2010 Nisan Anneleri

herkese merhaba,
bende 38 h 3 günlük hamileyim. burayı yeni keşfettim ve bunca zaman neden denk gelmedim diye kızıyorum şimdi.öncelikle birşey danışmak istiyorum ben geçen çarşamba günü alttan muayene oldum ve dr um bugün kan gelmesi olağan endişelenme dedi. ancak benim perşembe gecesine kadar bişeyim yoktu.perşembe geçesi koyu renk akıntıyla çamaşırım kirlendiğini gördüm. dr um bu doğumun yaklaştığının göstergesi periyodik sancılar olur ve ya su gelirse hemen beni arıyorsun dedi. benim ağrum sancım olmsadı ama o günden beri güünde bir defa koyu renkli akıntımın geldiğini farkediyorum. buı sizlerde de olan bişey mi? işaret nişan dedikleri bu mu? dr um normal doğum süreci böyle birşey hafta içinde sancıların olabilir dedi.sancı dediğiniz nasıl bişey?zaman zaman karnımın sepsert olduğunu ve idrarımı kaçıracakmışım hissine kapılıyorum, bu sancı değildir herhalde.
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler. allah hepimizin bebşlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

slm canım hoşgeldin...yasadıkllarını ben hiç yasamadımoyuzden bişi diyemiycem benim de muayeneden sonra akıntım oldı kanama seklinde ama....
sancıya gelince ben sancı duymuyorum ama bebeğim çok sancı cekiyo oyuzden nası bişi hiç tatmadım bilmrum...adet sancısı gibiymiş...
birde bebeğin sertleşmesi kasılmadan oluyormuş,bebkte sancı olabiliyo yani...
idrar kaçırma olayını ben yasıyorum mesaneye baskı yapıyo çünkü.....
amin canım az kaldı kavuşalım artık kuzulara....

bebeğin sancıları nasıl anlaşılıyor. nst sonucuna göre mi? benim muayeneden sonra kanamam olmadı, dr um olabilir demişti. bir parmak açılma var dedi. ama nst de sancı yok dedi. valla bu cahillik çok fena:):):) şimdi herşeyi not alıyorum 2. olursa eğer bu merkalsarı yaşamayayım.
iyi geceler.....

[QUOTE=yosun_;12349524]Güzel haberlerle gelirsin inş canım.PC bulursan bizleri habersiz bırakma.Sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini.:Saruboceq:

bulursam kesin yazarım canlarım boyle güzel bi olayı yazmam mı hiç?insallah hepimiz alırız canım :1hug:

merhaba canım.annenlerde kalman daha iyi olmuş bu haftalarda ne olacağı belli olmaz.inşallah bebişin 1 hafta daha kalırda büyür annesi.görüşemezsek sana hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım insallah dediğin gibi yaramazlık yapmazda bır hafta daha sıcak sıcak içerde buyusun cıkınca zaten hep bırlıkte olacagız dımı ama allahım hepimize kolay dogumlar nasıp eylesın egerki dönene kadar pc bulamazsam döndüğümde yazarım artık hepimiz dogurmuş oluruz belkı o zamana ??

geçmiş olsun canım umarım devam etmez kanaman sabaha kadar biter allah yardımcımız olsun vaktı sıhatı gelınce kucagımıza almayı nasıp eylesın ya rabbim :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah saat 8 de tahlil için hastenye gidicem.....
doktorumu bekleyip muaynemi olucam....
cok heyecanlıyım ....uykum gelmiyor.....hakkımızda hayırlsı olsun diyroum....
inşlh hemen yarın doğuma demez,çünkü inanaın hastanede yattığım gun içinde psikoljim altüst oldu,bebeğim benimle sanki daha güvende diyorum,biraz daha beslensin ve büyüsün istiyoum....
inşlh yarın hersey sorunsuz gecer ve doğum için tarih alırız ama yarın değil:)))
şimdilik yatayım....ii geceler.....

iyigeceler kızlarrr uyku gitti bulamıyom:))
akşamdan beri otogarda durup el sallar gibi milleti uğurluyom doğuma msnde:))
önce nazlıcımı uğurladık:1hug: sonra da az önce özgeciimi uğurladım.:1hug:
onlar yolcu ben hancı oldum bu topikte. :roflol:
aaa tabi zeyracım da yarın sabah doktora gidecek onuda yolcu ettim:) çok güzel haberlerle geri bekliyorum.
nazlıcım ada sultanın güzel haberleri ve resimleriyle, özgecim hakkında en hayırlısı neyse öyle kuzey paşanın gününü belirlemiş olarak ya da kendisiyle, zeyracım da çok güzel haberler ve günü kesinleşmiş olarak gelecekler topiğe inşallah.

offf çok uykum var ama yatsam da uyuyamıyom ki ağrılar sızılar hiçbiri olmazsa da yine de uyanıveriyom sık sık uyku işkenceye dönüşüyo.
neyse sabah açılışı refişim yapar büyük ihtimalle şimdiden günaydın refişşş:))))
bana da iyi uykularrrr.. :bbo:
tatlı rüyalar güzel nisan anneleriiii opuyorumnanaktan

Malesef açılışı ben yapacağım tubacım :))
bende geceden beri uyuyamayanlardanım geçmişte gezınıyordum..
benim oğlanında gelmeye nıyetı yok..ne sancı ne bişey..
az sancım olsa şiddetlense dıye dua ediyorum.. evdekilerde
bana garip garip bakıyo :)))

özgecimm inş hayırlı haberlerle gelirsin tatlım...hakkınızda hayırlı olan olsun..

nazlıcımda bir avazdakurtulur inş ...

günaydın kızlar..

ay artık geceleri hepten kalabalık oluyo burası demek, uyuyamayan atıyo kendini kkya :)

ben de gittikçe ağırlaşıyorum, her yerim ağrıyo, otursam oturamıyorum, yatsam yatamıyorum, sürekli bi sıkıntım var içimden hiçbişey gelmiyo..
14üne gün sayıp duruyorum..

şöyle bi geçmişe göz attım da anam neler olmuş neler..
nazlıcım hastanededir şimdi..Allah yardımcısı olsun. kolaycacık bir doğum olsun, iyi haberlerini alalım inşallah.
serap(derindeniz) dün suyum geldi demiş, muhtemelen kollarına almıştır o da yavrusunu.. umarım her şey iyidir..
özgeciğimin hastane havadislerine de kahroldum..hakkaten zor geçti son bikaç ayın be kuzum. bu kuzey senin hakkını nasıl ödeyecek.... sen de hastanedesindir şimdi, netleşiyordur durumlar. yine arar bi rahatsız ederim, merak ediyorum, umarım iyisindir.
deniz de dün acillik olmuş.. ay nedir bu oğluşlardan çektiğimiz.. rahat bırakın ayol analarınızı...kuzum senin de muayenen fena geçmiş, artık rutin şeyler bunlar ama geçmiş olsun mu denir, ne denir bilmiyorum. yat dinlen nolur, bak kanama normal demişler ama sen gene fazla hareket edip arttırma sıkıntını.. uzat ayaklarını tembellik et bugün..

tek tek isim hatırlayamıyorum kusuruma bakmayın ama sezaryen günleri netleşenler olmuş, gözünüz aydın..
bugün doktora gidecekler varmış, onlardan da güzel haberler bekliyoruz..

bu arada bizim sezaryen günümüzü tebrik eden, hayırlı olsun diyen canım dünürümüüü, zeynep, funda, mehtap, reyhan, deniz teyzelerimizi ve atlayıp unuttuklarım varsa tüm o tatlı teyzelerimizi de öpüyoruz..

Son düzenleme:
günaydınlar herkese..
herkesin keyfi yerindedir umarım.
biz şimdi doktor amcamıza gidiyoruz.
bakalım ne diyecek.
cimcimem kaç kilo oldu çok merak ediyorum.
öptük hepinizi.

öncelikle herkese günaydınlar iki gündür felaket bel ağrısı var kasıklarıma vuruyor bi kaç saatte bir oluyor ama 1 dk falan sürüyor artık yerden bişey almak çok zor yere bişey bırakmak yine aynı eşim sağolsun yapıyor gerektiğinde şu an bebeğim kaburgama vuruyor hissediyorum geçen hareketlerini gördü eşim yok yaa diyor bu fazla beklemez nisanın ilk haftası gelir aramıza dün arabayla hasta ziyaretine gittim aman yarbbim keşke gitmeseydim araba sarstı kasıklarım daha beter oldu kynım sürüyordu arabayı deligibi kullanıyor zaten artık siz düşünün ağladım arabada resmen söledim d sonra yavaşladı genç işte ne olacak cuma günü kontrol var eğer o zamana kadar doğurmazsam bu gidişle son haftalarda bebeğimin aldığı kiloya bakılırsa 4 kiloyu bulacak ben nasıl normal doğum yapacam allah hepimizin yardımcısı olsun gözlerim kapanıyor gece hiç uyumadım hep ağrı hep doğum yaptığımı gördüm rüyamda
oyy oyy 2 gün girmedim topiğe neler olmuş böyle yaa
ÖZGECıM DENıZCıM çook geçmiş olsun ayy bi doğursaydık da kurtulsaydık bu sıkıntıdan
ÖZGECıM çok kötü bi vajinal muayene olmuş talihsizlik yaşamışsın rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah denizcim nedir bu mehmet salihten çektiğin senin ama olsun az kaldı accık daha sabır bu arada temizlenmişsin ne denir hayırlı olsun darısı doğum yaapmaya inşallah bende bugün bi daha yapacam son kez artık doğum olur zaten
DERıNDENıZ arkdaşımızda suyu geldiğini söylemiş inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almıştır
NAZLICIM şimdi muhtemelen yaa sancı çekiyorsundur yada doğuruyosundur allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçerde bizde burda seviniriz allah yardımcın olsun
JALECıM ayy cnım yaa süt yiyemiyor sanırım ayy zor demi bebek bakmk ama çok güzel yaa olsun allah yardımcın olsun seninde
HAYATSN bebeğin çok tatlı canım allah analı babalı büyütsün tekrardan canım sağlıkla sıhhatle inşallah

Son düzenleme:
fulyancım güzel haberlerle gel inşallah..
bakalım fıstık hanım kaç gram aldı ne kadar oldu :)

hacercim sana da geçmiş olsun güzelim
ah artık hepimizin ayrı sıkıntıları var işte.. az kaldı, hayırlısıyla son günlerimiz bunlar.

araba konusunda da, artık sen de düzgün araba kullanmayan birilerinin arabasına binme be canım. ben beni korkutacak, ürkütecek, gerecek her şeyden uzak durmaya çalışıyorum.
mazallah öyle deli araba kullanan bi şoför doğuma bile sokar insanı.
sen kolla kendini, dikkat et..

ayyy ben burdayken kimseler olmuyo, kısmetime tüküreyim.

gidip ütü mütü yapayım gene, ev işleri bitmiyo ki.

öptüm hepinizi fıstıklar. Allah'a emanet olun

kızlar günaydınnnnnnnn.çok mutluyum çünkü zeynebim bitanecik dünürüm öğleden sonra doğuma giriyor.birkaç gndür ağrısı vardı.nst de de sancı çıkmış öğleden sonra hayırlısıyla sezaryan olacak.güzel gelinim dünyaya gelecek.çok mutluyum çooooookkkkkkk

ayy ne güzel bir haber bu fundacım .. demek eşinin istediği oldu adamcağız mart sonu diyip duruyordu doktora.. bak kalbi ne kadar temizmiş kızı onu dinledi.. hayırlısı ile alsın gizemciği kollarına inşallah zeynepcimiz... lütfen bendende selam iletirmisin fundacım görüştüğünde..

söylerim canım az zaman geçsin arayacağım tekrar.çünkü hazırlıksız gitmişlerdi eşi eve geldi eşyaları almaya annesini alacak yengesini falan.öyledir dünürüm temiz kalplidir dediği oldu.benim oğlanda içerde seviniyo ama benimkinde tık yok.zengin olcaklar ya büyük olcak gelin.ay elim ayağıma dolaştı.dr da yasakladı ben nasıl gitcem dünürümün yanına eşim götürmüyo beni yaaaaaaaaa

günaydın kızlarrr... herkese güzell mutluu huzurluu bir gün diliyorum melekleriyle....

bizim şu an itibariyle şafağımız bu günü de saysak bile 3 zemuszemus

bu arada..

özgecim... ve fulyancım.. iyi haberlerle bekliyoruzdr.dan inşallahh...

aa aaaa... az önce altta bi sürü kişinin adı vardı.. neden acaba bi günaydın bile yazmaya zahmet etmeden gitti herkes... biforma ütüliyim dedim kimseler kalmamış...

neyse ben de çıkayım.. eda yı okula gönderip evin işlerini bitireyim yavaş yavaş :) son ra da eda ya yedek okul gömleği,çorap fln hazırlıyım görünen bir yere de ben hast.deyken hazır olsun babasına :)))

iyi günler şimdilik...

ayyyy ne güzel hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsin fıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…