herkese merhaba,
bende 38 h 3 günlük hamileyim. burayı yeni keşfettim ve bunca zaman neden denk gelmedim diye kızıyorum şimdi.öncelikle birşey danışmak istiyorum ben geçen çarşamba günü alttan muayene oldum ve dr um bugün kan gelmesi olağan endişelenme dedi. ancak benim perşembe gecesine kadar bişeyim yoktu.perşembe geçesi koyu renk akıntıyla çamaşırım kirlendiğini gördüm. dr um bu doğumun yaklaştığının göstergesi periyodik sancılar olur ve ya su gelirse hemen beni arıyorsun dedi. benim ağrum sancım olmsadı ama o günden beri güünde bir defa koyu renkli akıntımın geldiğini farkediyorum. buı sizlerde de olan bişey mi? işaret nişan dedikleri bu mu? dr um normal doğum süreci böyle birşey hafta içinde sancıların olabilir dedi.sancı dediğiniz nasıl bişey?zaman zaman karnımın sepsert olduğunu ve idrarımı kaçıracakmışım hissine kapılıyorum, bu sancı değildir herhalde.
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler. allah hepimizin bebşlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
]canım hayırlı doğumlar şimdiden sana o zamn inşallah eve geldiğinde bebişinle olacaksın öyle düşün o zaman canımcım görüşmek dileğimle:1hug::asigim:
sagol canım sanada ve butun herkese hayırlı kolay dogumlar allah hepimizin yanında olsun yardımcımız olsun insallah.evet canım eve döndüğümde 4 kişilik bir aile olmuş olacagız ben, askım,kızım ve oğlum ne mutlu bana allahım onlara uzun ömürler versin:Saruboceq:
[QUOTE=ayse_denizy;12351538]Kızlarrrr.
ıyi geceler öncelikle.
Acilden geliyorum.
Dün geceden beri bayağı sancılanıyordum
yunus gidelim dedi gittik
nst ye bağladılar hemen
ilk başta biras sancı çıktı
mehmet slaihin kalp atışları 140 oldu sonra 40 a düştü
yarım saat nst de kaldım
doktor yalancı sancı dedi
oğlum Heyecanlanmış
sonra alttan muayene etti ebe açılma varmı diye
haydarinnaaaa soktu 2 parmağı
vıjırtlaelaelaelaelae
hahaklinialirimsmile
açılma yok dedi
şimdi sana elimi göstereceğim korkma sakın dedi
temem dedim
anam bir baktım
kan
aboooooo dedim sıçtın denizdelikafadulden
korkma dedi açılma varmı diye baktım dedi
kas oldugu için dedi tıkaç olur dedi şayet kanaman geçmezse avuç içi kadar çok olursa sabah gel dedi
temem dedim
Olay bundan ibaret kanama devam ediyor.Normalmiş sabaha kadar bakacam artıkın.
Size de haber vereyim dedim....
kızlar günaydınnnnnnnn.çok mutluyum çünkü zeynebim bitanecik dünürüm öğleden sonra doğuma giriyor.birkaç gndür ağrısı vardı.nst de de sancı çıkmış öğleden sonra hayırlısıyla sezaryan olacak.güzel gelinim dünyaya gelecek.çok mutluyum çooooookkkkkkk
kızlar günaydınnnnnnnn.çok mutluyum çünkü zeynebim bitanecik dünürüm öğleden sonra doğuma giriyor.birkaç gndür ağrısı vardı.nst de de sancı çıkmış öğleden sonra hayırlısıyla sezaryan olacak.güzel gelinim dünyaya gelecek.çok mutluyum çooooookkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?