2010 Nisan Anneleri

akşamüstünden beri yazılanları okudum da.. o kadar yorgunum ki cevap yazacak,b ilgisayar başında duracak vaktim yok..
ama zeynepciğimin günü belli olmuş,ona iki satır yazmadan gidemedim.. gözlerim doldu okurken, heyecanını iliklerimde hissettim yemin ederim.
çok sevindim güzelim, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla al yavrunu kucağına... çok az kaldı kavuşmanıza bak, Allah da ayırmasın bir daha..

bi de giderayaktatlımsın sitemini gördüm, tuğbacım ne var gücenecek..
ben de günlerdir girmiyordum kimse beni de sormamış, ne olacak ki?
doğumlar yaklaştı herkes kendi telaşında..alınacak, gönül koyacak zaman değil ki şimdi.

tuğbacım, sedacım, etelane, sizler online görünüyorsunuz. umarım iyisinizdir her şey yolundadır.
ben turşu gibiyim, kendimi yatağa atıcam şimdi daha fazla duramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum

tuğbacım üstünkörü gördüm ama temizlik olmuş galiba, sen de yorma kendini.. gece devriyesini bırak bu gece bari, yat da dinlen , oğluşa günah :)

hadi görüşürüz fıstıklar.. Allah'a emanet olun

teşekkürler yurdagülcümm sende griptin galiba yanlışmı hatırlıyorum nasıl olldun?

Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar
tubişim canımmm alınganlık yapma nolur herkesin vardır bir mazereti bak ben 2 gündür hastalıktan arasıra okusam da 2 satır cevap yazacak mecali bulamıyom. yoksa okudum seniin kimse beni merak etmemiş yazdığını. hatta sana cevap yazacaktım özgeyle msnde konuşurken bizim kızlar yine haftasonu durgunluğundalar diye konuşmuştuk o seni merak etmişti diye. ama işte demek ki yine hapşırığım öksürüğüm tutmuş yazmadan kapatmışım.
son günler çok ağırlaştık türlü türlü ağrılarımız var kişisel algılamamak, alınmamak lazım şekerim.
bu arada maşallah prensesine canımopuyorumnanaktan

canım benim sende yorulmuşsun galiba. uyuyabiliyosan benim yerime de uyu tatlım.
oğluş beni uyutmuyoki canımcım yoksaaaa uyumazmıyım hiçkaydirigubbakcemile3
iyigeceler bitanem görüşürüz. haa bu arada özge seni de sormuştu sanırım konuşmadık bugünlerde diyeopuyorumnanaktan

canım benimmm çok sevindim demek gizemcik geliyor ha cuma gunu.. annesi mis kokusunu çeksin bol bol içine inşallah..

tubacım sende benım gıbı normal doğumu bekıyorsun ne olcak bızım halımız bacım ya.. ben bugun catı muayenemıde oldum canım yanmadı.. ama acılma yok.. bırde ustune grıb oldum bugun ( sımdı sancılansan ıkıncak halım bıle yok (

ahhh canımmm valla beklemek zor ama bekleyipde sonunda mecburi sezeryan olmak daha zor. hayırlısı olsun canım.
bende bu perşembe belki çatı muayenesi olabilirim canım belli diil. bende 3 gündür gribim çok güldüm lafına gerçekten de sancı tutsa ben de ıkınamam bu halsizliklekaydirigubbakcemile3
grib için doktorun bişey dedi mi canım. ben doktora gitmedim ama çok da korktum etkilenmiştir bebişim diye:uhm:

Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar

Maşallah kızına tuğbacığım.Gününüzde belli olmuş gözün aydın.Geri sayım başladı senin içinde.zemuszemus

canım ben sabah doktora gıttım .. o zaman grip yoktu.. öğlenden sonra başladı ((
çatı muayenesınden korkma derın derın nefes al.. hıc acımıyor o zaman.. bırde benım doktor cuma yıne cagırdı yıne vajınal muayene yapacakmış..
şimdide haff sancı var belımde.. bıraz yatayım.. ıyı geceler canım sana..

kızlar geçen cuma kontrole gittim oğlusum 2400 olmus doğum 25 nisan gibi sizce kilosu iyimi? doktor gayet iyi diyor ama benden bir hafta geride olan arkadasımın bebişi 2500 g mıs 35. haftamdayım.. zayıfmı olcak yoksam aklım buna takıldı. ayrıcam resmen kaburgalarım çürümüş durumda beni anca tekmeliyor bukadar cok hareketli olması normalmi resmen sörf yapıyor içerde

Doktorlar 2.500 sonra doğan bebişleri normal kabul ediyorlar canım.Daha günü var zaten.Son ay 1 kiloya yakın alıyor bebişler.Aslında hareketlerinin biraz azalması lazım canım yerleri daraldı çünkü:))

çok teşekkürler teyzoşlarımız şükürler olsun artık günümüz belli oldu insan daha bir heyecanlanıyo öğrenince şimdi zamn hiç geçmez saatleri sayarım artık bende günleri bırakır zeynocuğum canım herzamn konuşuyoruz valla canımcım biliyosun yaşadıklarımı sende yaşadın canımcım şükürler olsun bugünleri gördükya rabbime binlerce kez şükürler olsun tatlıms tuğbacığım canım inan herkeste şu an doğum psikolojisi var canımcım yoksa bu topikte herkes herkesi meark ediyo canımcım sadece bu aralar herkes son kez hazırlıklarını gözden geçiriyo sanırım ondan yoksa hiç bi ert niyet olamaz canımcımboshayallersmile

mehtapcığım iyikide gitmemişsin buradasın canım benim midem çok bulanıyo son zamanlarda olabilirmi canım mide bulantısı ben ilk zamnlar yaşamamıştım mide bulantısı şimdi arada yaşıyorum canımcım normalmi acaba

çok geçmiş olsun canım.
çatı muayenesi için tavsiyelerine çok teşekkürler canım.
iyigeceler görüşürüzopuyorumnanaktan

zeynocummm tatlım geçmişi okuyamadım haberim yoktu gününüz belli olmuş ne zaman bitanem?
hayırlı olsun canım çok sevindimmmmmopuyorumnanaktan

sedacığım canım çokk çokk geçmiş olsun canımcım aman dikkat edelim bu son zamnlarda rabbim bizi korusun şifa kapmayalım bol bol dinlen canım

tuğbişim saol canımcım evet belli oldu bugün doktorumuz karar verdi ayın 2si ve 5ini önerdi eşim 2si olsun diye heyecan yaptı sonuç olarak 2sine beraber karar verdik canım ayın 2sinde öğleden sonra spinal sezeryanla inşallah kızımıza kavuşacağız canımcım şükürler olsun yani 10 günümüz kaldı doğuma canım artık geçermi bu zamn acababayanssulusmile

Zeynepciğim normal.AZCIK KALDI DAYAN.BENDE DE OLUYOR BAŞLARDA FAZLA OLMAMIŞTI.

mavie canım doktorun iyi dediyse canım moralini bozma her bebk illa kilolu olacak diye bişey yok canım sağlıklı olması önemli olan canım

Zeynepciğim normal.AZCIK KALDI DAYAN.BENDE DE OLUYOR BAŞLARDA FAZLA OLMAMIŞTI.

tamam canımcım 2 günde bir yaşıyorum nerdeyse mide bulantısı artık canım demek normal saol canım iyiki varsın canım benim hem dostluğunla hem bilginle bizlere çok destek oldun canım benim her zamn çok saol hakkını helal et valla:asigim:

günün belli ohhh..geri sayım başşladı desene.normal doğumcular da bu yok işte bizimki muallakta olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…