günaydın kızlar..
ben yeni kalktım. acayip uyumuşum bu sabah, hep 6'da kalkıyodum..
gülsemincim seni görünce şak diye hatırladım
ben seni rüyamda gördüm
huysuz virjin'in şovuna gidiyorduk beraber, sen fotoğraf makinamı alıyordun, ben de sana küsüyordum :))
sonra da barışıp kebap yemeye gidiyorduk :))
ay nedir benim bu salak rüyalarım yarabbim..
bu arada gülseminciğim canım benim belli oldu doğum tarihimiz rabbim kısmet ederse 2 nisan canım yani 10 gün kaldı bugünle canımcım
alminacığım güzel dileklerin için çok saol canım benim evet 5inde olsaydı seninle aynı gün doğum yapmış olacaktık canım hayırlısı olsun bitanem
günaydin fundacim hosgeldin
gunaydın fundacım....
kız racona ters sende:)))
çöpçü görsem kendini paralardı bi dunya laf zaten ilk kez birini gördum rüyamda...
oda çıka çıka sert abi çıktı....
hamilelik işte dedi kestirip attı...
aman zaten buyutulcek bişi yokki ,adama saygı hürmet etmekten rüya bitti....
günaydın dünürcüğüm,özgeciğim,gülseminciğim hepinize şimdiden hayırlı günler
bu arada geçmişe şöyle bir baktımda dünürcüğüm canım benim olurmu canım olsun dalgınlığına gelmiştir canım turgut hocamın söylemeyi unutmuştur canım benim bende gördüm aranıldığımı ama senin numaran değildi olsaydı hemen dönerdim telefonuda duymamışım gecede sana msj attığımda annemi umut hastahanesine götürdük başı çok ağrıyodu bitane ağrı kresici vurdurduk canım telefonu yanıma almamıştım şükürler olsun iyi annem canım benim bende ilk senle paylaşmak istedim ama olmadı neyse canlar sağolsun canımcım
günaydın kızlar..
bu saate kadr uyudum mışıl mışıl...kızım tepiklemese hala uyanacağım da yoktu.
neyse biz bi kahvaltı yapalım geliriz yine..
günaydın zeynocuğum dün beni çok duygulandırdın canım valla yazdıklarını okuyunca canım benim bu zamnlara ne zorluklarla geldik canımcım çok iyi anlıyosun beni ,fundayı rabbime şükürler olsun
:roflol::roflol: :roflol: agriyla karisik gülmeyle bana bu cocugu dogurtcaksiniz anam bugun :roflol::roflol:
kebablarda lezizdi dimi zeynepcimm kaydirigubbakcemile3
hayirlisi bitanemm az kaldii masallahh,hayirlisiyla gelsin prensesemiz Şeniz
listeye zaten dedigin tarihte eklemistim canim :1hug:
Günaydın kızlar havalar yıne sogudu sanırım bu hava ne böle yaaa neyse yarın annem gelio cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 bide doktorumuz ilk sezeryana sonda takmıyomus cok sevınddım bayanssulusmile yıne 2 si ile 8 i dedi ben yıne 6 istedim artık gunumuz kesın hasta giriş işlemi bile onayladı sabahınn 8ndeeeeeeeee ayy gece uyuyamadık yatakta dön dön gununu bılmemıze ragmen yınede tam kesınlesınce ayrı bı heyecan yaptık gecmıs hep gözumuzun onundeydı ayy cok guzel bıse yaa
günaydın canım
hayırlı olsun canım sezaryan gününüz.ay sizden böyle haberleri aldıkça ben heyecanlanıyorum ya.birde bizimki belli olsa.dediğin gibi şimdi günüde belli olduğu için uyumak bile zor olur.artık gerçek şafağını saymaya başladın.
yarın annende geliomuş.şimdiden gözün aydın canım.annenin yanında olması çok iyi geliyo insana.......
kızlar ben gidip yatayım belim baya ağrıyor
Günaydın kızlar havalar yıne sogudu sanırım bu hava ne böle yaaa neyse yarın annem gelio cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 bide doktorumuz ilk sezeryana sonda takmıyomus cok sevınddım bayanssulusmile yıne 2 si ile 8 i dedi ben yıne 6 istedim artık gunumuz kesın hasta giriş işlemi bile onayladı sabahınn 8ndeeeeeeeee ayy gece uyuyamadık yatakta dön dön gununu bılmemıze ragmen yınede tam kesınlesınce ayrı bı heyecan yaptık gecmıs hep gözumuzun onundeydı ayy cok guzel bıse yaa
slm canım...
beni kimse merak ettmedi demişin ama gecmişi oku istersen ebn merak ettim,şki ayrı yerede mesaj bıraktım...
nese iyiymişin sorun yok...
doğum gününüz belirlenmiş çok sevindim hayırlısı olsun bakalım...
darısı basımıza....
Geçmiş olsun zeynepciğim.bu arada geçmişe şöyle bir baktımda dünürcüğüm canım benim olurmu canım olsun dalgınlığına gelmiştir canım turgut hocamın söylemeyi unutmuştur canım benim bende gördüm aranıldığımı ama senin numaran değildi olsaydı hemen dönerdim telefonuda duymamışım gecede sana msj attığımda annemi umut hastahanesine götürdük başı çok ağrıyodu bitane ağrı kresici vurdurduk canım telefonu yanıma almamıştım şükürler olsun iyi annem canım benim bende ilk senle paylaşmak istedim ama olmadı neyse canlar sağolsun canımcım
Gözün aydın canım.Günaydın kızlar havalar yıne sogudu sanırım bu hava ne böle yaaa neyse yarın annem gelio cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 bide doktorumuz ilk sezeryana sonda takmıyomus cok sevınddım bayanssulusmile yıne 2 si ile 8 i dedi ben yıne 6 istedim artık gunumuz kesın hasta giriş işlemi bile onayladı sabahınn 8ndeeeeeeeee ayy gece uyuyamadık yatakta dön dön gununu bılmemıze ragmen yınede tam kesınlesınce ayrı bı heyecan yaptık gecmıs hep gözumuzun onundeydı ayy cok guzel bıse yaa
Hoşgeldin esracığım.günaydın kızlar.....a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?