slm hoşgeldin...
inş..Belli bir nedeni varmı düşüklerinin 3 tane ya azda değil..
kızlarrrr hadi gelin size meyve suyu ısmarlayayım canım sıkılıyor tek başıma :dance:
kıslar bulantının saglıklı hamılelıkle hıc bır ılgısı yok
bulantısı olmayan o kadar cok kısı varkı saglıklı gebelık gecıren
evet canım sebebini 2. den sonra öğrendik. kan pıhtılaşması varmış bende. hamilelik süresince iğne olmam gerekiyo. 3. gebeliğim iğne kullanırken sonlandı. biraz da kısmet diyorum ama bu defa ümitliyim. inş. bi aksilik çıkmaz
bulantısı olmayanın gebeliği sağlıklı değil demedik ki. banada dr.um söyledi. hamilelikte salgılanan hormonlar nedeniyle bulantı oluyor. benim bütün hamileliklerimde 4. haftadan itibaren bulantım olurdu. umarım kimse çekmez hiç kolay değil çünki.
Sebebini öğrenmen iyi ona göre tedavi uygularsın en azından.. benimde ikinci gebeliğim ilki mol gebelik olduğu için 10 haftalıkken kurtaj olarak sonlandı bunda çok şükür bi sorun yok inşallah hepimiz bebeğimize sağlıcakla kavuşuruz:Saruboceq:
Tekrar geçmiş olsun canım..çok şükür kocişim almış şimdi aradı kızlar içim rahatladı ohhh bi su için benim içinde
slm kızlar nasılsınız bende sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım sonunda :ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız bende sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım sonunda :ecrin_bebek:
Kötü olmuş yawAllah yardımcın olsun. gerçekten zor. benim ilki 4,5 aylıktı ikiz gebelikti. doğum yaptırmışlardı hiç unutamam. inşallah bu defa sağlıcakla kucağına alırsın. insan bi kere annelik duygusunu hissedince bebeğini kaybetmesi çok kötü oluyor.
tetanoz asısı ıcın canım yaptırılmak gerekıyor bıde duzenlı cagırıyorlar evde gelıyorlar tansıyon kılonu kontrol edıyorlar
Tekrar geçmiş olsun canım..
slm canım iyiyizz... sağlık ocağına kayıt neden yaptırıyorsunuz ben onu bilmiyorum.. bende yaptırıyımmı yaptırmam gerekiyormu yani?yerimseniben
hoşgeldin zeyracım. sağlık ocağına ne için kayıt yaptırılıyor hepimiz yapmak zorundamıyız?
Kızlar hepiniz Allah'a emanet olun görüşmek üzere.
kızlar yaa bu bulantı olayına taktım kafayı benim şimdi az az bulantım oluyo o zamn sağlıklı bir gebelik değilmi yani moralim bozuldu vallamafoldumben
akar gozunaydın darısı benım basıma sanırım burada bı gormeyen ben kaldım... guya bana megaloman ınadı yapıyor heyyyyyy bebek unutma kı o huyu annenden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?