2010 Nisan Anneleri

TatLimS annen geliyormuş gözün aydın.ne rahatlarsın şimdi.insanın annesi gibisi yok ya.bizimkiler yakın şehirde.sancım başlayınca 45 dakkada burda olur inş.tabi o zamana kadr goğurmazsam:)

nazlı sezeryan mı olacaksın ?çok az kalmış senin de .

Saol cnm bende aynısını dıorum rahatlarm birazcık. hemde özlem gıderırım alkisalkisalkis

ay canımmmm senin de haberini kaçırmışım demek seninde günün belli oldu gözün aydın canım.
ve tatlı rüyalar iyi geceler şekerimmopuyorumnanaktan

sagol canim benim darisi basina insallah

günaydin arkadaslar nasilsiniz ,dün giremedim cok agrim vardi bugun daha iyiyim
safak listesini yapicam ama kim ne zaman dogum tarihi aldi bilemiyorum
bana yollarsaniz dogum tarihlerinizi (belli olanlar) hemen yapayim listeyi

benim tarih 31 mart canim opuyorumnanaktan
sanada gecmis olsun canim

ohhh bi tarih daha belli olduopuyorumnanaktan

slm kızlar uyuduk uyandık oğlumla....
tatlımızıda yedik...
oturduk gene pc basına...
yatak açık her yer dağınık.....
ama ben oturdum yemek programı izliyrm...

kızlar sabah bi yatmışım yarım saat önce kalktık öğle yemeğimizi yedik.bacaklarım ağrıyo bugün belim falan.ben adet olacağım zaman bacaklarım ağrırdı aynen öyle ağrıyor.ama sürekli değil işte sürekli olsa gitcem dr a ama geçiyor.oğlumda kıpır kıpır maşallahı var.kızlar bende bir an evvel sezaryan tariihimizi öğrenmek istiyorum.reyhancığım belki senin sezaryan tarihinle aynı olur.aynı gün doğar kuzularımız.birde eşim haftaya cuma istiyor dr okey derse.hem gizemle aynı gün doğmuş olurlar ne güzel olur.bende cumanın bereketiyle olsun istiyorum

kızlar ben geldimmm nasılsınızzz geçmişi okucam şimdi ama başarabilirim inşallah.
neyse bu sayfadan başlıyım ben:
tatlıms tubişim doğuramadım ben daha malesef dünün yorgunluğu üzerimde dinleniyom merak etmişsin saol tatlımkaydirigubbakcemile3 :1hug:
ay refişimmm ağzından bal damlıyo inşaallah kaan bey 2 nisana kadar gelirkaydirigubbakcemile3
fundacım canım birkaç gündür aynı ağrı bende de var adet olunca da aynı bacaklarım tutmuyo gibi ağrırdı ben hayra yoruyom bu ağrıyı kaydirigubbakcemile3

insallah canim allah gönlüne göre verir senin diledigin olur canim

ßiz geri geldik kızlar tugba yok belkide dogurdu inşallahhhhhh :Saruboceq: hihoyyyt

nazlıcım.. gelsin diye baktıkça kaan la ada daha da içeri mi kaçıyo yoksa kaydirigubbakcemile3
baksana tuğbada yolunu gözlüyo. ama onda da tık yok :))) hayırlısı olsun tabiki öncelikle canım..

evet cnm yaa iyice nazlandılar. Hadi benim en azından pazartesi müdahale edeceklerde.. Tuğba napıcak bakalım dr u en son 3 haftan var demişti ona:)))
kızlarrrr kaan la ada bütün topiğe nam saldılar gelmiyo sıpalarkaydirigubbakcemile3 nazlıcım ben de sıcak suyla hemde uzunnn duşlar alıyom ama nafile kaan sıcak suyu gördükçe daha bir mayışıyo yerleşiyo sanırımkaydirigubbakcemile3 canlarım benim kaan bi doğsun totosunu ısıracam dicem kk teyzelerin de benle birlikte yollarını gözledi sıpam benim:asigim:

bu arada bugün bir rüya da ben gördüm sezeryan olmuştum yerimden kıpırdıyamıyodum. herkesler bebeğimi seviyodu ben hareket edemediğim için göremedim bile oğlumueyvahedigeldismileşöyle bir emsin diye mememe tuttular bebeğimi daha ben göremeden hemen çektiler. sezeryan korkusu öyle bi işlemiş ki içime sormayınkaydirigubbakcemile3

canım ağrılar artık normal e doğum yaklaştı bak bizim oğlan 33. haftada gelcem dedi 37 ye gircez ne gelen var ne giden.yedi serumları bizimki yok benim yerim iyi biraz daha kalayım dedi sanırım.

insallah canim allah gönlüne göre verir senin diledigin olur canim

canım inşallah hayırlısıyla gelsinler

canım gerçekten ada ile kaan dillere düştüler heee...çocuklar gelmek istemiyolar.yerleri iyi demekki anneleri sevdiler orayı çıkmak istemiyolar.
az önce doğum hikayelerini okudumda amaaaaaannnnnn sonna yaklaştıkça okumamak gerekiyormuş.tırstım vallaeyvahedigeldismile

slm kızlar

en sonunda uzun zamandır planladığım temizliği yaptık annemle kapı cam duvarlar mutfak koltuklar silinmedik yer kalmadı evde halılarımda yıkamada ama ikimizde de hal kalmadı bugün pasta börek yapacaktık kaldı maalesef ne yapayım onlarda hazır oluversin yada doğurmasam haftaya yaparız annemle

benımde az zamanım kaldı ama hiç niyeti yok oğlumun gelmeye gayet iyi içerde kıpır kıpır

gözünaydın canım günün belli olmus insan bilse bi türlü bilmese bir türlü bilincede gecmek bilmiyor sanki insana oyle degılmı?

Allah kolaylık versin canım nekadar güzel bir yerin agarmıyorsa işte.bende ilk cocugumda biraz agrım var desem annem telaşlanırdı geliyomu yoksa diye ana yüregi heycan yapıyor işte bizde yasayacagız zamanı gelınce onların yasadıklarını normaldır heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bu halınle cam kapımı sildin dogrumu duyuyorum vallahi maşallah demek lazım oylese sana ben bırak iş yapmayı biraz fazla kalsam ayakta agrılarım baslıyor

kızlar biz gittik, geldik ama sayfalar duruyo yerinde :)))

ebemiz kiloma,tansiyonuma,bebişin kalp sesine fln herbişeye baktı... geçen gün verdiğim kanın sonucu da gelmiş.. 10 çıkmış oooo çok düşük dediler ama ne 10 çıkmış bakmadım ben daha :))) kalp sesimiz süperdi.. ben yine maşallahh oğlumu beslicem diye yerken 1 ayda 3 kilo almayı becerebilmişim :))) ama toplamda 10 kilo görünüyo sağlık ocağımızda da.. ebemiz yine de normal dedi.. kanım çok düşük olduundan günde 1 kullandıım "ferrum fort" u acilen bırakıp "gyno ferro sanol" diye bi hapa başladık.. günde2 dedi dr önce.. sonra ebe 1-2 nisan sezeryan diye hatırlatınca amaan o zaman 3 kez al mutlaka.. son haftada ne toplasan kardır dedi.. doğum sonrası da kansız kalmamış olursun depolar dolsun biraz dedi.. herşey iyi yani oğlumla ilgili.. kalp sesimizi dinlerken ben koca göbüş masada tabi.. oğlum içerde bi sivrildi sormayın.. odaya giren 2 ebe "oooğğ kaç günün var.. maşallah.. allah kurtarsın" dedi.. eda da ebem olan bi ebe de elle kasıklarımı muzyene edip " normal gelsin istemiyosan yarım satten fazla kesinlikle ayakta kalma şu son haftanda" dedi.. ayy kızlarr ya nolur dua edin emi? oğlan sabretsin sezeryan günüme kadar... gerçi şu an sancım bile tutsa çooook anormal durumlar dışında acil sezerynala alınır sancın durdurulmazartık 38. haftandasın dediler. ama zamanını beklesin sıpam :Saruboceq:

canım senın yıne 10 cıkmış benım 9.4 cıkmıstı ferumfort u günde 2 ye cıkardı sadece doktorum degıstırmedıde vallahi benım kan durumum ne olacak bılmıyorum???buarada canım sana ayın kacı demişlerdi sezeryan ıcın bayagı ılerlemiş senin günlerin?

alminacım... ne bilim kii. değiştirelim kar kardır son hafta da olsa dedi ama.. doğumdan sonra kullanıcaksın mutlaka dedi bi de.. 5 günlükken bebişin topuğundan kan aldırmak için getir,sen de gel tahlillerine bi bakalım yine dediler.. bakalım canım hayırlısı artık..

kesiin olarak c.tesi belirlenicek olmasıyla beraber.. %99 ihtimalle 1 yada 2 nisan dedi dr.um.. hatta 31 martta ameliyat günü olsaydı o zaman alıcaktı ama 1 yada 2 sinden irinde mutlaka vardır dedi.. c.tesi son kez gittiğimizde kesinleşicek o da...

senin kesin belliydi demi canım?

gözünaydın canım günün belli olmus insan bilse bi türlü bilmese bir türlü bilincede gecmek bilmiyor sanki insana oyle degılmı?

valla aynen öyle oluyo ama korkuda oluyo taabi cunku hıc bıse bılmıoruz ne nasıl olacaak eee tabı heyecanda var kaydirigubbakcemile2

benim 5 nisan canım haftaya pazartesi tekrar gidecegiz kontrole egerki daha erken alınmasını gerektırecek bir durum olmazsa kesin 5 nisan canım

hadi hayırlısı cnm benim eşimde 2 olsun dedi ama ben 6 die tutturunca 6 oldu tabi kızım bı süpriz yapıp gelmezse erkenden
benim 5 nisan canım haftaya pazartesi tekrar gidecegiz kontrole egerki daha erken alınmasını gerektırecek bir durum olmazsa kesin 5 nisan canım

valla aynen öyle oluyo ama korkuda oluyo taabi cunku hıc bıse bılmıoruz ne nasıl olacaak eee tabı heyecanda var kaydirigubbakcemile2

canım bence bilmemek daha iyi bazen bilmekten ben öyle düşünüyorum ama korkulacak bişey yok için rahat olsun sadece sunu soylemek ısterım benım yasadıgım oncekı sezeryanda sasırdıgım kımseden duymadım bısey olarak bebeği çıkartacakları zaman karnını bastırıyorlar sezeryanda olsa heyecan yapma sasırma yani :1hugnun haricinde bişey hissetmiyorsun zaten canım.ALLAH kucağımıza almayı nasıp etsın bebışlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…