Evet canım az az gelmez diye biliyorum bende.mehtapcığım bazen su gibi baya ıslanıyo pedim.dr uma sordum suyum az az gelebilirmi diye az gelmez dedi
Kıyamam ben onaoğlumu hıçkırık tuttu kızlar.yavum 10 dk dr hıçkırıyor
Benim bacağımda çekme oluyor ondan basamıyorum.kizlarrrrrrr sag bacagimin üstüne basamiyorum sag kasigim batiyor bebisim geleyim diye hazirlaniyor ama bu sanci beni öldürecek ne uyuyabiliyor ne yatabiliyor nede hareket edebiliyorum benim gibi olan varmi
a.s canım hosgeldiniz.Yeter ama gizem artık çıkacaksın yok çizmeyi bırak:))slm kızlar biz geldik karnım o kadar kaşınıyoki anlatamam çatlaklarım yol çizmeye devam ediyo sanırımkaydirigubbakcemile3
canım güzel haberlerle gel inşallah bende akşam üstü 1.5 saat uyudum 8 de kalktım ama şimdi yine çoooookkkkkkk uykum geldi bende sen gibiyim dünürüz işte herşeyimiz aynı canım.yarın inşşallah sezaryan gününde bi değişiklik yapmaz dr nda gizem kızım cumanın bereketiyle gelir.
canım ben yatmaya kaçıyorum.yarın görüşürüz canım.kendinize iyi bakın kızlar.............
rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın canım.sen normal mi yapcan doğumu?
a.s canım.Bende kaçıyordum tam:))opuyorumnanaktanslmlar tekrardan.. şimdi girdik eve :) edoşu yıkayıp geçmişe gidicem.. iyi geceler şimdiden herkesee.. :)) amann hiç sohbete katılamadım ama napim :)
kızlar annemler yarın camlarımı silmeye gelicekti yağmur yagıyor yaperşembe cumada eşim izinli acıkögretim sınavlarından dolayı eyvahedigeldismile dogumum 24 nisan görünüyor haftaya temizlense cokmu geç olur camlar perdeler avizeler kaldı bitek ya kafayı takmıs durumdayım ya erken dogum yaparsam diye
canım hiç takma sen onlar bir günde olacak şeyler geç olmaz daha var ayın 24ne canım sen içini ferah tut
sağol cnm işte günlerin yaklaşması insanı hersey hazır olsun diye kafayı taktırıyor... eşimde en kötü ihtimal kadın tutarız sildiririz sen takma kafanı diyor:) salı günü kontrolum var bakalım doktor hafif sancı fln derse eşimin sınavlarına aldırmadan annemleri cagırcam gelsinler nolur nolmaz ona göre hareket edicem..
Kızlarrrr.
İyi geceler öncelikle.
Acilden geliyorum.
Dün geceden beri bayağı sancılanıyordum
yunus gidelim dedi gittik
nst ye bağladılar hemen
ilk başta biras sancı çıktı
mehmet slaihin kalp atışları 140 oldu sonra 40 a düştü
yarım saat nst de kaldım
doktor yalancı sancı dedi
oğlum Heyecanlanmış
sonra alttan muayene etti ebe açılma varmı diye
haydarinnaaaa soktu 2 parmağı
vıjırtlaelaelaelaelae
hahaklinialirimsmile
açılma yok dedi
şimdi sana elimi göstereceğim korkma sakın dedi
temem dedim
anam bir baktım
kan
aboooooo dedim sıçtın denizdelikafadulden
korkma dedi açılma varmı diye baktım dedi
kas oldugu için dedi tıkaç olur dedi şayet kanaman geçmezse avuç içi kadar çok olursa sabah gel dedi
temem dedim
Olay bundan ibaret kanama devam ediyor.Normalmiş sabaha kadar bakacam artıkın.
Size de haber vereyim dedim....
Kızlarrrr.
ıyi geceler öncelikle.
Acilden geliyorum.
nst ye bağladılar hemen
yarım saat nst de kaldım
oğlum Heyecanlanmış
vıjırtlaelaelaelaelae
hahaklinialirimsmile
açılma yok dedi
temem dedim
anam bir baktım
kan
kas oldugu için dedi tıkaç olur dedi şayet kanaman geçmezse avuç içi kadar çok olursa sabah gel dedi
temem dedim
slm kızlar....
hepiniz beni çok merak etmişiniz ,hepiniz dular etmişiniz allah razı olsun...
dünden beri çok zor dakikalar gecirdim korku dolu bekleyişlerdi....karaciğer ve böbrek enzimlerim çok yuksek çıktı,doktorum tansiyonda forlayınca ve kalp atışlarım tavan yapınca gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...bunu anlamamız için de 24 saatlik idrar biriktirmem gerekiyo ...tansiyon ilaçları serumlar ile benim tansiyon asağı indi,fakat bebeişte sancı çoktu onuda durdurmak için hemen sancı kesici serum yaptılar...gece bir dakika uuymadım ,her gelen gebenin bebeği oldu her odadan bebek sesleri geliyordu,psikolojimi siz düşünün,öle fena oldum ki,serumlar zaten beni sersem gibi yapmıştı....
geceyi atlattık...sabah nst de gene sancım tavan yapmıştı ve nöbetçi doktor açılmam olabilceğini ve doğumun basladığını düşünüp beni doğum haneye aldıi,tesadüf haftasonu diye belki bomboştu,ebe de uyuyıordu hatda,aman allahım nası bir kadındı o öle,45 yaslarında beline kadar uzun siyah saclı ve aüzında diş yok,üstünü çıkar masaya uzan dedi....uzandım hasta bakıcı yardımcı oldu...işte doğum masası çok farklı,ilk doğumun mu kaç hafalık falan diye sordu ama hiç nazik değildi....
ve eliyle vajinal muayne yaptı ben çığlık çığlığa kaldım,nasıl ağlıyorum canım çok yandı,suyumu patlacak sandım,bana hiç yardımcı olmadı...üç dört kez denedi,kayganlaştırıcı jel sürdü ve bidaha denedi,çatımın çok dar olduğunu,böle kendimi kasarsam zaten normal doğum yapamıycamı,ve de açılmamın hiç olmadığını söledi...okadar sancı cekmeme rağmen gram acılma yoktu...
nese ağlayarak hasta bakıcı giyinmemi sağladı odama çıktım,eşim gelmişti,ben gitmek istyrm dedim ,olanları anlattım....çok tepki verdi oda....nöbetci doktor burda beklememin gereksiz olduğunu söledi ve beni taburcu etti yarın sabah sekizde kendi doktorumla konuşup herseyi belirliycez dua edin kızlar hakkmızda hayırlsı.....pazartesi gelebilir bebeğim.....
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp
opuyorumnanaktan çok sağol tatlım.. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz tatlım :Saruboceq:refiyecim günün belli olmuş.kavuşuyorsun sonunda oğluna..
opuyorumnanaktan denk gelemedik hayatım olumunekankayizsmile .. neyse yarın ola hayrola... zaten bi yarın bide salı günü nette olucam :) soonra çarş. sabahtan kuzu kuzu hast. odama :bbo:a.s canım.Bende kaçıyordum tam:))opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan canım geçmiş olsun.. korkmuşsunuz yine... inşallah sağlıkla gelicek mehmet salih bey ama üzüyo anesini de yaaa :sinifsinif: inşallah hayırlısı olur hayatım :Saruboceq:Kızlarrrr.
İyi geceler öncelikle.
Acilden geliyorum.
nst ye bağladılar hemen
yarım saat nst de kaldım
oğlum Heyecanlanmış
vıjırtlaelaelaelaelae
hahaklinialirimsmile
açılma yok dedi
temem dedim
anam bir baktım
kan
temem dedim
iyi gecelerrr... biz de durumlar aynı güzelim.. ben hamile olarak son 2 günümü yaşıyorum evimde.. çarş. hast. yatıcaz.. perşembe de doğum olucak inş. hayırlısıyla sezeryanla... :Saruboceq: heyecan dorukta anlıycağın bilmiyorumkismileiyi geceler kızlar
yeni uyudu bebeğim bende bi bakayım dedim
bugün çok zordu yine ama hamdolsun diyeyim şu emme sorununu bi halletsek başka bişey istemiyorum
sizler nasılsınız inşallah bi aksilik yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?