saol bitanem fena kaptım şifayı ha ha ha hapşuuuuuuuuuuuuuu:roflol:çook geçmiş olsun tatlım... kendşine nazar mı değdirdin sende doğuma yakın hasta mı oldun yoksa.. kıyamam.. sıcak bişiler iç de dinlen bari cnım opuyorumnanaktan
yurdagülcüm saol canım sana da geçmiş olsun doğuma bu kadar yakın hasta olmak insanı huzursuz ediyo iyicemerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir site nihayet düzelmş
zehircim oğluna maaş. cnm ne güzel kilosu bende azcık tombiş olsun istiyorum haftaya gidicem bakalım ne kadar olmuş biz,m cimcime
tubiiim canım ya çok dikkat et hava değişikliği mahvetti herkesi millet kırılıyor gripten valla 3 gündür ne çektiğimi bi allah biliyo bi ben öksürükten cigerlerim parçalanıyo boğazım zaten yaraydı kusmaktan şimdi iyice kanıyo kışı atlattık derken yalancı bahar yaktı bizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi alsaydık bebişlerimizi kucağımıza...
teşekkür ederim fundacımmm 2 gündür oturuyom zaten yatamıyom burnum tıkalı olunca:) geçsin diye bekliyomcanım benim hastamı oldun sen kıyamam ya.geçmiş olsun.dikkat et kendine.ay havalarda bi öyle bi böyle ya dinlen canım bol ıstırahat et
mehtapcım sana da geçmiş olsun ay canım yaaa bel derdi çok zordur. seke seke yürümesen bizim gibi penguen gibi yürürsün yine gülersin kızzz:roflol:a.s hosgeldin canım.
Bende idare ediyorum işte çokşükür diyeyim.Sağ ayağım çok çekiyor malesef belimden dolayı(
Seke seke yürüyorum sonrada halime gülüyorum:))
canım yaa malesef düzelemedim ne yapacağımı da şaşırdım.canim gribin nasil oldu anlasilan dahada kötüye gidiyorsun
yok yok senin önüne gecmek ne haddime :1rolleyes:, sen zaten bu hapsirikla gidersen cikiverecek bizim yavru kuzu :roflol:
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanselam kızlar...herkez iyidir umarım..
kızlar kaşıntıları olan varmı?benim karnımda başladı bütün vücuduma yayıldı((cuma doktorum gördü losyon verdi yayılınca yarın yine çağırdı...uyuzlar gibi kaşınıp duruyorum...
gelmeyin denilmiyoki misafire canım yaaa gelen geldi sağolsun yardım eden oldu ama işte hele bide erkekler de geldimi çok kötü oluyor bu defa eşim istmiyorhacercim aşağıda tckerında 38 hafta olarak okudum haftanı o yüzden dedim baya ilerlemiş haftan diye.ay ben valla körde oldum sanırım bu arada....satı yakalamanıza sevindim canım.
ya ne kadar erken gelmişler öyle.hemde yemeğe falan yuh yani.aman kabul etmeseydin canım ya ben sanırım 3.haftamdan sonra kabul etmeye başlayacağım biraz oğlumla hasret gidermek istiyorum
maşallah diyeyim önce bebişine ne güzel doğum az kalmış bebeşine kavuşacan yürü kız çabuk olsun btsin oh ne güzel valla benimde 3 gündür var adet sancısına benzer ağrılar neyseki perşembe günü nst miz var eğer doğurmazsam o zamana kadaroglum 3 kiloyu gecmis teyzeleri
doktor artik her an gelebilir dogum kanalina inmis dedi
cok tuhaf agrilarin var ama sen yok diyorsun dedi
adet agrisi gibi agrilarin olsa dahi saat kac olursa olsun hemen hastaneye gidin dedi
bazilarinda agrilar adet agrisi gibi olup cok siddetli olmayabiliyormus su patlayabilirmis ,patlasada beni hastanede yatirmalarina gerek yokmus bebegi alabilirlermis
bugun alttan bakmadi acilmam ne durumda onu bilemiyorum simdi
bugunden itibaren dogumuma tam bir ay var halbuki
doktor dogsa bile cok iyi oldugunu söyledi o yuzden icim rahat
doktordan daha iyimi bilcem dimi kaydirigubbakcemile3
birde gülerek dedi ki :
yürüyüs yapmam yasakti yha hani artik yürüyebilirsin bebegin dahada cabuk gelmesini istiyorsan dedi :lepi:
esim bugun isteydi tek basima yürüdüm doktora eve gelesiye kadar öldüm ben yürüyüs yapamam sanirim kafamçokkarıştı
kız ben daha göremedim jlenin bebeğni hemen bakayım bu arada geçmiş olsun canım bahar nezlesi diyolar yaa odandır bende de çok var bi hapşurma sormakızlar merhabalarr nasılsınız
ben pek iyi değilim dünden beri bir hapşırma, baş ağrısı kırgınlık. alerji diye kendimi avuttum ama alerji olsaydı şimdiye geçerdi. hiç grip olmadım diye diye şifayı kaptım galiba.
hapşırmaktan ciğerlerim ağrıyo, başım çatlıyo ağrı kesici almakla almamak arasında çok kararsız kaldım.
gülsemincim maşallah bebişine tatlım sende benden önce doğurursan çatt diye çatlarım aaaaa:)
kızlarrr jalenin bebişini gördünüz dimi face de maşallah dünya tatlısı tombik sıpa 41 kere maşalllaahhh:asigim:
ohh ii etmişin valla bende bulsaydım bi atne alacaktım valla birini bulamadım kendim yaptım ama öldüm resmen kociş yardım etti onuda kabul etmiyor benimki bi pazar günü var dinlensin diyor aman boşversene yaa bide bu bebekler böle yaa bahar geldi yaa onlarda dayanamıyorlar artık çıkmak için sabırsızlanıyorlaranaaaam dün ilk kez uyumakta zorlandım yav. halbuseki mallaaak gibi yatıyodum. benim oğlan 1-2-3 tıp denilmiş gibi bööle kaskatı kesildi, gerdi kocaman göbüşümü kalktım evde dolandım yattım, sağa sola döndüm sızmışım. ara ara da şööle b hafif adet sancısı gelii. yarın sabah 9 da ilk nst miz var. dünde kaynanamdaydım duymuş eve kadın aldığımı temizliğe 39 haftalık hamile yeğenini anlatıyo, her işi kendi yapıyomuş, geçen hafta cam bile silmişmiş. deli ayol o dedim. canını düşünmüyosa bebeğini düşünsün dedim susutu...
valla hiç birinden haberim yok ama şimdi ne mutludurlardır 3 kişi oldu sanırım bugünde birinin vardı demi sezeryan ama kimdi hatırlamıyorum neyse inşallah haberi olan vardırmerhaba kızlar
giremiyodum bikaç gündür, şimdi doğan bebeklerimizin listesini güncelleyeyim diye girdim.
semafatih ve hayatsn'la ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı? msn'de konuşan yada telefonlaşan? bebeklerinin cinsiyeti neydi, isimleri neydi, kaç haftalık doğdular bileniniz varsa söyler misiniz acaba?
listeye giricem de ne giricem bilmiyorum :)
slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.
a.s canım.Hoşgeldin.Maşallah bebişine az daha beklesin tabi annesi büyüsün.Slm kızlar bugun çatı muayenemi oldum 1 cm açıklığım bile varmış bebek pozisyonnu almş nst de hafif sancı da çıktı ama bebişim daha 2600gr doğum her an olabilir gününü de doldurabilir, hayırlısı bakalım.
bana kalsa bir an evvel doğurmak istiyorum ama biras küçükmüş kuzucum ya
slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.
herkese iyi geceler kızlar.
uyku akıyor bu akşam gözlerimden.
tatlı rüyalar hepinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?