2010 Nisan Anneleri

bende hiç saatlerini geçirmemeye dikkat ediyorum yüce rabbim inşallah kucağımızı boş çevirmez

bencede bi listemiz olsun. bi arkadaşımız takip eder. son adet tarihi beklenen doğum tarini yazsın arkadaşlar. daha sonra cinsiyeti belli olunca onuda ekleriz

ama ben geldiğimden beri hiç görmedim listeyi ara ara verilsin bence kaç sayfa baktım bulamadım sadece hamileliğimiz değil bence kimin keseyi gördüğü kimin kalp atışını duyduğu aşama aşama yapılarak güncellensin bence daha iyi olmazmı

son sat
kılo
ve kese kalp atısı duyuldumu bunları yazıp jnaz arkdasımıza ozelden gonderın ekler kıslar o sızı

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende nisan annesiyim inş.
8 haftalık hamileyim.:teytey:

hosgeldın esraatay hayırlısı olsun... sıkıntısız kucagına alırsın ınsaellah

bende iyim...evdeyim...iftarlik hazirlicam biraz sonra...burda havalar soguk....böylesi daha güzel benim icin...kizim da böyle havayi daha cok seviyor...rüyamda kizim olmus diye gördüm...ilk kizimida rüyamda görmüstüm :)....bellimi olur belkide oglan olur...saglikli gelsinde tek önemi o

bızım burası yanıyor bugun çok sıcaktı basım agrıdı butun gun
hayırlısı olsun canım benımde ıcıme hep erkek doguyor bakalım saglık olsunda farketmez

iyi akşamlar kızlarr
belki sizde biliyorsunuz dur bugün anasağlığa gittim kayıt oldum ayda bir de kontrol amaçlı gideceğim aşılarımı yapacaklar birde bütün tahliller ücretsiz yapılıyormuş haberiniz olsun .
birde bişey anlatacağım size bir akrabamız var kız 6 aylık hamile geçenlerde rutin doktor kontrolüne gittiğinde doktoru bebeğin beyni su topluyor demiş ve bi ton ilaç vermiş bebeği alabiliriz demiş tabi psikolojileri yerle bir olmuş neyse bir kaç gün sonrada çapa ya gitmişler bir prof. dan randevu alınmış ve bebeğin hiçbirşeyi yokmuş son derece sağlıklı demiş doktor ve çok kızmış meslektaşına
cidden bi doktora güvenmemek lazım kızlarya

evet canım çok şükür hamileyim. bu 4. bakalım inş. kucağımıza almakta nasip olur. ben claxen 0.4 kullanıyorum. bide bebe aspirini. biz bugün 6+3 olduk. siz kaç haftalıksınız?

canım benimde ablamın 3 bebeği karnında ölmüştü aynı sebepten ama o dönemde anlaşılamamıştı 10 seneyi geçmiştir sonra kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı ve sadece bebe aspirini kullandı şimdi 9 yaşında bir yiğenim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…