2010 Nisan Anneleri

nasılsınız kızlar,benim moralim biraz bozukta çünkü vanda iyi bir doktor yok daha doğrusu riskli gebelik doktoru yokmuş benim gebeliğim biraz riskli bende kan pıhtılaşması var,ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum tabi hastalığımdan haberim yoktu ozaman şimdi var ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum çok şükür kalbini duydum ne bileyim sürekli tereddüt içindeyim ya şimdi durmuşsa diye,pazartesi tekrar doktora gideceğim ultrasona sürekli girmek tehlikelimidir bilmiyorumda bana dua edin arkadaşlar inşallah yüce rabbim bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip eder

merhaba canım korkma o korku hepımızde var bende sureklı kontrole gıtmek ıstıyorum bebegım ıyımı dıye bı zararı yok canım ultrasonun ses dalgasıyla calısıyor rahatlıkla muayene olabılırsın

kardelen canım sıkma canını sen içini ferah tut lütfen. Allah'ın izniyle bişicik olmazz :)

Kızlar yorumlarınıza hayranım... Kocama üzülme kız eli maşalıyım ama tatlı dilliyim :)

salo canım çok zor beklemek bende doğru doktoru bulana kadar vanın bütün kadın doğumcularını gezeceğim artık ne yapalım

kızlar ben kaçtım görüşürüz bu arada kızlar aslı güngörün birtane ninni şarkısı var internetten arattırın çıkar çok güzel bebeğime dinlettim az önce öptüm güzel annişler görüşürüz

KIzlarr ben çıkıyorum iyi akşamlar Aşk_ı memnüüüüüüü yu kaçırmayınnnn hehe

canım geçmiş olsun. bende de kan pıhtılaşması var. 3 gebelikte 4 bebek kaybettim. çok zor seni anlıyorum. iğne oluyor musun sen?

bu arada riskli gebeliklerde normale göre daha sık kontrole gitmek gerekiyor. ben geçen hafta gittim (keseyi görmek için) bu hafta kalp atışı için gittik. 2 hafta sonra yine çağırdı.

evet canım iğne oluyorum hergün fragmin iğnesi ve bebe aspirini alıyorum sen şu anda hamilemisin canım

evet canım çok şükür hamileyim. bu 4. bakalım inş. kucağımıza almakta nasip olur. ben claxen 0.4 kullanıyorum. bide bebe aspirini. biz bugün 6+3 olduk. siz kaç haftalıksınız?

vallahi ben her hafta gidiyorum içime sinen bir doktor var ama oda vanda değil ankaraya gitmiş o yüzden her hafta başka doktora gitmek zorunda kalıyorum inşallah doktorum bir an önce gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…