kıııızz benimki aramıyo sormuyo hiç ilgilenmiyo diye kızıyom ama sizi de okuyunca iiki ayak altında dolaşmıyo diye seviniyom valla. gene ne oldu?
Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:
neeeeeeeeee. 3. doğummu? sen ciddi misin? e sen ondan bu kadar rahatsın ve doğurasın yok öyle hemen jaleyle aynıydı sizin satlar demi? bi de sen aydınlı mısın canım? 09 dan dolayı dedim.
ya ben biraz yürüyünce hemen aşağıya baskı oluyo bişeyler düşüvericek gibi oluyo yada hani küçük wc gelir de tutamıcak gibi hissedersin ya öyle oluyo madem tecrübelisin bunlar normal mi ve sence doğumum yakınmı?
emin ol uzak daha rahat en azından her buldugunda laf sokmaları yok eşime de sölemedım adamcagız aradaa kalmaktan usandı artıkklava:
canım ya tuğbacım,ne olcak kız senin halin....
gene ne yaptılar sana...
ayy neden hep senin sinirlerini bozuyolar ya...
bak tatlım kendini germe beni düşün nst tavan yapmıştı bende...
ben takmıyourm desen bile bebişimiz çok etkileniyo...
onları düşünelim son zamanımız artık...
valla nisan anneleri olarak kaynana - görümce - eltilere savaş açalım....
ya ne yapmaya calışıyo bu dengesiz insanlar böle.....
uzaklık mesafeden deil. 3 km. ötemde oturuyoo. onun uzaklığı tamamen duygusal. bebiş olunca da eve doluşacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar valla. tüm sülalemi toplayacam eve içerde yer kalmayacak onlara...
refisimmm canim benim gecmis olsun yha :teselli:
dikkat et canim yha ,Allahtan daha kötüsü olmamis ,iyimisin canim peki o korkuyla falan insallah sancin biseyin olmamistir
özgecim sen nasilsin canim ,kuzey bebemiz nasil tam tarihi belli oldu mu ?üzülme canim bir de elalemin ne dedigine bakma biz düsünce elalem olmuyor malesef yanimizda
tugbacim yürüyüs yapmayi bende cok istiyorum ama yasak :çok üzgünüm:,bol bol yürü valla doguma cok faydasi oluyormus benim yerimede yürü kizz :gitme:
fundacim senin tarih belli oldu mu ? nasipse ne zaman kavusuyorsun göktuŞumuzla :Saruboceq:
anneee,canim benim yha cok yoruyorsun kendini ama seninde mi erken dogum riskin var ? kaydirigubbakcemile
emin ol uzak daha rahat en azından her buldugunda laf sokmaları yok eşime de sölemedım adamcagız aradaa kalmaktan usandı artıkklava:
Annemın gelmesını bıle ıstemıo ama benım ewım bıse dıyemıo :lepi: bende inada her gelenın yanında dıom annemı yaz sonuna kadar yollamıcam dıe :CüvCüv: ohh canıma degsın yollamıcam kimene vereliniortak
Zehir;12185341 [COLOR="black" .!.:anneee[/COLOR],canim benim yha cok yoruyorsun kendini ama seninde mi erken dogum riskin var ? kaydirigubbakcemile[/FONT][/B][/COLOR]
Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:
Zehir;12185748[COLOR="blue" .!.:öyle olmus olsaydi benim bebis coktan gelmistiiii delikafadulden acayip baski var bendede günlerdir
biz senle daha cok bekleriz canimcim yha boshayallersmile[/COLOR]
valla nasıl becerıolar anlamadım hayırlısıyla bı dogum yapsaydımm benı dusunen yok valla off anlatsam roman olacak annem hep derdı ele karısmak cok zor dıe :gitme:ya tatlım çok yormuyorum da tesadüf üstüste geldi. erken doğuma gelince de sağlık ocağındaki dr a göre 10 15 güne kadar olabilir; ki o bana baştan beri erken doğum riskin var dedi. kendi dr um da erken doğum falan yok 15 nisan gibi olur diyo ne zaman doğuracağım konusunda pek bi bilgim yok yani şekerim kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile
noldu tuğbacım ya kaynanan misafir getirip hizmet ettirdiği yetmedi çeneyle de mi yetişiyo canım. boşver duyma hiç şurda ne kadarzamanın kaldı torun olsun hayırlısıyla kendilerine meşgale olur.
valla bilmiyorum ki şekeim hakkımızda hayırlısı olsun. gerçi dünden beri belimde garip bi ağrı var ama sancı değil içten içe ağrıyo sanki belki de psikolojik bilemiyorum bakalım görecez bilmiyorumkismile
tatlıms canım ne demek anneni istemiyo o kim ya anneni istemeyecek ay sinir ederler insanı.senin evin ve annen torunun u görecek,heyecanına tanıklık edecek.ay tövbe dinden imandan çıkarırlar insanı heeeeeee.......birde çok biliyosa kendi doğursun evde.onların zamanında böyle imkanlar yokmuş zaman öyleymiş.özele gitme evde doğum yap hatta bıçak alma göbek kordonunu kesmek için masraf olmasın kapıdan taş bulunda ayırın gönbek bağını laaaaaaaaaa havleeeeeeeeee valla doğurturlar heeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmileklava:
kızlar çok kaldım ya yatayım biraz gelirim yine çok özlemişim burayı ama yatmam lazım hoş
çakalın şimdilik
arılarım oluyo dıe esım orda kalalım dedı gıttım daha gıtmemle laf sokmaları basladı ılgılenıo gıbı gorunuo ama deıl sadece göruntu icraat yok. doguma 19 gun kalmıs hala dogumla ılgılı seyler
normal olsaymıs az ucret alırlarmıs ozele gıdıorum dıe zaten takıntı yapıodu kendılerı zamanında ewde dogurmusta bılmem ne ya kocam bıse demıo herkes ortalıga dustu ben zaten bı kac gundur korkuorum aglıyorum bıse olacaak dıe cok stres yapıorum dıe ıyıce geriyolar resmen beni ahh iyiki kocam var basımda yoksa ben 6 ayda dogururdum :1no2:
Annemın gelmesını bıle ıstemıo ama benım ewım bıse dıyemıo :lepi: bende inada her gelenın yanında dıom annemı yaz sonuna kadar yollamıcam dıe :CüvCüv: ohh canıma degsın yollamıcam kimene vereliniortak
merhaba kızlar umarım herkes iyidir sedacım sevgili dünürüm sen nasılsın bitanem damadım nasıl :)
jalecim adına çok sevindim Allah ona ve Ahmet bebişin sağlık versin çok güzel yaa artık yvaş yavaş başladık bakalım
butterfly canım darısı yarın başına ve sonrada bizlerin başına
kızlarr bende haber vercek birini arıyorumm lütfennnn :kedi:
ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?