2010 Nisan Anneleri

slm kızlar
uykusuzluktan ölüyorum başım çatlıyo bendede üç gündür şiddetli sancı var Allah sonumuzu hayır etsin

amin canım hakkımızda hayırlısı dinlenmeyle geçmeyen bir sancıysa dr ara istersen

valla refişim kızmamana sevindim çok karışıyomuş gibi oluyordum. kendine iyi bak. bu arada dinlendiğin için de sana yıldızlı pekiyi. zemuszemus vereliniortak:içelim: alkisalkisalkis

süpppeeeeeeer haber. zeynep bitanesin. ne güzel haberler verdin demek jalecim yine ilk olmayı elinden bırakmayacak. hadi bakalım hayırlısı . sağlıkla Allah ikisini birden kurtarsın inşallah

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine son zamanlar bunlaropuyorumnanaktan
ahhh canım yaa bu normal doğum konusu 2 günde hortladı herkes tırsmaya başladı benimde moralim bozuluyo bende noral doğum istiyom ama doktorum banada 4 kg ı geçerse sezeryan dedi o yüzden günü dolmadan gelsin normal gelsin istiyom ben de senin gibikaydirigubbakcemile3

canım yaa sen de mi vazgeçtin normal doğumdan epizyotomi dikişlerinden korkuyon ama bir de şunu düşün sezeryanda içten dıştan bütün katmanlar kesilip dikilecek ama vajinadaki dışardan atılan basit bir dikiş.. hangisi daha önce iyileşir. eni sonu dikiş tabiki iltihaplanma ya da istenmeyen problemler ihtimali var ama yüzeysel bir dikiş ve problem yaşayanlar kadar hiç problemsiz 2-3 gün sızlamayla atlatan da bir sürü insan var. eğer sezeryandaki dikişler iltihaplanırsa ya da başka bir sıkıntı olursa bir daha açıp dikiceklerinin farkındamısın. madem korkun o dikişler sezeryanda daha çok dikiş oluyo hemde içten dışa bir sürü katman dikiliyo. iyi düşün canım sezeryandan sonra insanlar o dikişlerin uzun süre sonra bile sızladığını söylüyolar.
bazı insanların bünyesi gereği hemen ayağa kalkar dikişleri problemsiz iyileşir, bazıları da o dikişler yüzünden sıkıntı çeker ama eğer senin bünyen müsaitse zaten sezeryan dikişin de de o sıkıntıları çekersin epizyotomi dikişinde de.. ya da her ikisi de hemencecik iyileşir:lepi:
kızlar bişiy sorcam acaba doğuma gireken makyajla girsem yasakmıki bilginiz varmı oğluşum beni güzel görsün aşık olsun annesine istiyorumdahihoyyyt
ben de bazı topiklerde bazı hastanelerin makyajı sildirdiğini duymuştum. sanırım bazı hastaneler karışmıyo bazıları sildiriyokaydirigubbakcemile3
hay ağzını öpeyim denizcim Şeniz kaydirigubbakcemile3 bende hep seviniyodum en yüksek normal doğum oranı nisan annelerinde olacak diye ama doğum yaklaştıkça bir bir döklüyo bzim hatunlarkaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: ağzını bi daha öpeyim denizcim bi mahsuru yoksakaydirigubbakcemile3

özgeeee düşündükçe kendini sakinleştirceğine korkutuyonklava: beynin diil bacım toton yemiyo seninkaydirigubbakcemile3
kızlarr sancım var geneee
ah be güzelim bu bebek seni helak etti geçmiş olsun bitanem:1hug:

zeynocummmm merhabaaaa öncelikle nasılsın bitanem görüşemedik yine bu aralar seninle
kız nisan annelerinin müjdecisi oldun çıktın harika haberler veriyosun bize opuyorumnanaktan
maşallah jalecime demek yarın 2 bebişimiz geliyo hayırlısıyla sağlıkla gelsinler neşe katsınlar evlerine de topiğimize de :dance: çok heyecanlandım valla 2 bebek gelecek yarın harika haberŞeniz hihoyyyt hihoyyyt

sinemciğim canım evet artık yavaş yavaş bebişlerimiz geliyo canım ama artık bizd sevelim bebişlerimiz dimi ama nisana ne kaldı şunun şurasında 2 hafta kaldı artık gelsin bebişlerimiz tabi vakti ve zamnlı inşallah

merhaba kızlar.
yürüyüşe çıktı. geldim.ama bu yürüyüşler beni çok yoruyor ya.
bilgisayarı da açık unutmuşum.
bu sayfa da açık kalmış..

jale doğum yapacakmış yarın ne güzel.sanırım artık patır patır doğum haberleri dökülecek ...

amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı artık

tuğbişim canım şükürler olsun iyiyim canımcım sorma heee bende tam bir ayaklı gazete oldum kendimi mahalledeki her haberi alan kadınlara benzettim birden bundan sonra bahşişmi alsam ne yapsam canım her güzel habere valla :))evet bitanem çok güzel haberler bunlar rabbim bizlerede yaşatsın inşallah bu güzel haberleri vermeyi canım geleneği bozmayalım canım bende sana vereyim o zamn ilk doğum haberimi sen verirsin inşallah:)))

evet sinemciğim butterfly sanırım cuma günü 8 gibi doğum yapacak yanlış hatırlamıyorsam canımcım

hayırlısı olsun artık napalım ben 10 gün sonra falan sabah akşam yürümeye başlayım diyorum bakarsın +/- 300 gr oynayan usg değerlerinin nimetinden faydalanır biz de normal doğururuz
canım bende 2 gün üstü üste bayağı bir yürüdüm azıcık aşaşğı inmeye başladı sanki kuzum ama 3. gün cortladım işte çıkmak istiyom ama hiççç gözüm bi gayret ayaklansam ne iyi olacak bir akşam yürüyüşü:lepi:

diğer bebeğimiz cumaya gelmiyo mu ya cuma akşamı dedi butter
ay evet hayatım ben bugün perşembe sanmışım doğru ya yarın perşembe jale burun farkıyla öne geçti yinekaydirigubbakcemile3

ayyy bitanemmmmm tabiki çok mutlu olurum ama ben de telefonun yok müsait olunca bi msn aç da telefonlarımızı kaydedelim ayol ben onu yeni fark ettim bir tek fundanın telefonu vardı ben de oda hastanedeydi bişi olsa kızlara haber veremicem dedim. herkesten tel no topluyom şimdikaydirigubbakcemile3
bu arada bence de artık müjdeli haberleri verirken müjdemi isterim de ve müjdeni almadan da verme haberi ayol :roflol::1hug:

tuğbiş özeline bak canımcım yolladım bile teli canımcımboshayallersmile

kızlarr biz yürüyüşe çıkıyoz eşimle birbirimizi kandırdık bi dolaşıp canımın çektiklerini alıp gelcez gelince görüşürüz öptüm hepinizi

tekrardan selam kızlar
taa 2 ay önce aldığım ve salonumun baş köşesinde halen yapılmayı bekleyen bebek süslemelerimizi, lavanta keseciklerimizi hazırlamaya, bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde başladım...

silikon tabancasıyla elimi yakmış olmamın dışında bi sıkıntı yok :) çok cici oluyor süslerimiz, 2 model yapıyorum,daha janjanlı ve güzel olan modeli hastaneye gelen yakınlarımıza, daha ucuza malolan ve daha kolay olan modeli ise mevlüde gelenlere dağıtıcaz :)
ayyy Allahım şöyle bi gömü falan bulaydım ne biçim dönerdi gözüm, neler neler yapardım kızım için.. :)

bu arada şöyle bi geçmişe baktım.. tuğbişçim gelmiş hoşgelmiş.
benim doğum mevzusu gördüğün gibi karışık
sen de normal doğumculardansın ha..
off.. ben netçem yaa.. mantıken düşündüğümde, en doğal ve sağlıklı yolun normal doğum olduğunu biliyorum ama işte o dikiş olayı öldürüyo beni düşündükçe. dediğin gibi sezaryende de göbekte dikiş oluyo ama valla karnımda, gözümün önünde olan, üstüne oturamayacağım ve muhafaza etmemin daha kolay olduğu dikişleri, oradaki dikişlere tercih ediyorum
deniz sağolsun gaza getiriyo beni, olumlu ve güzel normal doğum hikayeleri okuyup duruyorum, gaza gelmeye çalışıyorum :)

jalenin haberine ise accayip sevindim :))
demek bu haftayı 2 nisan bebişiyle tamamlıyoruz :)
ayy inanamıyorum.Allahım nazardan korusun ikisini de, sağlıkla sıhhatle alsınlar yavrularını kucaklarına..

zeynepcim, topicin müjdecisi oldun hakikaten :)
bak madem telefonlaşıyorsunuz, benim aracım da sen olursun:)
kaç hafta kaç günlükken doğuyor, kaç kilo, boyu ne kadar, tahmini doğum tarihi neydi falan hep söyleyin bana :)
heyecan yaptım yarın bebek listemizi güncellerim:)

ahh.. darısı da başımıza !! :))

tamam canım yarın akşama doğru ararım zaten jaleyi canım herbişeyini not alırım haber veririm evet bu hafta 2 bebişimiz gelecek bakalım haftaya kkimler haber verecek ayyy ne güzel yaa sever tayzeleri minik meleklerini

evet sinemciğim butterfly sanırım cuma günü 8 gibi doğum yapacak yanlış hatırlamıyorsam canımcım

evet doğru hatırlamışım yine. ikisinin ayrı günler olması da iyi 2 güne 2 heyecan çıkar bize de. çok mu bencil oldum. ama yok ya 2 gün de mutlu haberler alalım inşallah. kaydirigubbakcemile2

kızlarr biz yürüyüşe çıkıyoz eşimle birbirimizi kandırdık bi dolaşıp canımın çektiklerini alıp gelcez gelince görüşürüz öptüm hepinizi

hadi bakalım şekerim yürüyüş şart hele senin gibi artık normal olsun diyen ve günü gelmiş biri için gelirken de bol kalorili şeyler alma ki yürüyüş boşa gitmesin tatlım kafamçokkarıştı

vvvvvaaaaaaayyyyy zeynepcim bi işe başlamak bitirmenin yarısıymış bitti say sen artık o işi yaparsın sen sana iş mi dayanır... (nasıl iyiyim demi gaz verme konusunda)

:) hayırlısıyla gelsinler inşallah..

güzel haberleri de senden bekliyoruz...

vvvvvaaaaaaayyyyy zeynepcim bi işe başlamak bitirmenin yarısıymış bitti say sen artık o işi yaparsın sen sana iş mi dayanır... (nasıl iyiyim demi gaz verme konusunda)

eheh süpersin valla sinem :))
2 ay içinde başlayabildiiiim, doğuma 3-4 hafta var deseeek, benim 10-15 güne bitirmem lazım bunları
bu gazı sık sık yineleyebilecek misin bana
yoksa bendeki bu tembellikle anca çocuk okula başlarken dağıtabilirim ben bu süslemeleri :)

zeynepcim kolay gelsin .
bir an önce bitirirsin süsleri.ama ne mutluluk ya onları yaparken ki ruh hili bambaşka oluyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…