2010 Nisan Anneleri

CANIM BENİM TABİKİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ HER ZAMAN.olumunekankayizsmile

zeyracım senin de belli olmuş.çok sevindim.Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsin inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz.

tatlıms canım gunun bellı olmus hadı hayırlısı cnm
sedacım sevgılı dunurum cok gecmıs olsun bıtanem
tubıım cnm benım grıp bıraz hafıfledı oksuruk krızlerımıde ballı karabıberlı ılık sut kestı belkı sanada ıyı gelır cnm

zeyracım senin de belli olmuş.çok sevindim.Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsin inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz.

çok teşekkürler canımcım rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eğlesin canım az kaldı artık hepimizin bir aya kalmaz bütün bebişlerimiz doğmuş olacak inşallah canım:Saruboceq:

Neyse kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere.
Zaten herkes kendi halinde kimse kimse ile takılmıyo.Öpüyorum sizi...

dünürcüm canım çok sevindim doğum yapma tarihin belli olmuş.ay ne heyecanlandm ya haftaya cuma gizem sağlıkla gelcek inşallah aramıza benim oğlanda acayip heyecan yaptı.fır dönüyo içerde heyecandan banada haber vermedin tatlım.bizde köydeydik annemlerde babamdan aradım seni ulaşamadım.duymadın sanırım.ayyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaa.ay çok heyecanlandım.kaç defa aradım seni.ama şimdi sevgili kocacım daha yeni içeri girdi aradığını söyledi.sağolsun beni arayıp sölemedi bile.ay bu adam deli ediyo beni ya.neyse canım inşallah haftaya ikimizde kucaklarımıza alırız kuzularımızı.benim oğlan büyük mü olcak bakalım dr ne diyecek cuma günü

batuhanım canımm benim seninde doğum zamanın belli olmuş.ne güzel ya bizim bebişler sırayla geliyolar.inşallah sağlıkla kucaklarımızda olurlar

kızlar geçmişi atlayarak okudum başka sezaryan günü belli olan arkadaşlar varsa hayırlı olsun.dr a gidenler varsa iyi haberlerle gelmişlerdir umarım.

kaydirigubbakcemile3demek eşin belirledi tarihi canım ayyyy birileri bize de sorsa ne zaman doğsun diye biz de atlasak hemen diye ne güzel olurkaydirigubbakcemile3 canım hayırlı uğurlu olsun tarihiniz gizem hanım sağlıkla gelsin, neşe katsın evinize, eşin sen de muradınıza erin inşalllahhopuyorumnanaktan

sevindim canım düzelmene tamamen geçer inşallah en kısa zamanda. ayy ben ballı hem de karabiberli sütü içemem kiii aslında bende hala öksürüyom ama hiç midem almaz canım ama aklımda olsun canıma tak ederse içerim saol bitanemkaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere.
Zaten herkes kendi halinde kimse kimse ile takılmıyo.Öpüyorum sizi...
denizcim canım gelmişsin gitmişsin valla benim cismim burdaydı ama içim geçmiş çok yorgun ve uykusuz olduğum için aktif olarak yazışamıyom kusura bakma seni de kaçırmışımopuyorumnanaktan

fundacım naber canım görüşemedik yine yoğun yorucu bir gündü ama bu sondu bundan sonra keyifleee oğlumu beklicem ve sizlere vakit ayırcam inşallah canım. tabiii sizler teker teker doğururken ben buraları beklicemkaydirigubbakcemile3
göktuşumun gizem sevdası da dillere destan şekerim:asigim:

batuhanım canımm benim seninde doğum zamanın belli olmuş.ne güzel ya bizim bebişler sırayla geliyolar.inşallah sağlıkla kucaklarımızda olurlar

cok sagol canim benim
seninde az kaldi bakalim senin tarih ne olacakopuyorumnanaktan

ayrica iyi geceler kizlar yorulmusum bugün
uzanim zaten uyumamiz bir 2 saatimizi alir
öptüm hepinizi
bye

cok sagol canim benim

öptüm hepinizi
bye

ay canımmmm senin de haberini kaçırmışım demek seninde günün belli oldu gözün aydın canım.
ve tatlı rüyalar iyi geceler şekerimmopuyorumnanaktan

göktuşla gizem, kerem ile aslı gibi olcaklar canım.aşkları dillerde dolanacak.:asigim:
canım benim çok yoruldun bu kadar hastalığın üzerine biraz dinlen bundan sonra canım.kaan bu yorgunluğun üzerine gelmesin biraz toparlanırsın inşallah doğuma kadar.oh evinin temizliğide bitmiş artık tek kaanımızı bekleyeceksin.bende bu hafta sonu alcam sanırım bakalım ne yapacağız mutfakla oturma odamı boyatma fikri var bizde de......ondan sonrada kadın alırız biter evin işini.tabi tüm bunlar göktuğa bağlı bakalım dr umuz ne diyecek.

cok sagol canim benim

öptüm hepinizi
bye

mrb kızlar geçmişe şöyle bi baktımda günü belli olan arkadaşlar var ne güzel Allah sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah.
ben daha doğum şekline bile karar veremedim 37+2 deyim bu gün ne yapıcam bilmiyorum gerçi çatı muayeneside haftaya bakalım.

reyhancığım o kadar dalgınımki sana msjı yazmadan yollamışım.bu cuma biZimde belli olur sanırım tarihimiz.bi heyecanla bekliyoruz canım.

iyi geceler canım sana.kendine iyi bak.öpüyoruz oğlumla sizi

ay fundacımmm hiçç girişme boyaya benden söylemesi şimdi diceksin ki yardım ederler bak bugün kadın geldi kayınvalidem ütü başında perde ütülemekten mahvoldu ben ufak tefek ayarlama düzenleme işleri yaptım yine de perişan oldum.
bu saatten sonra hele de göktuşumun gelmek istediğini düşünürsek girişme öyle büyük işlere bence. sırf temizlik bile mahvetti benisempatiksalakcinni

hayır bu kadar yoruldum kaan hala gelmiyo ya napayım ben artık bilmiyomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…