızlar böyle yazdıkça istifa edesim geliyor........

esros bılemıyorum ama pek de onemsemedım acıkcası. cunku ben suda doguma katılıyorum ıstek olunca. su terapıstıyım ayrıca. dogum oncesı sıkıntıları hafıfletmek ıcın bana yonlendırılen hamıleler oluyor. (gercı doktor soyledı dıye degıl kanamamdan sebep havuza gıremıyorum) havuzun bı hamıleye zarar vermesı eskı ınanıslardan . kı ben yuzme egıtmenıyım nasıl yuzecegımı bılırım herhalde:)

duyacan esroşumm inş. sabret kuşumm kaydirigubbakcemile5
ya benimde 2 gündür midem neyim bulanmıyor sositososito
bi tuhaflık var dünde kendimi güçlü hissettimmÇok üzgünüm çoook
sanki hamiş diilim okaaa yanii :sinifsinif:
bende haftaya dr gidicem ya dayanamıyorum :gitme:
bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyorr :gitme:

akarcım o dogru bır sebep mutlaka ozon ıle temızlenen havuzlar tercıh edılmelı. gercı oyle bır mıkrop zararı soz konusuysa buyuk bır ıhtımalle benım bagısıklık sıstemım bayagı alısıktır

esros havuza benim doktorumda girme demişti, bende kanama felan yoktu ama iyi klorlanmadığı için tavsiye etmiyor doktorum. yüzmeyi öneriyorum ama maalesef istenbulda hijyen yok didi banaaa...

hıııııı...ya benim doktorum niye herşeye izin veriyo yaaaaa

ben bi spor kompleksine gidiyordum hamile kalmadan önce fitness havuz falan..doktora sordum devam edebilirmiyim diye havuzuda belirttim özellikle git dedi bana...

ben bebiş görünmeyince gitmeyi bıraktım koktumda...

angelsky sorma ya ben onu da dusundum benım ne mıde bulantım ne de bırseylere karsı ıstegım var (cok gurme oldugum ıcın sanırım ıstek olsa da farkedemem:)) ınsan acaba hamıle mıyım dıyebılıyor. benım su sıkıntılar bır gecsın bu konuya da degınecegım:))

canım nasıl oluyo o ozonla temizlik??ben daha hiç orda havuza girmedim gerçi temizliğine güvenebilirmiyim diye??ama ileriki aylarda girebilirim belki diye düşünüyordum..çünkü benim kilo problemim var..işimde masabaşı olduğundan çok hareketsizim...yüzmek bana güzel bi çözüm gibi gelmişti ama :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…