hoşgeldin canımmm kendine bir gün belirle ve otur günleri paylaştık doğum içinkaydirigubbakcemile3merhabalar herkesee
muhabbet çok hoşş kızlarr
dayanamadımm bende geldiimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımmm kendine bir gün belirle ve otur günleri paylaştık doğum içinkaydirigubbakcemile3merhabalar herkesee
muhabbet çok hoşş kızlarr
dayanamadımm bende geldiimmm![]()
canım sen kendine bir gün kestir loto oynuyoz biz yoksaaa ben salıyı seçtim benim paşa hayatta gelmez salıya falankaydirigubbakcemile3hoşbuldukk canıımmm beniimm daha çok vaktim var gibi geliyorr
yhaaa offf hiç kestiremiyorumm nezamn doğurururmm boshayallersmile
canım hoşgeldin. benim bildiğim 3 arkadaş var tüp bebek yaptıran ama hiçbiri online değil.kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee
bende burdaaa özge ama kısa bi süre bu gece çok uykum var
Canim merhaba benim bebegim tup bebek ve Allah izin verirse normal dogum yapacagim..Anlayamadigim $ey neden sezeryan yapmak zorundaymi$sin kim dedi bunu?? Bir kere hamilelik gercekle$tikten sonra sen her durumda normal gebe muammelesi gormelisin cunku gebe kalindiktan sonra bebegin normal yollami yoksa tup bebeklemi oldugu onemli degil.Ben $u an Amerikadayim ve ne Turkiyedeki nede buradaki doktorum sezeryanin S sinden bile bahsetmiyor..En sagliklisi normal dogum diyor..kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee