oglum 3 kiloyu gecmis teyzeleri
doktor artik her an gelebilir dogum kanalina inmis dedi
cok tuhaf agrilarin var ama sen yok diyorsun dedi
adet agrisi gibi agrilarin olsa dahi saat kac olursa olsun hemen hastaneye gidin dedi
bazilarinda agrilar adet agrisi gibi olup cok siddetli olmayabiliyormus su patlayabilirmis ,patlasada beni hastanede yatirmalarina gerek yokmus bebegi alabilirlermis
bugun alttan bakmadi acilmam ne durumda onu bilemiyorum simdi
bugunden itibaren dogumuma tam bir ay var halbuki
doktor dogsa bile cok iyi oldugunu söyledi o yuzden icim rahat
doktordan daha iyimi bilcem dimi kaydirigubbakcemile3
birde gülerek dedi ki :
yürüyüs yapmam yasakti yha hani artik yürüyebilirsin bebegin dahada cabuk gelmesini istiyorsan dedi :lepi:
esim bugun isteydi tek basima yürüdüm doktora eve gelesiye kadar öldüm ben yürüyüs yapamam sanirim kafamçokkarıştı
kızlar merhabalarr nasılsınız
ben pek iyi değilim dünden beri bir hapşırma, baş ağrısı kırgınlık. alerji diye kendimi avuttum ama alerji olsaydı şimdiye geçerdi. hiç grip olmadım diye diye şifayı kaptım galiba.
hapşırmaktan ciğerlerim ağrıyo, başım çatlıyo ağrı kesici almakla almamak arasında çok kararsız kaldım.
gülsemincim maşallah bebişine tatlım sende benden önce doğurursan çatt diye çatlarım aaaaa:)
kızlarrr jalenin bebişini gördünüz dimi face de maşallah dünya tatlısı tombik sıpa 41 kere maşalllaahhh:asigim:
anaaaam dün ilk kez uyumakta zorlandım yav. halbuseki mallaaak gibi yatıyodum. benim oğlan 1-2-3 tıp denilmiş gibi bööle kaskatı kesildi, gerdi kocaman göbüşümü kalktım evde dolandım yattım, sağa sola döndüm sızmışım. ara ara da şööle b hafif adet sancısı gelii. yarın sabah 9 da ilk nst miz var. dünde kaynanamdaydım duymuş eve kadın aldığımı temizliğe 39 haftalık hamile yeğenini anlatıyo, her işi kendi yapıyomuş, geçen hafta cam bile silmişmiş. deli ayol o dedim. canını düşünmüyosa bebeğini düşünsün dedim susutu...
Teşekkürler canım.Spinal olabilirsin dedi doktorum gerçi anestezistle görüşmedim ama kafam karışık.Uyumak istemiyorum tamamen.:umursamaz:MEHTAPCIĞIM bel fıtığın olduğunu yeni duydum geçmiş olsun canım.
mehtap sana dr un belirli bi tarih verdimi sezaryan için
Teşekkürler canım.Spinal olabilirsin dedi doktorum gerçi anestezistle görüşmedim ama kafam karışık.Uyumak istemiyorum tamamen.:umursamaz:
benim dr. bel fıtığı çok ileri deilse epudiral olabilirsin dedi. seninki çok mu ilerlemiş? tansiyon, ciltte bi problem, ileri bel fıtığı dışında bi engel yokmuş...
Teşekkürler canım.Spinal olabilirsin dedi doktorum gerçi anestezistle görüşmedim ama kafam karışık.Uyumak istemiyorum tamamen.:umursamaz:
Nisan 10 dedik canım.Hayırlısı bakalım.
kızz benim sanki 2. doğum gibi geliyomu sanıyosun :)) nasıl bir heyecann nasıl bir korku düşünüce heyecandan wc ye gidesim geliyo kaydirigubbakcemile3 kızz 10 gün önce 10 gün sonra artık.. hayırlısı ne zamansa gelsinler o zamn da 9 aydır bekledik çok mu kaldı şurda olumunekankayizsmileAyy hiç sorma iyiden iyiye ağrılarım arttı.Heyecanda tabii:))Herşeyin hayırlısı.Tabii sen daha önce alacaksın utku paşayı inşallah.Sanki ilk doğummuş gibi geliyor bana.olumunekankayizsmile
kızlar merhabalarr nasılsınız
ben pek iyi değilim dünden beri bir hapşırma, baş ağrısı kırgınlık. alerji diye kendimi avuttum ama alerji olsaydı şimdiye geçerdi. hiç grip olmadım diye diye şifayı kaptım galiba.
hapşırmaktan ciğerlerim ağrıyo, başım çatlıyo ağrı kesici almakla almamak arasında çok kararsız kaldım.
slm kızlar...
refiyecim badana işin hallolmuş çok sevindim,eda seni korkutmuş ama gecmiş olsun tatlım....
çok sağol canım.. kızımda iyileşti şükür.. evimde temizlendi. zemuszemus şimdi utku paşayı bekliyoruz :sinifsinif:
aman canım.. sağlıkla gelsinlerde hangimizinki önce gelirse kısmet artık zemuszemus saol bacım bu arada.. aman yavrularıma feda olsun.. abla kardeş rahaatt rahatt kirletebilirler zemuszemusdimi yürümiyimmm refisimmm yoksa sizden öne gecebilirim :icecream: :roflol:
sagol bitanem yha cok sükür iyiymis bir dahaki kontrolü haftaya vericekti ama hastanedede oldugundan gerek görmedi
ama iki haftanin sonunda her iki günde bir tabi bu bebek dogmazsa diyede ekledi :asigim:
seninki totoyu dayiyor demek ayyy cok seker yha
benimkinin karni tam göbegimin uzerindeydi :asigim:
bu arada evininde isleri bitmiss ohh mis gibi otur canim,güle güle kirletsin yavrucun duvarlari sırnaşık şey
lülülülülülü tabi canım deseydin sende...anaaaam dün ilk kez uyumakta zorlandım yav. halbuseki mallaaak gibi yatıyodum. benim oğlan 1-2-3 tıp denilmiş gibi bööle kaskatı kesildi, gerdi kocaman göbüşümü kalktım evde dolandım yattım, sağa sola döndüm sızmışım. ara ara da şööle b hafif adet sancısı gelii. yarın sabah 9 da ilk nst miz var. dünde kaynanamdaydım duymuş eve kadın aldığımı temizliğe 39 haftalık hamile yeğenini anlatıyo, her işi kendi yapıyomuş, geçen hafta cam bile silmişmiş. deli ayol o dedim. canını düşünmüyosa bebeğini düşünsün dedim susutu...
herkesin durumu aynı olmaz kii..lmaz:
düşüncesiz insanlardan nefret ediyrm...
boşuna çıkardım üstümü başımı...
off ya...
Yok fundacığım doktorum ne kadar kalırsa kar dedi.39+0 da alıcak kısmet olursa.canım doğum yapacağım hastanede genellikle spinal yapıyolarmış.bende tam uyumak istemiyorum senin gibi.bu cuma görüşeceğim bende anestezi uzmanıyla.merak ediyorum ne zaman yaptıracaklar doğumu genelde 37 38 gibi alıyolar
Başlamaz mı:))canım hayırlı olsun.desene geri sayım bAŞLADI SENDEDE
Bende eşimde girsin diyorum ama bakalım doktorumla konuşmadım daha.ay uyanması çok fena ya. benim dr. eşinde gelir sohbet ede ede yaparız doğumu diyooo. aklıma da o yatıyo valla. daha doğrusu alıştırdım kendimi bu fikre. gircez herfimle ohhh muhabbet, sohbet... tabii benim cesur yürek o sırada bayılmazsa..
Bende doğunca ilk ben görmek istiyorum oğluşumu- birde tamamen uyumak ürkütücü geliyor bana.benimde spinal için cesaretim var ama çevremdekiler yaptırmatamamen bayıl falan diyolar korkarsın diyolar bana.halbuki oğluma ilk merhaba yı ben demek istiyorum.hoşgeldin yavrum sefalar getirdin hayatımıza demek istiyorum
Merhaba canım.Hoşgeldin.Düzelmedin mi hala.Geçer inşallah.merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir site nihayet düzelmş
zehircim oğluna maaş. cnm ne güzel kilosu bende azcık tombiş olsun istiyorum haftaya gidicem bakalım ne kadar olmuş biz,m cimcime
tubiiim canım ya çok dikkat et hava değişikliği mahvetti herkesi millet kırılıyor gripten valla 3 gündür ne çektiğimi bi allah biliyo bi ben öksürükten cigerlerim parçalanıyo boğazım zaten yaraydı kusmaktan şimdi iyice kanıyo kışı atlattık derken yalancı bahar yaktı bizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi alsaydık bebişlerimizi kucağımıza...
Hoşgeldin esracığım.Kaşınmak kötü bilirmselam kızlar...herkez iyidir umarım..
kızlar kaşıntıları olan varmı?benim karnımda başladı bütün vücuduma yayıldı((cuma doktorum gördü losyon verdi yayılınca yarın yine çağırdı...uyuzlar gibi kaşınıp duruyorum...
Merhaba canım.Hoşgeldin.Düzelmedin mi hala.Geçer inşallah.
Hoşgeldin esracığım.Kaşınmak kötü bilirmLosyonla geçer umarum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?