kızlar yaa bu bulantı olayına taktım kafayı benim şimdi az az bulantım oluyo o zamn sağlıklı bir gebelik değilmi yani moralim bozuldu vallamafoldumben
hoşgeldın canım ınanma oyle seylere alakası yok
akarcım bu arada gözün aydın önceki yazıları okuyodum şimdi bebişini duymuşsun ilk sesini bu arada kocandan haber aldınmı canım sonra kaybedersin adamı haaaakaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım yaa yok şu anda internet stelerindede okudum illaki mide bulantısı olması zorunda değilmiş canım yaptırdım kaydımı saolasın valla ben bilmiyordum kayıt falan işini sen söylemeseydin şimdi her ay gideceğim canım tansiyonumu ölçtürdüm o kadar bi kaçda soru sordular form doldurdular sadece tüp bebkle oldu demedim bizim buralarda çabuk yayılır tanıdık çok sağlık ocağında ondan sonra uğraş dur millete laf anlatıcam diye vallaopuyorumnanaktan
Zeyra ve tunemi teşekkür ederim kızlarr :)
zeyracım aldım aldım hatta haber aldığımda da yazmıştım ama görmemişsin sanırım tatlım. ben kaybetsem o beni bulur yoksa kırarım bacaklarını kaydirigubbakcemile
Zeyra ve tunemi teşekkür ederim kızlarr :)
zeyracım aldım aldım hatta haber aldığımda da yazmıştım ama görmemişsin sanırım tatlım. ben kaybetsem o beni bulur yoksa kırarım bacaklarını kaydirigubbakcemile
naz cım ya takip edemedim ne zamandır sen dr a gittin mi ikiz umutların noldu :Saruboceq:doktoruna sor ozaman canım ıcın rahat etmıcekse
naz cım ya takip edemedim ne zamandır sen dr a gittin mi ikiz umutların noldu :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?