2010 Nisan Anneleri

kizlar herkese selam oglusum ve ben seker hastaligi ile ugrasiyoruz dün diabetisyende idim ignemiz günde 4 e cikti ve dozu arttirildi ahh ahhh ne kadar zormus hem seker hemde bebisimle Allah im dogumdan sonra herseyi unuturum insallah

geçmiş olsun elifçim az kaldı arkadaşım inşallah kuzucuklara sağlıkla bi kavuşalım hep iyi anları hatırlıcaz eminim.

hoşgeldin aramıza haticezeynep. hayırlı doğumlar olsun sana da inşallah. sen de bu topikte sık rastlanan annelerdensin demek hayırlısı olsun hepimizin hakkında. ilk bebeğinmi ve cinsiyetiniz nedir?

saol canım hoşgeldin, ama 3 hafta öndeyse 38 haftalık oluyosun 15 i geç değilmi yaww?
hoşbulduk çok sağol canım.ya işte bende şaşırdım ama herkes ilk çocuk vaktini bekler diyor bende o yüzde 28 ini bekliyorum.

anneeeee benim kızım olacak inş.ilk bebeğim .

bebegcim geçmişte hangi hastane olduunu sormuşsun medicalde yapıcam tatlım.aynı şehirdeyiz bizzz sen nerde yapıcan canım.
opuyorumnanaktan aynı şehirdeyiz diye sordum zaten kızz :)) canımcım.. ben tamameenn eşimin sosyal güvencesini kullanaraktan kaydirigubbakcemile3 çekirge devlet hastanesinde(eski ssk hast.) doğurucam.. :)) şaka bi yana 2 yıllık dr.um devlet hast. bağlı o yüzden.. 1-2 nisan gibi sezeryanla.. inşş. :Saruboceq:
kızzz nerdeyse beni bile ikna edicekti bu yazı hee sempatiksalakcinni dr.a gitmesem de acaba diyorum ki bebiş doğumu gelince sancıyla gitsem normal mi doğursam kaydirigubbakcemile3 hepimiz için hayırlısı inş. tabi de normal doğum yapabileceklere güzel bir yazı...
canımm.. Rabbim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman göndersin meleğini.. sağlıkla ... kiloyu da takma canım.. amaann valla ben ne bulsam yiyorum .. son 14 günüm.. :lepi: oğluş accık daha etlensin tabi anneside akannehir
yok yok yorulmadım valla :))) danteller yıkanıyo şu an.. sonra da halıyı atıcam makinaya.. o kadar ama.. çook teşekkürlerr.. opuyorumnanaktan
Günaydın güzel annişlera.s.Bugün bizimde doktor teyzemizle randevumuz var.Yine karar verdin mi doğum şekline diyecek biliyorum((Ne zor şey karar vermek.
hayırlı ve güzel haberlerle bekliyoruz sizi bitanem opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu... en son ne zaman gittiniz doktora.. ne kadarlıktınız kaç kilo yani :)) amann en büyük merakımız hee :))))
kız anneleri azınlıkta aramızda.. ama yeni gelenlerin hepsi de kız annesi kaydirigubbakcemile3 kendinizi naza çektiniz de geçten geçten katıldınız demi kızımızı kapmasınlar diye kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hadi bakalım bizim burda kızlar az olduğundan kıymetlidir. hayırlısı olsun canım.

ayşecim bencede süre tut olmaı druna gidersin.dikkat et.sancı için bana şunu anlattılar ebeler.uzandığında 1 saat boyunca 4 den fazla sancın oluyosa hastaneye gel dediler.sende bi dene bakalım.geçmiş olsun canım.bende de bel ağrısı var.yatamıyorum belim kötü oluyor ya

kizlar herkese selam oglusum ve ben seker hastaligi ile ugrasiyoruz dün diabetisyende idim ignemiz günde 4 e cikti ve dozu arttirildi ahh ahhh ne kadar zormus hem seker hemde bebisimle Allah im dogumdan sonra herseyi unuturum insallah

^slm elifcim cnm seker hastaligini bilirim,esimin ailesinde var allah yardimcin olsun,benim seker yüklememde tekrar anladim ne zor oldugunu cok sükürki cikmadi bende.diyetine dikkat et cnm bol sebze ye bak baharda sebzeler cogaldi bol sebze ve salata ye cnm:1hug:

denizcim.. uzan canımcım.. dinlen birazz.. olmadı ararsın doktorunu...

sinemcim.. haklısın canım.. bizim için bebişlerin kilosu asıl öenmli olan :) bu arada teşekkürler iznin için opuyorumnanaktan

denizcim.. uzan canımcım.. dinlen birazz.. olmadı ararsın doktorunu...

sinemcim.. haklısın canım.. bizim için bebişlerin kilosu asıl öenmli olan :) bu arada teşekkürler iznin için opuyorumnanaktan

kendimi toplum polisi gibi hissetmeye başladım artık jandarma gibi herkese karışıyorum ama ne yapayım hakkaten sizleri düşünüyorum üzülüyorum sizin yorulduğunuzu düşününce

estağfurullah sinemcim.. aşk olsun.. burda tabiki zaman zaman birbirimize tavvsiyelerde de bulunucaz.. uyarıcaz da... inan koltukları silerken sen geldin aklıma :) bir sildim 5 oturdum :)) insan o an da anlamıyo yoruldummu sancım mı var.. ama oturup dinlenince çıkıyo acısı...teşekkürler uyarıların ve düşünceliliğin için...
sana bişey itiraf edeyimmi :)))

şu an kendimi tutmasam cam-kapı-banyo-balkon demeden bal dök yala durumuna getiresim var bütün evi :))) ama cidden kendimi tutuyorum.. çünkü oğluşun dr.umuzun dediği tarihekadar içerde durması lazım.. adam özellikle dedi yaa .. iş fln yapma yorulma da 27 martta geldiğinde oğlan içinde olabilsin diye :)))

sağol tatlım.dr.a en son 2 hafta önce gittik.2500 gr çıktı küçük meleğim.normalde o haftalarda 1800 fln olması gerekiyormuş çok iyi dedi.haftada 1 nst ye çağırdı.bu cuma yine nst var bakalım inş.hayırlısı.

Allahım bütün bebişler sağlıklı sıhhatli doğsun.eli ayağı düzgün olsun.hiç bir uzvu eksik olmasın .amin.

son günlerde tek korkum bu ve bunun için dua ediyorum.hepimize edeceğim bundan böyle...

refiyecimmm kiz temizlik masllah ben bi yemek yapsam sükrediyom artik temizlik yapamiyom artik oldugu kadar

kızlarrr ben geldimmm napıyosunuzz.
ay ne kadar hamaratsınız siz benim miskinliğim üzerimde hiçbişi yapasım yok en tembel nisan bebesi kaan, en tambel nisan annesi de benim galibakaydirigubbakcemile3 ayrıca çok gerginim herşey batıyo banamafoldumben ay ben doğumdan sonra da böyle olursam süt müt kalmaz vallamafoldumben
ben bi geçmişe göz atayım barii

slm kızlar
uykusuzluktan ölüyorum başım çatlıyo bendede üç gündür şiddetli sancı var Allah sonumuzu hayır etsin

kızına maşallah canımm... aminnnn güzel dua için :Saruboceq: aklımıza bin türlü şey geliyo.. sona yaklaştıkça da korkular başlıyo galiba akannehir
refiyecimmm kiz temizlik masllah ben bi yemek yapsam sükrediyom artik temizlik yapamiyom artik oldugu kadar
serapçım.. içimden geliyo ama yapamıyorum ki.. daha doğrusu niyeti bozsam öyle bi yaparım kaydirigubbakcemile3 da korkuma hiiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum.. aman maşallah diyim kendime kendi kendime nazar değirmem meşhurdur da kaydirigubbakcemile3

neyse kızlarr.. sohbetinize doyum olmuyo ama... belim ağrıdı artık.. ee kaç saattir oturuyorum sandalye tepesinde :) danteller de yıkandı.. onları asıp halımızı atalı makinaya sonra da biraz uzanıp dinlenelim.. yemeğm var akşama.. edoş gelene kadar yatabilirim :)) çook öptük hepinizii..

slm teyzoşlar evetttttttttttttttt bir doğum haberimiz daha var az önce jaleyle görüştük telefonla aradı yarın inşallah doğumu gerçeklerşcekmiş daha zamanı belli değil sabahmı öğleden sonramı yatışı yapılmış tahlilelri oluyomuş şu an yarın ahmet bebişimiz aramızda olacak inşallah rabbimin izniyle bol bol dua edelim inşallah bebişimiz sağlıcakla annesinin göğsüne yaslansın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…