2010 Nisan Anneleri

hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
canım benim allah sabır veersin önce annesine babasına sonra da sizlere.
çok zor tesellisi imkansız ama sen yinede bebeğini düşün hissettirmemeye çalış dünyaya böyle bir acıyla gelmesin minik yavrun canım..
çok geçmiş olsun allah sabır versin..

Teşekkürler sinemciğim.Hadi senin izinde başlasında sende rahatla hayırlısıyla.olumunekankayizsmile

Hoşgeldin aramıza canım.Benim doktorumda sezeryan konusunda ısrar etti ben ne kadar normal olsun dediysemde .Kabullendim artıkbilmiyorumkismile

Saolasın zeynep teyzoşumuz.opuyorumnanaktan

Olsun sefamız inşallah canım hep beraber.zemuszemusAman dikkat refişim az zaman kaldı yorma kendini.

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeydelikafadulden

Hayırlar olsun inşallah.Beşiğimizi ekleyim ben bir ara:))

Maşallah oğluşuna canım Allah esirgesin.İşlerde seni artık çok yoruyordurTansiyon içinde çok dikkat etmen lazım.Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hacerciğm.Bebekler iyi olunca biz ne kadar kötü olsakta bi şekilde kendimizi teselli ediyoruz.Az kaldı hayırlısıyla rahatlayacağız.

Hakkında hayırlısı olsun canım.Kuzeyimiz iyi olsunda.

tubicimmm benim bademciklrim iltihap olmuş ıhlamur içip duruyomm
özgecim maaş. kuzeye sabretmeyi öğrendi çok erken gelmiycek
Geçmiş olsun canım.

İkinide haklısınız.Tam nasrettin hoca gibi oldum bende.

kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.
Canımm hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın sağlıcakla oğluşunu.

Gülsemin canım ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah sabır versin((((

zehir çok geçmiş olsun.
çok üzüldüm.ya Allah sabır versin.benim de kardeşim düşük yapmıştı ocak ayında.
çok iyi anlıyorum seni.

kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.

canım hadi allah kurtarsın hayırlısıyla nisan annelerının üçüncü bebegıde gelıcek ha ne kadar güzel canım allah ıkınızede saglıklı sıhatlı guzel gunler nasıp etsın canım.haberlerini ve resimlerinizi bekliyoruz canım

canım ailesine ve size cok gecmış olsun allah sabır versin en kısa sürede tekrar bebeklerıne kavusmaları dıleklerımle

canım maşallah kilosuna güzel haberler alamak nekadar iyi gününde belli olmuş nekadar güzel doktor gecen gittigimde banada 5 nisan olabılır dedı ama defterıne bakamadan tahmını yanı pazartesı kontrolum var ozaman kesın bellı olur heralde egerki 5 i olursa aramızda bir gün olacak desene :))opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar merhaba........
zehircim çok üzüldüm canım ya Allahım size sabırlar versin.nan tüylerim diken diken oldu.rabbim tez zamanda sağlıklısını versin inşallah.ya tam anlayamadm geçmişide okumadım kaç aylıktı*

bu arada kızlar geçmişi okuyamadım inşallah dra giden herkes güzel haberlerle gelmiştir bebekler turp gibidir inşallah

butterflysds canım sanırım gitmişsin hastaneye Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin

kızlar bugün bizde dr daydık bebeğim 3386gram.herşeyi iyiydi.çatı muayenesi yaptı dr um yine ay ne çok kasıyorm ben kendimi ya aslında rahat bıraksam acımacakya neyse.suyu falan herşeyi iyi yvrumun.haftaya cuma tekrar gitcez dr ondan sonraki çarşambada muhtemelen doğum olcak yani ayın 31 nde.dr tam tarih sölemei ama haftaya anestezi uzmanıyla seni görüştürelim dedi.zaten o zamana kadar 4 olur sanırım göktuğ.

nstde sancım yine çok çıktı ama açılmam falan olmadığı için dr bu bebek bizimle dalga geçiyor sanırım dedi.yalancı kasılmalar olabilir dedi.ama dedi eğer bıraksaydık kendi haline belkide doğum olablirdi dedi.bende olsun dedim şansa bırakmadık en azından oğlumda büyüdü dedim.bu arada göktuğ usg de 38+4 görünüyor.

maşallah canım göktuşuma kocaman olmuşyerim ben onu demek sizinle dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3
nasıl olsa sezeryan olcan canım 4 olsun ele gelsinkaydirigubbakcemile3

oyyoyyoyyyy mis kokuludur şimdi onlarrrrr Allah analı babalı büyütmeyi bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin

refiyecim geçmiş olsun ya.yeni okudum.neyse ki bişe olmamış elinin dışında.bebek iyi çok şükür.vücudumuzun dengesi bozuldu iyice ya.ben de penguen gibi yürümrye başladım.çok komik geliyor bana...

maşallah canım göktuşuma kocaman olmuşyerim ben onu demek sizinle dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3
nasıl olsa sezeryan olcan canım 4 olsun ele gelsinkaydirigubbakcemile3

sağol tatlım.bakalım kaçında alcak merak ediyorum ama usg de doğum tarihini 3 ünü gösteriyor.haftaya da anestezi uzmanıyla görüşcem ben zaten spinal istiyorum onlarda genelde spinal yapıolarmş.he tuğba teyzesi dalga geçiyo bizim oğlan bizimle:roflol:

maşallah çok güzel heberlerle gelmişsin hadi hayırısıyla nisana kalmayacak desene senin göktuğ :))

kızlar benım bazen karnım kasılıyor belim sızlıyor sizlerdede oluyormu?yalancı agrılarda sızı olmaz dıye okumustum bır yerde bilmiyorumkismile

fundacım gözün aydın tatlım maşallah göktuğa. iri bebek kervanına katıldı maşallah. hadi bakalım hayırlısı olsun tarih de inşallah hayırlı olur tatlım

kızlar benım bazen karnım kasılıyor belim sızlıyor sizlerdede oluyormu?yalancı agrılarda sızı olmaz dıye okumustum bır yerde bilmiyorumkismile

canım senin 2. daha iyi bilirsin aslında

canım yaaa inan bende merak ediyom ama benim bir fikrim yok bir sürü ağrım sızım var ama hiç biri kasılma yalancı sancı değil sanırım okuduklarıma göre en son ne zaman nst ye girmiştin sık oluyosa bir doktoruna söyle istersen nst ye sokar seni için rahatlar. benim nstlerde sancı çıkmadığı için konduramıyom sancım yok benimkaydirigubbakcemile3

canım benim artık belirleniyo tarihin ne güzel. spinal yada epidural sezeryan çok avantajlı ama benim o kadar cesaretim yok kesilirken hissetmesem de uyanık olma fikri beni geriyo.
göktuşum hepimizi mum gibi yaptı zaten ha geldii ha geleccek derken doğunca minicik bir ısırığı hakketti annesi sen bizim yerimize totosunu ısırırsın artık:1hug: maşallah benim yavruma bak korkuttu falan ama aslanlar gibi hem kocaman oldu hem de dayandı annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…