slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.
canlarım geldim yine oğluşumu anneme emanet ettim.doğumum sezeryan oldu ama bugün maşallah çok iyiyi bi ilk 2 gün çok acıyo insanın canı okdarda korkmayın yani canlarım.zaten insan doğumdan çıkınca yavrusunu kollarına alınca tüm acısı gidiyo o an.bakmaya doyamıyorum yaa.
canlarım geldim yine oğluşumu anneme emanet ettim.doğumum sezeryan oldu ama bugün maşallah çok iyiyi bi ilk 2 gün çok acıyo insanın canı okdarda korkmayın yani canlarım.zaten insan doğumdan çıkınca yavrusunu kollarına alınca tüm acısı gidiyo o an.bakmaya doyamıyorum yaa.
kıslarrrrr doktordan geldim. nst ii bi problem yok çok şükür.....
pazara kadar gelmezse bebeğim pazartesi sabah 7 de hastane de olucaz:)))))))
suniyle başlatıcakmışız:)))))))
Hadi hayırlısı nazlıcığım.En geç pazartesi geliyo adamız desene maşallah.kıslarrrrr doktordan geldim. nst ii bi problem yok çok şükür.....
Fundacığım ne zaman gidecektin doktora.olmazsa sabah bir gidersin.Göktuğ gerçekten gelmeye kalkmasın bu kez.canım hayırlısı olsun.inşallah kendiliğinden gelir suniden daha iyi olur sanırım.
bu arada kızlar benim belime giren bugünkü 3. ağrı fena ya
ben genel anestezi oldum canım diğerlerini tavsiye etmediler sütüm göğsümün tekinden gelmio daha doğrusu başı yok die gelmio ama diğerinden anca işte.
çıkıyorum kızlar byee.
Fundacığım ne zaman gidecektin doktora.olmazsa sabah bir gidersin.Göktuğ gerçekten gelmeye kalkmasın bu kez.
iyi geceler canım kayranın mis kokusunu bizim içinde kokla canım.kendine ve miniğimize iyi bak.öptüm
canım benim randevum cumaya.Allahtan geçiyo biraz dinlenince mehtapcığım.ya birde diyorum gitsem belki dr diyecek zaten gelişimide iyi alalım erken ya biraz daha büyüsün istiyorum.gerçi dr bilir en iyisini.en fazla yarım saat sürüyo ağrım sence bu ağrıda gitmeye değer mi?
kıslarrrrr doktordan geldim. nst ii bi problem yok çok şükür.....
ii dilekleriniz için sağol arkdaşlar şimmdilik çıkmam lazım bebişim acıktı.hepinizi öpüyorum oğluşumla ben.bilgilerim kayra 38 haftalık 3.770 gram ağırlığında doğdu.
çıkıyorum kızlar byee.
Emzirmeye başlamadan masajla toparlanırsa daha rahat emer bebişler.Birde canım sadece memenin başı verilirse hem yara olur hem bebek sağlıklı ememez.Bebeğin alt dudağı iyice açık olup kahverengi kısmıda almalı bebek emerken.Dikkat edilirse bebiş rahat rahat emer.mehtap canım bu göğüs uçlarına ne yapmamız lazım hani sorun olmasın diye falan.nasıl masaj yapalım*bebeğin iyice tutması için*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?