2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar
giremiyodum bikaç gündür, şimdi doğan bebeklerimizin listesini güncelleyeyim diye girdim.

semafatih ve hayatsn'la ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı? msn'de konuşan yada telefonlaşan? bebeklerinin cinsiyeti neydi, isimleri neydi, kaç haftalık doğdular bileniniz varsa söyler misiniz acaba?

listeye giricem de ne giricem bilmiyorum :)

ay semafatih'in tahmini doğum tarihini ve bebişlerin cinsiyetini nisan anneleri listesinden buldum da, başka bilgisi olan varsa, yazarsa çok sevinirim...

çook geçmiş olsun tatlım... kendşine nazar mı değdirdin sende doğuma yakın hasta mı oldun yoksa.. kıyamam.. sıcak bişiler iç de dinlen bari cnım opuyorumnanaktan
saol bitanem fena kaptım şifayı ha ha ha hapşuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
yurdagülcüm saol canım sana da geçmiş olsun doğuma bu kadar yakın hasta olmak insanı huzursuz ediyo iyice

canım benim hastamı oldun sen kıyamam ya.geçmiş olsun.dikkat et kendine.ay havalarda bi öyle bi böyle ya dinlen canım bol ıstırahat et
teşekkür ederim fundacımmm 2 gündür oturuyom zaten yatamıyom burnum tıkalı olunca:) geçsin diye bekliyom

a.s hosgeldin canım.

Bende idare ediyorum işte çokşükür diyeyim.Sağ ayağım çok çekiyor malesef belimden dolayı(
Seke seke yürüyorum sonrada halime gülüyorum:))
mehtapcım sana da geçmiş olsun ay canım yaaa bel derdi çok zordur. seke seke yürümesen bizim gibi penguen gibi yürürsün yine gülersin kızzz:roflol:
canim gribin nasil oldu anlasilan dahada kötüye gidiyorsun
yok yok senin önüne gecmek ne haddime :1rolleyes:, sen zaten bu hapsirikla gidersen cikiverecek bizim yavru kuzu :roflol:
canım yaa malesef düzelemedim ne yapacağımı da şaşırdım.
hapşırıklar yüzünden kuzum da huzursuz oldu galibaakannehir kızzz eğer bu sıpa hapşırıklarla doğarsa hepiniz elinized karabiber alır düşersiniz yollarakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

kızlar spinalden korkmayınnnnnnn çok basit ve kısacık bişey zaten aşağıda olan biteni bilmiyorsunuz ayrıca zaten damar yolunuzdan yinede ççok düşük doz anestezi veriylar bööle çakır keyif olarak laylaylom doğum yapıosunuz ben gülüyodum doktorla şakalşıyodum herşey komik geliyodu ordaki yani korku panik falan kalmıyo damardan sakinleştiriciyi yiyince:)

gelmeyin denilmiyoki misafire canım yaaa gelen geldi sağolsun yardım eden oldu ama işte hele bide erkekler de geldimi çok kötü oluyor bu defa eşim istmiyor
maşallah diyeyim önce bebişine ne güzel doğum az kalmış bebeşine kavuşacan yürü kız çabuk olsun btsin oh ne güzel valla benimde 3 gündür var adet sancısına benzer ağrılar neyseki perşembe günü nst miz var eğer doğurmazsam o zamana kadar
kız ben daha göremedim jlenin bebeğni hemen bakayım bu arada geçmiş olsun canım bahar nezlesi diyolar yaa odandır bende de çok var bi hapşurma sorma
ohh ii etmişin valla bende bulsaydım bi atne alacaktım valla birini bulamadım kendim yaptım ama öldüm resmen kociş yardım etti onuda kabul etmiyor benimki bi pazar günü var dinlensin diyor aman boşversene yaa bide bu bebekler böle yaa bahar geldi yaa onlarda dayanamıyorlar artık çıkmak için sabırsızlanıyorlar
valla hiç birinden haberim yok ama şimdi ne mutludurlardır 3 kişi oldu sanırım bugünde birinin vardı demi sezeryan ama kimdi hatırlamıyorum neyse inşallah haberi olan vardır

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım*
bizde bu akşam dünürler var.çay içtik pasta yedik.şimdide beraber lavantaların boncuklarını yapıcağız göktuşla gizemi buluşturduk son bir defa doğum olmadan hepinizi öptük görüşürüz bir ara çekersek göbişleride ekleriz

slm herkese
kızlar size bişeyler sorucam cmrtesi günü dr.a gittim bebeğim sata göre 36+2 olması lazım ama 2 hafta önde gidiyo yani şuan 38+2 yim geçen gittiğimde dr. erken doğabilir dedi bu gittiğimdede nst de hafif sancılar çıktı kilosu 3,160 çıktı doğuma kadar 3,500 olur dedi biraz iri dedi dr.um sağolsun sezeryan yapmayı çok seviyo o yüzden olsun 2 dk.da alırım dedi bende sezeryan istemiyorum dedim 3,500 normal geldi sizce normal değilmi ben istemeyincede doğumla ilgili bişey söylemedi sezeryan için gün vermedi 2 hafta sonrasına çatı muayenesi için gün verdi ama geç değilmi ben o zamana kadar doğurabilirim eğer o zamana kadar sancılanırsan hemen gel dedi
bide bebek dönmüş düz geliyo dedi bebek döndükten ne kadar sonra doğum olabilir
iki gündür acayip ağrım oluyo yatakta dönemiyorum sabahtan beride kasıklarım acıyo kemiklerime baskı yapıyo resmen 2 hafta önde olunca erkenmi doğar yoksa gününü beklermi bilen varmı

ii akşamlar kızlar..bi bakayım dedim ama kimler online göremiorum azcık geçmişi okudum hasta olanlar var geçmiş olsun hepinize..aman son günlerde dikkat edşn kendinize..zaten halimiz yok hastalık direncimizi hepten götürmesin..şuan enerji depolamamız lazım iice.4 bebeğimiz oldu bugün itibariyle sanırım..ne güzel gideerek sıra bize gelio.çok heyecanlıyım zaman hiç geçmio sanki.iice de ağırlaştım bugün çarşıya çıkayım dedim eve zor attım kendimi.oğlumun aşağılara baskı uyguladığını iice hissediorum artık.bakalım gününü bekleyecekmi kuzum.buarada sezeryan günü belli olan arkadaşlar var aynı olduğumuz. yosuncum ve zeyracım nisan 10 dediler benim sezeryan tarihimde aynı.inşallah aynı gün kavuşacaz meleklerimize.hayırlısı olsun diyelim.görüşürüz kızlar..herkeze ii akşamlar

tuğbacım geçmiş olsun ya.
inaşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
bol bol dinlenmye çalış,bebeğini düşün.o iyi gelecektir sana.

slm annişler ben geldım dunden beri yoktum kimse beni merak etmemiş cok kırıldım :gitme: mafoldumben bizimde yarın randevumuz var inşallah kızım buyumustur neyse ii geceler size cıkmam lazım

Slm kızlar bugun çatı muayenemi oldum 1 cm açıklığım bile varmış bebek pozisyonnu almş nst de hafif sancı da çıktı ama bebişim daha 2600gr doğum her an olabilir gününü de doldurabilir, hayırlısı bakalım.

bana kalsa bir an evvel doğurmak istiyorum ama biras küçükmüş kuzucum ya

slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.

slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.

ya biz iyiyiz.sen de iyisindir ne de olsa artık oğlun yanında.hayırlı uğurlu olsun.
Allah analı babalı büyütsün canım.darısı bizim başımıza inşallah.
fırsat buldukça gir anlat neler yaşadığını doğumunu falan.
öptüm oğluşunu...opuyorumnanaktan

herkese iyi geceler kızlar.
uyku akıyor bu akşam gözlerimden.
tatlı rüyalar hepinize....

a.s canım.Hoşgeldin.Maşallah bebişine az daha beklesin tabi annesi büyüsün.

a.s canım maşallahhh.Allah analı babalı büyütsün.Sen nasılsın iyisin inşallah.Bebiş nasıl?Bilgilerini yazarsan zeynep arkadaşımız ekler listeye.

ii dilekleriniz için sağol arkdaşlar şimmdilik çıkmam lazım bebişim acıktı.hepinizi öpüyorum oğluşumla ben.bilgilerim kayra 38 haftalık 3.770 gram ağırlığında doğdu.

butterfly maasallah kayrana allah analı babalı saglıkla ve huzurla buyutmek nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…