2010 Nisan Anneleri

slmlar tekrardan.. şimdi girdik eve :) edoşu yıkayıp geçmişe gidicem.. iyi geceler şimdiden herkesee.. :)) amann hiç sohbete katılamadım ama napim :)

iyi geceler canım rabbim huzurlu bir gece nasip eğlesin göktuşla sana canım kocaman öptüm bende kalkıcam az sonra belim ağrıyo bişey saplanıyo alt tarafa canım görüşrüz doktordan geldiğimizde inşallah

mehtapcığım bazen su gibi baya ıslanıyo pedim.dr uma sordum suyum az az gelebilirmi diye az gelmez dedi
Evet canım az az gelmez diye biliyorum bende.

oğlumu hıçkırık tuttu kızlar.yavum 10 dk dr hıçkırıyor
Kıyamam ben ona

kizlarrrrrrr sag bacagimin üstüne basamiyorum sag kasigim batiyor bebisim geleyim diye hazirlaniyor ama bu sanci beni öldürecek ne uyuyabiliyor ne yatabiliyor nede hareket edebiliyorum benim gibi olan varmi
Benim bacağımda çekme oluyor ondan basamıyorum.

slm kızlar biz geldik karnım o kadar kaşınıyoki anlatamam çatlaklarım yol çizmeye devam ediyo sanırımkaydirigubbakcemile3
a.s canım hosgeldiniz.Yeter ama gizem artık çıkacaksın yok çizmeyi bırak:))

Görüşürüz fundacığım.
Nazlıcığım hayırlısıyla adamızı kucağına alırsın inşallah.

Kızlar bende kaçıyorum.Öpüldünüz.Görüşmek üzere.

rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın canım.sen normal mi yapcan doğumu?

bizim burda son ana kadar bekliyorlar yani senin secme sansin yok almanyada canim ama gönlüm hep normal dogumdan ama ben diyabetli oldugum icin kirkinci haftayi geciremem bebk icin tehlikeli olir 8 inde hastaneye yatacagim insallah bakalim ama simdilik hersey normal ALLAh in izni ile

Benim bacağımda çekme oluyor ondan basamıyorum.

Benim dün basladi hayatim ama ne cekme ne oturabilyior ne yatabiliyor nede bunlari yaparsam dogrulabiliyorum doktoru aradim bebegin gelme hazirligi imis normal dedi bakalim ya sancim yada suyum gelene kadar bekliyorum sanci icinde

kızlar annemler yarın camlarımı silmeye gelicekti yağmur yagıyor ya perşembe cumada eşim izinli acıkögretim sınavlarından dolayı eyvahedigeldismile dogumum 24 nisan görünüyor haftaya temizlense cokmu geç olur camlar perdeler avizeler kaldı bitek ya kafayı takmıs durumdayım ya erken dogum yaparsam diye

canım hiç takma sen onlar bir günde olacak şeyler geç olmaz daha var ayın 24ne canım sen içini ferah tut

neyse kızlar bende kaçtım hepinizi öptük ben yarın sabahtan doktora gideceğim erken kalkarım herkese hayırlkı geceler kocamn öptüm mehtapcığım sanada hayırlı geceler canım

canım hiç takma sen onlar bir günde olacak şeyler geç olmaz daha var ayın 24ne canım sen içini ferah tut

sağol cnm işte günlerin yaklaşması insanı hersey hazır olsun diye kafayı taktırıyor... eşimde en kötü ihtimal kadın tutarız sildiririz sen takma kafanı diyor:) salı günü kontrolum var bakalım doktor hafif sancı fln derse eşimin sınavlarına aldırmadan annemleri cagırcam gelsinler nolur nolmaz ona göre hareket edicem..

canım benim ben yapmıştım temizliği ama sanki bana şimdi ev tekrar temzilencek gibi geliyo zaten gelen giden çok olacak yapıyoz ama nafile yani artık bir süre sitediğimiz gibi olması ne yapalım canlarımız birde bebişlerimiz sağolsun artık :asigim::1hug:

Kızlarrrr.
ıyi geceler öncelikle.
Acilden geliyorum.
Dün geceden beri bayağı sancılanıyordum
yunus gidelim dedi gittik
nst ye bağladılar hemen
ilk başta biras sancı çıktı
mehmet slaihin kalp atışları 140 oldu sonra 40 a düştü
yarım saat nst de kaldım
doktor yalancı sancı dedi
oğlum Heyecanlanmış
sonra alttan muayene etti ebe açılma varmı diye
haydarinnaaaa soktu 2 parmağı
vıjırtlaelaelaelaelae
hahaklinialirimsmile
açılma yok dedi
şimdi sana elimi göstereceğim korkma sakın dedi
temem dedim
anam bir baktım
kan
aboooooo dedim sıçtın denizdelikafadulden
korkma dedi açılma varmı diye baktım dedi
kas oldugu için dedi tıkaç olur dedi şayet kanaman geçmezse avuç içi kadar çok olursa sabah gel dedi
temem dedim
Olay bundan ibaret kanama devam ediyor.Normalmiş sabaha kadar bakacam artıkın.
Size de haber vereyim dedim....

geçmişş olsunn canımm bi ben kaldımm sanırımm el atılmadıkk
bu haftaa bizdee tadarıs sanırımm şu alttan muayene olayını akannehirs

aysecim gecmiş olsun tatlım,valla desene sende yasadın o muayne olayını,senin nası gecti,ebe sanırım sana güzel davaranmış,şansın varmış,benimde kanam oldu şimdi gecti ama canım çok yanıyo oturup kalkamıyorum....
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin tatlım...

iyi geceler kızlar
yeni uyudu bebeğim bende bi bakayım dedim
bugün çok zordu yine ama hamdolsun diyeyim şu emme sorununu bi halletsek başka bişey istemiyorum
sizler nasılsınız inşallah bi aksilik yoktur

ayşecim ben o muayene sırasında hastaneyi birbirine katmıştım :)
inşallah vakini bekler mehmet salih

klava:klava: o ebe tam sopalıkmış yani.. çok kaba birine denk gelmişsin.. hakkınızda hayırlısı olsun tatlımm... :Saruboceq: dualarım sizinle.. inş. ne şekildehayırlı olucaksa öyle gelsin yavrun :Saruboceq:
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp
ayy maşallahh... Rabbim nazarlardan korusun meleğini.. :Saruboceq: Sağlıkla büyüsün inş..
refiyecim günün belli olmuş.kavuşuyorsun sonunda oğluna..
opuyorumnanaktan çok sağol tatlım.. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz tatlım :Saruboceq:
a.s canım.Bende kaçıyordum tam:))opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan denk gelemedik hayatım olumunekankayizsmile .. neyse yarın ola hayrola... zaten bi yarın bide salı günü nette olucam :) soonra çarş. sabahtan kuzu kuzu hast. odama :bbo:
opuyorumnanaktan canım geçmiş olsun.. korkmuşsunuz yine... inşallah sağlıkla gelicek mehmet salih bey ama üzüyo anesini de yaaa :sinifsinif: inşallah hayırlısı olur hayatım :Saruboceq:
iyi geceler kızlar
yeni uyudu bebeğim bende bi bakayım dedim
bugün çok zordu yine ama hamdolsun diyeyim şu emme sorununu bi halletsek başka bişey istemiyorum
sizler nasılsınız inşallah bi aksilik yoktur
iyi gecelerrr... biz de durumlar aynı güzelim.. ben hamile olarak son 2 günümü yaşıyorum evimde.. çarş. hast. yatıcaz.. perşembe de doğum olucak inş. hayırlısıyla sezeryanla... :Saruboceq: heyecan dorukta anlıycağın bilmiyorumkismile

kızlar bizde yatıyoruz artık.. babamız hadiii diyo :))) iyi geceler herkese.. öptükk..

jalecim hosgeldin tatlım...
bebişinde ne gzl uyutmuşun..nasıl gidiyor annelik...varm ıbize şimdiden tavsiyelerin...
sanırım seninde karaciğerde sorun vardı bendede bazı enzimler yuksek çıktı,yarın ki testt sonucumda bakalım ne çıkcak,bende senin gibi ortalığı birbirne katacaktım ama doğumhanede sesimi kimse duymazdı hemde o ebe kesin beni doğurturdu bide özel hastede düşün ....
eee sende durumlar nası ben merak edyrm ,bebişin kilo alımı sutun yetiyrmu,dikişlerin ne durumda...bide eklemiycenmi bebişin son resimleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…