slm kızlar nasılsınız?
kızlarrr günyadınnnn.
yatakta tembel tembel dönüyodum ki bir telefon geldi
nazlıcım bebeğini kucağına almış. ada bebek sezeryanla doğmuş.
ablası aradı nazlıcım adayı emzirdiği için konuşmadık
hoşgeldi ada bebek:asigim:
slm kızlar nasılsınız?
Slm annişler bizde sancıdan kıvranıoz 2 gundur boyleyız bıde aksam mısafırelrım vardı doguma gıdenler olmus bı avazda kurtulsunlar inşallah.doktora gıdenlerde hayaırlı haberlerle gelsınler . bizimde yarın nst var bakalım dıger hafta salıdaa dogumm ayy heyecan doruktaa neyse az uzanayım hic halim yok bgun
:asigim: :asigim: gizem sultan hayırlısıyla gelsin zeynocum sağlıkla kurutlsun inşallahhh.kızlar günaydınnnnnnnn.çok mutluyum çünkü zeynebim bitanecik dünürüm öğleden sonra doğuma giriyor.birkaç gndür ağrısı vardı.nst de de sancı çıkmış öğleden sonra hayırlısıyla sezaryan olacak.güzel gelinim dünyaya gelecek.çok mutluyum çooooookkkkkkk
canımmm geçmiş olsunnn bu halde misafir ağırlamak daişkence insanlar hiç halden anlamıyo benimde gelenim gidenim bitmedi gitti.Slm annişler bizde sancıdan kıvranıoz 2 gundur boyleyız bıde aksam mısafırelrım vardı doguma gıdenler olmus bı avazda kurtulsunlar inşallah.doktora gıdenlerde hayaırlı haberlerle gelsınler . bizimde yarın nst var bakalım dıger hafta salıdaa dogumm ayy heyecan doruktaa neyse az uzanayım hic halim yok bgun
:asigim: :asigim: gizem sultan hayırlısıyla gelsin zeynocum sağlıkla kurutlsun inşallahhh.
biz zeynoyu geri bekliyoduk güzel haberleri geldi.
fundacımseni de öpüyorum göktuş büyük gelin alıyo ama hiç heveslenmeyin zengin olcaklar diye ben eşimden 1.5 yaş büyüğümkaydirigubbakcemile3
canımmm geçmiş olsunnn bu halde misafir ağırlamak daişkence insanlar hiç halden anlamıyo benimde gelenim gidenim bitmedi gitti.
aman dikkat et kendineopuyorumnanaktan
:asigim: :asigim: hihoyyyt hihoyyyt gizem sultan hoşgeldiiii zeynocumun gözleri aydınnn:asigim:kızlar zeynepcim doğum yapmış gizemim ağlıyodu canım ya......
ii valla sen nasılsın?
ıyım kızlar nolsun aynıyız nefessız kalıyorum ıcım daralıyo bugun nıyese oglan rahat durmuyo artık sıkıldım galıba ..hoşgeldin canım.bizden iyilik sen nasılsın*
slm canım geçmiş olsun.ya canım haftaya doğumun varmış salı günü dr un baya geç bi tarihe atmamış mı*çünkü 39 olmuşsun haftaya nerdeyse 40 a gircen.benim dr gibi senin dr da bende nedense son 10 gündür doğurmak istiyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?