kizlar herkese selam oglusum ve ben seker hastaligi ile ugrasiyoruz dün diabetisyende idim ignemiz günde 4 e cikti ve dozu arttirildi ahh ahhh ne kadar zormus hem seker hemde bebisimle Allah im dogumdan sonra herseyi unuturum insallah
merhaba anneler.bugün kayıt oldum ve böyle bir forum bulduğuma çok sevindim.bende şu an 35 haftalık hamileyim.ama ulrasona göre 3 hafta önde gidiyor bebişim.son adet tarihine göre 28 nisanda bekliyorum melek kızımı.ama ultrasona göre 4-6 nisan gözüküyor.dr.umda nisan 15 ten sonra bekleyecez diyor.hangisine inanayım şaşırdım.işterinde son iki günüm.ine ayrılıyorum bende.umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin.
opuyorumnanaktan aynı şehirdeyiz diye sordum zaten kızz :)) canımcım.. ben tamameenn eşimin sosyal güvencesini kullanaraktan kaydirigubbakcemile3 çekirge devlet hastanesinde(eski ssk hast.) doğurucam.. :)) şaka bi yana 2 yıllık dr.um devlet hast. bağlı o yüzden.. 1-2 nisan gibi sezeryanla.. inşş. :Saruboceq:bebegcim geçmişte hangi hastane olduunu sormuşsun medicalde yapıcam tatlım.aynı şehirdeyiz bizzz sen nerde yapıcan canım.
kızzz nerdeyse beni bile ikna edicekti bu yazı hee sempatiksalakcinni dr.a gitmesem de acaba diyorum ki bebiş doğumu gelince sancıyla gitsem normal mi doğursam kaydirigubbakcemile3 hepimiz için hayırlısı inş. tabi de normal doğum yapabileceklere güzel bir yazı...Kızlar.Normal doğum isteyenler kararsız kalanlar sizin için...
olumunekankayizsmile
Kolay, Rahat bir Doğum için Telkinler
Bebeğimin doğumuna hazırlanırken bütün korkularımı bir kenara bırakıyorum.
Bebeğim nihayet bana geleceği için rahat ve mutluyum.
Sorunsuz, kolay bir doğuma odaklanıyorum.
Bedenim ne yapması gerektiğini biliyor.
Aklım, bedenim rahat.
Kendime güveniyorum. Kendimi güvende hissediyorum.
Kaslarım doğumu kolaylaştırmak için uyum halinde çalışıyor.
Bedenimde doğal bir anestezinin gezdiğini hissediyorum.
Doğumun her aşamasından hızla ve kolaylıkla geçerken rahatlıyorum.
Rahmimin ağzı dışarıya doğru açılıyor ve bebeğimin aşağıya kaymasına izin veriyor.
Tamamen rahatlıyorum ve doğumumu Doğaya teslim ediyorum.
Bebeğimin rahmimden kolaylıkla geldiğini tasavvur ediyorum.
Bebeğimin doğumu kolay olacak, çünkü ben çok rahatım.
Doğru nefes alıp veriyorum ve gerginliği engelliyorum.
Bedenimin gevşediğini hissediyorum.
Doğumumu bebeğime ve bedenime teslim ediyorum.
Nefesimin muhteşem bir balonu doldurduğunu tasavvur ediyorum.
Doğumumun her türlü gidişatına hazırım.
Bebeğim usulca ilerliyor.
Bedenimin her kasılması bebeğimi bana biraz daha yaklaştırıyor.
Doğum ilerledikçe bedenimi daha da rahatlatıyorum.
Tamamen gevşemiş ve rahatlamış durumdayım.
Bedenim durgun ve gevşek.
Her kasılmayı nefesimle karşılıyorum; vücudum rahat.
Doğumumu bebeğime ve bedenime teslim ediyorum.
Her kasılmayla derin bir nefes alıyorum.
Bütün korkuları bir kenara bırakıyor ve bebeğimi mutlulukla kucaklıyorum.
kaynak:HypnoBirthing, the Mongan Method
canımm.. Rabbim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman göndersin meleğini.. sağlıkla ... kiloyu da takma canım.. amaann valla ben ne bulsam yiyorum .. son 14 günüm.. :lepi: oğluş accık daha etlensin tabi anneside akannehirkızlar ben de ana sağlığa gittim. artık ayrılıcam işten ayrılmadan gideyim buradaki randevuma dedim. maşallah oğlum gayet iyi gözüküyormuş artık yürürken biraz aşağıya doğru baskı hissediyorum dedim. normal dedi başı doğum kanalına biraz girmiş gibi gözüküyo 10 güne kadar gelmek de isteyebilir böyle de kalabilir dedi. demek bu yapılan işler oğlumu hareketlendirdi. neyse 10 günden önce olmasın da sonraya kalırsa zaten allahın izniyle 36 haftalık olacaz bi sorun olmaz heralde inşallah. hayırlısı olsun inşallah. yalnız nur topu gibi 2 kilom daha olmuş 2 haftada bilmiyorumkismile
iyi hadi bugün okul falan derken zaten muhtemelen yorulursun o işler de kalır ooooohhhh lülülülülülü hafta sonuna da temizlik boya badana var ha hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. temiz temiz oturun sağlıkla
hayırlı ve güzel haberlerle bekliyoruz sizi bitanem opuyorumnanaktanGünaydın güzel annişlera.s.Bugün bizimde doktor teyzemizle randevumuz var.Yine karar verdin mi doğum şekline diyecek biliyorum((Ne zor şey karar vermek.
aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu... en son ne zaman gittiniz doktora.. ne kadarlıktınız kaç kilo yani :)) amann en büyük merakımız hee :))))merhaba anneler.bugün kayıt oldum ve böyle bir forum bulduğuma çok sevindim.bende şu an 35 haftalık hamileyim.ama ulrasona göre 3 hafta önde gidiyor bebişim.son adet tarihine göre 28 nisanda bekliyorum melek kızımı.ama ultrasona göre 4-6 nisan gözüküyor.dr.umda nisan 15 ten sonra bekleyecez diyor.hangisine inanayım şaşırdım.işterinde son iki günüm.ine ayrılıyorum bende.umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin.
saol canım hoşgeldin, ama 3 hafta öndeyse 38 haftalık oluyosun 15 i geç değilmi yaww?
hoşbulduk çok sağol canım.ya işte bende şaşırdım ama herkes ilk çocuk vaktini bekler diyor bende o yüzde 28 ini bekliyorum.
anneeeee benim kızım olacak inş.ilk bebeğim .
canımm.. Rabbim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman göndersin meleğini.. sağlıkla ... kiloyu da takma canım.. amaann valla ben ne bulsam yiyorum .. son 14 günüm.. :lepi: oğluş accık daha etlensin tabi anneside akannehir
yok yok yorulmadım valla :))) danteller yıkanıyo şu an.. sonra da halıyı atıcam makinaya.. o kadar ama.. çook teşekkürlerr.. opuyorumnanaktan
amin canım hepimiz için de inşallah. kiloyu taksam noılcak almışım alacağım kadar sempatiksalakcinni bu saatten sonra oğluşumun kaç kilo olduğu önemli teyzesi ben alıp vermeye alışkınım. iyi hadi bakalım yormadan çamaşır yıkamaya izin var Şeniz
kızlarr sancım var geneee
kizlar herkese selam oglusum ve ben seker hastaligi ile ugrasiyoruz dün diabetisyende idim ignemiz günde 4 e cikti ve dozu arttirildi ahh ahhh ne kadar zormus hem seker hemde bebisimle Allah im dogumdan sonra herseyi unuturum insallah
kızlarr sancım var geneee
denizcim.. uzan canımcım.. dinlen birazz.. olmadı ararsın doktorunu...
sinemcim.. haklısın canım.. bizim için bebişlerin kilosu asıl öenmli olan :) bu arada teşekkürler iznin için opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan aynı şehirdeyiz diye sordum zaten kızz :)) canımcım.. ben tamameenn eşimin sosyal güvencesini kullanaraktan kaydirigubbakcemile3 çekirge devlet hastanesinde(eski ssk hast.) doğurucam.. :)) şaka bi yana 2 yıllık dr.um devlet hast. bağlı o yüzden.. 1-2 nisan gibi sezeryanla.. inşş. :Saruboceq:
kızzz nerdeyse beni bile ikna edicekti bu yazı hee sempatiksalakcinni dr.a gitmesem de acaba diyorum ki bebiş doğumu gelince sancıyla gitsem normal mi doğursam kaydirigubbakcemile3 hepimiz için hayırlısı inş. tabi de normal doğum yapabileceklere güzel bir yazı...
canımm.. Rabbim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman göndersin meleğini.. sağlıkla ... kiloyu da takma canım.. amaann valla ben ne bulsam yiyorum .. son 14 günüm.. :lepi: oğluş accık daha etlensin tabi anneside akannehir
yok yok yorulmadım valla :))) danteller yıkanıyo şu an.. sonra da halıyı atıcam makinaya.. o kadar ama.. çook teşekkürlerr.. opuyorumnanaktan
hayırlı ve güzel haberlerle bekliyoruz sizi bitanem opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu... en son ne zaman gittiniz doktora.. ne kadarlıktınız kaç kilo yani :)) amann en büyük merakımız hee :))))
kız anneleri azınlıkta aramızda.. ama yeni gelenlerin hepsi de kız annesi kaydirigubbakcemile3 kendinizi naza çektiniz de geçten geçten katıldınız demi kızımızı kapmasınlar diye kaydirigubbakcemile3
estağfurullah sinemcim.. aşk olsun.. burda tabiki zaman zaman birbirimize tavvsiyelerde de bulunucaz.. uyarıcaz da... inan koltukları silerken sen geldin aklıma :) bir sildim 5 oturdum :)) insan o an da anlamıyo yoruldummu sancım mı var.. ama oturup dinlenince çıkıyo acısı...teşekkürler uyarıların ve düşünceliliğin için...
sana bişey itiraf edeyimmi :)))
şu an kendimi tutmasam cam-kapı-banyo-balkon demeden bal dök yala durumuna getiresim var bütün evi :))) ama cidden kendimi tutuyorum.. çünkü oğluşun dr.umuzun dediği tarihekadar içerde durması lazım.. adam özellikle dedi yaa .. iş fln yapma yorulma da 27 martta geldiğinde oğlan içinde olabilsin diye :)))
kızına maşallah canımm... aminnnn güzel dua için :Saruboceq: aklımıza bin türlü şey geliyo.. sona yaklaştıkça da korkular başlıyo galiba akannehirsağol tatlım.dr.a en son 2 hafta önce gittik.2500 gr çıktı küçük meleğim.normalde o haftalarda 1800 fln olması gerekiyormuş çok iyi dedi.haftada 1 nst ye çağırdı.bu cuma yine nst var bakalım inş.hayırlısı.
Allahım bütün bebişler sağlıklı sıhhatli doğsun.eli ayağı düzgün olsun.hiç bir uzvu eksik olmasın .amin.
son günlerde tek korkum bu ve bunun için dua ediyorum.hepimize edeceğim bundan böyle...
serapçım.. içimden geliyo ama yapamıyorum ki.. daha doğrusu niyeti bozsam öyle bi yaparım kaydirigubbakcemile3 da korkuma hiiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum.. aman maşallah diyim kendimerefiyecimmm kiz temizlik masllah ben bi yemek yapsam sükrediyom artik temizlik yapamiyom artik oldugu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?