ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..
cnm hatirliyosan daha dün temizlik yaparken nazard degdircem kendi kendime demistin yat uzan bitanem,ben artik günde 2 kez yürüyom az sonra komsumla cikicam yürüyüse,aksmada esimle sizde yürüyün kizlar bacilar kendinizi dinlemeyin cok rahat dogum yapmak icin hadi yürüyüseeeeeeeeekaydirigubbakcemile
ay bacım sorma göğüs kremini sırf onun için istedim biraz krem ayağına kurcalıyacam memişleri biraz belki sancı başlatırkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız doktora da bişi diyemiyom nst öyle çıkınca göbek de inmedi aşağıya adam demez mi doğumun başladı da ben mi durdurdum diyekaydirigubbakcemile3tuğba nst yine mi fazlasıyla iyi yaaaaa kardeş sancıya sahip olmanın yollarını sorsaydın çıkmadan hemşirelere falan artık hangi şartlarda sancıya sahip olabilirim mümkünse diy? bu arada dr unda neredeyse siz böyle iyisiniz askere giderken bi ara doğurursun dice ne 3 haftası yaaaaa. nasıl şeysin sen demedinmiklava:
refişim naptın öyle dikkat et kendine boşuna son haftalar yalnız dışarı çıkmayın demiyolar hayatım merdivenler hele tehlikeli benim de çok başım dönüyo merdivenlerde ağırlık merkezimiz de değişti geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktanayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..
meraba canımcım valla ben 4 gündür yürümenin suyunu çıkardım artık bugün bünyem isyan etti heryerim ağrıyo aşağıya bir baskı var ki sorma gitsin. eşim bile öldü yorgunluktankaydirigubbakcemile3cnm hatirliyosan daha dün temizlik yaparken nazard degdircem kendi kendime demistin yat uzan bitanem,ben artik günde 2 kez yürüyom az sonra komsumla cikicam yürüyüse,aksmada esimle sizde yürüyün kizlar bacilar kendinizi dinlemeyin cok rahat dogum yapmak icin hadi yürüyüseeeeeeeeekaydirigubbakcemile
ademircim kocami bende zor alistirdim cnm simdik kendi isten sonra yemegini yiyor az dinlenip hadi yürüyüse diyor aliskanlik oldu anliycan cnm,benim 3cü dogumum öncekiler normaldi buda normal gözüküyo ölede olsun istiyorum
canım benim geçiş olsun ya bilmiyordum baya korkutmuş seni kuzeyde.canım hiçbişeye sinirlenmemek lazım o kadar etkileniyoki bebekler.kendini sıktıkça rahim kaslarıda kasılıyo ve bebek çıkmak istiyo.Allah bebeklerimizi korusun canım.yani o bolca gelen akıntı amniyon sıvısımıymış*bu rahim ağzı yumuşamaya başlıyormuş önce sonradan açılıyomuş benimkinde de yumuşama vardı ama dr çok yakın değil doğum dedi ve zaten sezaryan yapcaz dedi.şimdi sen sezaryan olcaksın öyleyse dimi*
canım refişimmm teşekkür ederizkaydirigubbakcemile3 ah canım yaa nst süper de sıpa her geçen gün büyüyo kokruyom taşıayamıcam bir gün bir yerde çakılıp kalcam diyekaydirigubbakcemile3 seninde miden yanıyomuş galiba çok geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktan
hoşbulduk selencim teşekkür ederiz hem de nasıl bekletiyo hiçbir doğum belirtimiz yok.
canım benim hoşgeldin valla aramızdan seç beğen birimizi yaz telefonunu ben de alabilirim seve seveopuyorumnanaktan çatır çatır doğuracam inşallah da zaman geçtikçe ümidim kırılıyo bizim sıpa 4 kg ı geçerse hiç şansım kalmıcak doktor çatır çatır kesecek beni:roflol:
canım saol bitanem yarın senin için de güzel haberler çıkar inşallah hastaneden:) valla çok özledim canım seni toparlanmanı bekliyom gece sohbetleri içinopuyorumnanaktan ben iyiyim canım zeynocumdan senin güzel haberlerini aldıkça daha iyi oldum çok şükür opuyorumnanaktan
ayşegülcüm hg canım. jnaz (jale) doğum yaptı şekerim Ahmetimiz doğdu
serap.. sağol güzelim.. ay ne bilim canım yaa.. dinleneyim azıcık en iyisi....
sinem.. sağol cnım ... dinlenicem evet uzanayım ben en iyisi.. bişyim yok ama feci kasıldı karnım kendimi sıktım ya çarpmasın diye sanırım ondan... oy maşallah oğlumda içimde dans ediyo sanki :) anne ben iyiyim diyo bana..
kızlarr ben biraz uzanayım.. sonra yine gelirim belki.. öpüyorum hepinizii..
heee hareket önemliymiş. benim dr da ööle dedi. günde 2 kez yarımşar saat yürü dedi. benim evlere şenlik kocamda dün akşam itibariyle hareket etmem için kendi çözümünü üretti. kalkıp ona poğaça kek yapcamışım, dr. bana hareket et demişmiş. ay ben bu adamın derdinden doğurmadım ya sezeryanla bile doğurmam ben...
ay bacım sorma göğüs kremini sırf onun için istedim biraz krem ayağına kurcalıyacam memişleri biraz belki sancı başlatırkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız doktora da bişi diyemiyom nst öyle çıkınca göbek de inmedi aşağıya adam demez mi doğumun başladı da ben mi durdurdum diyekaydirigubbakcemile3
ay tuğba harikasın. demek başladı da ben mi durdurdum derse diyosun. sen de haklısın. neyse krem mrem artık sen daha iyisini bilirsin. bak gün belirliyoruz doğurmak için. ctesi nazlı çrş funda kendine birgün seç şekerim beyin gücüyle doğurtucaz
ademircim kocami bende zor alistirdim cnm simdik kendi isten sonra yemegini yiyor az dinlenip hadi yürüyüse diyor aliskanlik oldu anliycan cnm,benim 3cü dogumum öncekiler normaldi buda normal gözüküyo ölede olsun istiyorum
neeeeeeeeee. 3. doğummu? sen ciddi misin? e sen ondan bu kadar rahatsın ve doğurasın yok öyle hemen jaleyle aynıydı sizin satlar demi? bi de sen aydınlı mısın canım? 09 dan dolayı dedim.
ya ben biraz yürüyünce hemen aşağıya baskı oluyo bişeyler düşüvericek gibi oluyo yada hani küçük wc gelir de tutamıcak gibi hissedersin ya öyle oluyo madem tecrübelisin bunlar normal mi ve sence doğumum yakınmı?
Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:
Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:
canım;fundacım....
valla baya korkuttu bizi,sorma canım kimse bu kadın hamile demedi ,çok üstüme geldiler,baya bir gerginlik yaşadım ama bebeğim şükür benimle hamdolsun...
elde değil tatlım elde değil,görmezden de gelemedim ki birebir yasadım oalyın ortasında kaldım resmen...
aynen bebeğim çok gerilmişti ve baya tepki verdi bize....
o gelen akıntıyı çözemedik ama akıntı değildi,baktık suyumda iyiydi azalma yoktu...
canım çatım çok dar benim,herkes sunu sölüyo,benim kalçalrım çok geniş,sen rahat normal yaparsın diylar,hatda doktoru sanki ben kafaya aldım ben sezeryan olcam diye,yok yok yaparsın sen normal diyolar aman kimse anlamıyo işte....
valla beyin olarak normal doğumdan vazgectim yarın konuşucam ....ben sezeryan istyrm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?