2010 Nisan Anneleri

özgecim cnm aman baska bı sorun olmasında sevindim senın adına sezeryan olursa benden öncemı dogcak bebegımız :) hadı bakalım hayırlısı benimkide Avukatla aynı gune denk gelıo sanırsam

TARHAN bu gıdısle ben nazlıyla senden önce dogurcam ikiniz bekleyın kız bebişler daha erken gelıomus erkek cocukları bı hafta daha gec zemuszemus

Bu arada kızlar ayaga kalkınca kasıklarımda sankı kasılmalar oluyo eşime oram buram agrıo deyınce bı dogursaydın dıo beni sinir edıo kaydirigubbakcemile3 adamcagız usandı :lepi:

canım eşin heycan yapmıs sankı bırazda olsun erkeklerımız hep oyle degılmı cok guzel seyler yapmak ısterler ama cogu zaman ellerıne yuzlerıne bulastırırlar artnıyetlı degıl en azından ama kırılmıs bellıkı ben olaydım kım olursa olsun atlardım boynuna yınede kıyamazdım..ama sen haklısın yınede zamanı gelınce basbasyken vermesı cok daha dogru olurdu..kızlar bız cok daha zorlanıcaz artık bı koca bebeklerımız var onları buyutuyoruz bıde kuzularımız mınıslerımız var olur boyle seyler..
culha sana gün verdilermi canım?? ne zamna doğum

ummuhanım canım salı gunu gıdıcem kontrole 1 ay oldu benı umursayan yok doktorumda oylesıne bakıyo sankı aslında hıc rahat degıl ısım devlet hastanesı dıye ben tutturdum yenı dogan unıtesı ıyıdır dıye ozel muayenehanede ıstemedım saf gıbı sonunada geldım artık yavastan bu saatten sonrdada degıstırmem ne gerek var bakalım nolcak benmı yanılıyorum salı gunu anlıcam canım..benım gobegım dusmus kızlar herkes oyle dıyo sen martı cıkaramazsın dıyo yalancı sancılarda yokluyo

ay özgeeee valla bence de büyütmüşsün tamam sen yalnızken vermesini trcih edermişsin ama adamın da niyeti iyi yani sen komşuna sinir oluyon diye kadına nispet yapmak istemiş. tamam hoş olmamış, sen öylesini tercih etmezmişsin ama nerden bilsin adam.
hem hediye bu düşünmüş almış, düşünmüş vermek istemiş orda. bana göre insan bir hediye aldımı ne şekilde nerde ne zaman vereceğine de kendi karar verir sonuçta içten gelen bişi.
haaaa eve gelen çiçek ve özrü hiç saymıyom bence kocan haklıkaydirigubbakcemile3
bence benim de kocam haklı anasından emdiği süt burnundan geldi 9 aydır kaydirigubbakcemile3

ah canımm çok haklısın ben bile bazen kendime tahammül edemiyom ama napim çok gerginim elimde değil şu 9 ayda eşimden dlediğim özür sayısı 999 u geçtikaydirigubbakcemile3

belkide o kadını sevmıosun dıe sinir olsun dıe vermıstır cnm öyle ınsanlar kıskanc olur kocanada hak ver belki hersey senın ıcın yapmıstır bilmiyorumkismile

TARHAN bu gıdısle ben nazlıyla senden önce dogurcam ikiniz bekleyın kız bebişler daha erken gelıomus erkek cocukları bı hafta daha gec zemuszemus
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile bana bakın uyarmadı demeyin benden önce doğuran herkesin elimden çekeceği varrr. ah kaan ahhhh rezil ettin benikaydirigubbakcemile3
canımcım ama sende o kaynana varken doğurursun gerçekten de dikkat et kendine bugün gelmedi dimikaydirigubbakcemile3

ben en son dogurcam sata gore kızlarr..herkes dogumunu anlatsada bı ıcım sogusa korkuyomm.

culha hayırlısı olsun aynen bende 34+2 deyim p.tesi yada salı gidilecek işallah güzel haberlerle döneriz canım..

yok aramadıda zemuszemus

özgecim cnm aman baska bı sorun olmasında sevindim senın adına sezeryan olursa benden öncemı dogcak bebegımız :) hadı bakalım hayırlısı benimkide Avukatla aynı gune denk gelıo sanırsam

ayy tubiş bilmiyorum valla.....
sorunsuz olsun da...
sağlıkla gelsin kuzucuklar...
istersen seni bekleyeyim olurmu....

neyse kızlar biz çıkıyoruz kociş gelicek yemek yapalım artıkın.. kib aeolun öptük hepinizi..

biraz uyduk uyandık dinlendik geldik ama boğazım hala fena
keşke boğaz ağrısı olsa yaa benim hamielliğin başından bu yana hiç mide bulantısı kesilmediki o yüzden ama artık tavanyaptı gece uyanıyorum istifra ediyorum
evet yapmıştım ama sağolsun misafirler gelince battı ortalık ama fazla kirli olmadığı için bir günde halloldu doğuma hazırım bugün bile olsa razıyım zaten şimdi biraz uyuum doğum yapığımı gördüm ne güzeldi yaa bebeğimi kucağıma verdiler druma sarıldım
yok yaa keşke midemi üşütmüş olsam nane içerim ıhlamur içerim geçer ama banamısın demiyor mide bulantısı kesilmiyor herşeyi denedim amamn az kaldı zaten 2-3 hafta ayy sabır
canım evet yaa çok yaşadım olur diyor bazı hamilelikte ilaç veriyor ilaçta kar etmiyor aynı bende artık içmiyorum ailede var annemde böyleymiş ablalarımda ne yapalım artık hayırlısı olsun
inşallah canım sağlıklı olsunda önemli değil.
canım benim bebekte ilk zamandan hep zayıftı ama maşallah 1 haftada yarım kilo aldırmışım dr öle dedi 2.500 tu geçen hafta hep geriden geliyordu 2 hafta şimdi hem haftayı yakaladık hemde kilosu normale döndü doğuma kadar 3.500 olur sanırım ama daha fazla kilo almasın sonra doğurması zor olur küçük bebek daha çabuk kolay doğuyor allah sağlık sıhhat versin ufak olsun bişey olmaz sonradan çok çabuk toparlanıyor
herşey gözüne batıyor aynı ben gibi ay bende doğurimde kurtulim yaa hadi bu akşam ıkınak biz atağa geçek hemen olsun bitsin göğsünle hala oynuyonmu kaydirigubbakcemile3
ohh maşallah bebeğine herşey yolunda çok şükür bencede normali bekle en sağlıklı o bence

hehhehhe:)))))))))
kızlar süpersiniz ben dedim zten ben suçluyum diye...
aman nese barıştık zaten ....
ama biz hamişiz işte ani çıkışlar yapabiliyoruz.....

hacercim hoşgeldinnn valla şu gerginlik bir bitse aslında bugünlerimiz en güzel günlermiz bebişlerimizi sakince mutlulukla beklemek lazım ama hormonlar izin vermiyoki.:))
canım eşim şu kremi alıp getirmedi hala onu bekliyom kremim bir gelsin oynayacam memişlerle gelsin bebişkaydirigubbakcemile3

hehhehhe:)))))))))
kızlar süpersiniz ben dedim zten ben suçluyum diye...
aman nese barıştık zaten ....
ama biz hamişiz işte ani çıkışlar yapabiliyoruz.....
hamileyiz haklıyız diyosun yani şekerim. doğru valla delikafadulden

ayy yapma cnm ya zamanında gelsin yazık ben kıyamam öyle yapamam bide korkarım cokacimcoook

kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…