2010 Nisan Anneleri

slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.

canım gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.rabbim bizde sağlıkla kavuşmak nasip etsin ne güzel ya..........bende istiyorum bir an evvel öpüp koklayayım.bizede dua et canım

canlarım geldim yine oğluşumu anneme emanet ettim.doğumum sezeryan oldu ama bugün maşallah çok iyiyi bi ilk 2 gün çok acıyo insanın canı okdarda korkmayın yani canlarım.zaten insan doğumdan çıkınca yavrusunu kollarına alınca tüm acısı gidiyo o an.bakmaya doyamıyorum yaa.

canımmmmmm
hayırlısı olsun çok sevindim... allah bize de göstersin inşallahhhh...

canım sen spinal mi oldun.azcık anlatsana spinal doğumu belden iğne falan nasıl*

kıslarrrrr doktordan geldim. nst ii bi problem yok çok şükür.....

pazara kadar gelmezse bebeğim pazartesi sabah 7 de hastane de olucaz:)))))))

suniyle başlatıcakmışız:)))))))

Ne mutlu sana canım.Kayra güzel emiyormu sorun yok inşallah?Birde spinalmi oldun genel anestezimi sezeryanı?
Ne çok sordum değilmisempatiksalakcinni

canım hayırlısı olsun.inşallah kendiliğinden gelir suniden daha iyi olur sanırım.

bu arada kızlar benim belime giren bugünkü 3. ağrı fena ya

ben genel anestezi oldum canım diğerlerini tavsiye etmediler sütüm göğsümün tekinden gelmio daha doğrusu başı yok die gelmio ama diğerinden anca işte.

Hadi hayırlısı nazlıcığım.En geç pazartesi geliyo adamız desene maşallah.

canım hayırlısı olsun.inşallah kendiliğinden gelir suniden daha iyi olur sanırım.

bu arada kızlar benim belime giren bugünkü 3. ağrı fena ya
Fundacığım ne zaman gidecektin doktora.olmazsa sabah bir gidersin.Göktuğ gerçekten gelmeye kalkmasın bu kez.

ben genel anestezi oldum canım diğerlerini tavsiye etmediler sütüm göğsümün tekinden gelmio daha doğrusu başı yok die gelmio ama diğerinden anca işte.

Masajla toparladıktan sonra o göğsünden emzirmeye çalış canım.Bebiş emdikçe toparlanır göğüs ucun.İyi akşamlar sana ve bebişine.

çıkıyorum kızlar byee.

iyi geceler canım kayranın mis kokusunu bizim içinde kokla canım.kendine ve miniğimize iyi bak.öptüm

Fundacığım ne zaman gidecektin doktora.olmazsa sabah bir gidersin.Göktuğ gerçekten gelmeye kalkmasın bu kez.

canım benim randevum cumaya.Allahtan geçiyo biraz dinlenince mehtapcığım.ya birde diyorum gitsem belki dr diyecek zaten gelişimide iyi alalım erken ya biraz daha büyüsün istiyorum.gerçi dr bilir en iyisini.en fazla yarım saat sürüyo ağrım sence bu ağrıda gitmeye değer mi?

mehtap canım bu göğüs uçlarına ne yapmamız lazım hani sorun olmasın diye falan.nasıl masaj yapalım*bebeğin iyice tutması için*

Canım dakika tut eğer sıklaşırsa akşamdan dinlenmeyle geçiyorsa sabah gidersin.

oyyy nazlı ya gelinim geliyor hayırlısı ile desene....
çok sevindim çok heyecanlandım...

mehtap canım bu göğüs uçlarına ne yapmamız lazım hani sorun olmasın diye falan.nasıl masaj yapalım*bebeğin iyice tutması için*
Emzirmeye başlamadan masajla toparlanırsa daha rahat emer bebişler.Birde canım sadece memenin başı verilirse hem yara olur hem bebek sağlıklı ememez.Bebeğin alt dudağı iyice açık olup kahverengi kısmıda almalı bebek emerken.Dikkat edilirse bebiş rahat rahat emer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…