2010 Nisan Anneleri

sağol sarımelekcim her yarım saatte bir görüşüyoruz henüz alınmadı doğuma sanısı baya çkmış kendiside hissediyor.çok heyecanlıydı canım benim yaaaaaa.bi iyi haberlerini alsam haber vercem hemen size

Slm annişler bizde sancıdan kıvranıoz 2 gundur boyleyız bıde aksam mısafırelrım vardı doguma gıdenler olmus bı avazda kurtulsunlar inşallah.doktora gıdenlerde hayaırlı haberlerle gelsınler . bizimde yarın nst var bakalım dıger hafta salıdaa dogumm ayy heyecan doruktaa neyse az uzanayım hic halim yok bgun

kızlarrr günyadınnnn.
yatakta tembel tembel dönüyodum ki bir telefon geldi

nazlıcım bebeğini kucağına almış. ada bebek sezeryanla doğmuş.
ablası aradı nazlıcım adayı emzirdiği için konuşmadık
hoşgeldi ada bebek:asigim:

oyyyy ne güzel haberler bunlar böyle.hoşgeldi ada bebek.bende tam şimdi nazlıdan haberi olan var mı diye yazacaktım.darısı dünürümün ve bizlerin başına.rabbim analı babalı büyütsün

slm kızlar nasılsınız?

hoşgeldin canım.bizden iyilik sen nasılsın*

slm canım geçmiş olsun.ya canım haftaya doğumun varmış salı günü dr un baya geç bi tarihe atmamış mı*çünkü 39 olmuşsun haftaya nerdeyse 40 a gircen.benim dr gibi senin dr da bende nedense son 10 gündür doğurmak istiyorum hemen

:asigim: :asigim: gizem sultan hayırlısıyla gelsin zeynocum sağlıkla kurutlsun inşallahhh.
biz zeynoyu geri bekliyoduk güzel haberleri geldi.
fundacımseni de öpüyorum göktuş büyük gelin alıyo ama hiç heveslenmeyin zengin olcaklar diye ben eşimden 1.5 yaş büyüğümkaydirigubbakcemile3

canımmm geçmiş olsunnn bu halde misafir ağırlamak daişkence insanlar hiç halden anlamıyo benimde gelenim gidenim bitmedi gitti.
aman dikkat et kendineopuyorumnanaktan

canım inşallah sağlıkla gelir gizemimiz.zeynep ne heyecanlıydı canım ya.eşi annesi falanda yanında yoktu şimdi geldiler ama canım ya insan bi tuhaf oluyo ya hemen alırlarsa sezaryana falan dedi.

canım belki zengin olurlar ya sende büyükmüşsün bak eşinden kim bilir belki piyango çıkar size.zeyneple çok hayallerimiz var gizemle göktuğu yan yana koyacağız bizim oğlan gizemi sıkıştıracak öpecek falan gerçi bu hayalimizi zeynebin eşi pek beğenmedi ama olsunkaydirigubbakcemile3

oyyyyyy ne duygulandım ya en son 1 saat önce görüşmüştük şimdi odada gizem ağlıyodu. zeynep daha çıkmamış.annesi çıktı tlefona bebek sesi geliyo zeynep doğum yaptı dedi.yok diyorum ben az önce konuştumya diyorum nolcak kızım sezaryan diyor hemen bitti diyor ben iyice şaşırtmış bi durumdayım.

öncelikle nazlıcım dünürüm ada gelinimi getirmiş dünyaya...
çokk öpüyorum onları hoşgeldin bebeğim...
hoşgeldin dünyamıza....
rabbim analı babalı buyutsuun......

zeynocum canımm arkadasım meleğin gizemin dünyaya gözlerini acmış....
rabbim analı babalı buyutsun.....
veren rabbime şükürler olsun.....

kızlar zeynepcim doğum yapmış gizemim ağlıyodu canım ya......
:asigim: :asigim: hihoyyyt hihoyyyt gizem sultan hoşgeldiiii zeynocumun gözleri aydınnn:asigim:
nisan gelinleri hızlı çıktı kızlar açık ara önde gidiyo vallakaydirigubbakcemile3

ii valla sen nasılsın?

ıyım kızlar nolsun aynıyız nefessız kalıyorum ıcım daralıyo bugun nıyese oglan rahat durmuyo artık sıkıldım galıba ..

yasasın guzel haber gulumsedım nıhayet gızem dogmus ALLAH ım saglıkla sıhhatle bırlıkte buyumeyı nasıp etsın ıns.

selam kızlar ay ne güzel bebişlerrr doğuyo ya. bizde bugün 4 de dr dayız. nstye gircez. iki gündür adet sancısı gibi ağrılarım var benimde. artık günümüz kesinleşir inşallah.

ay kızlar günaydın bakayım dedim denizden nazlıdan haber var mı diye zeynebi de okuyunca şok oldum valla. az önce aradım dayanamadım. zeynebi şimdi odaya getirdiler dedi annesi çok şükür ikisi de iyiymiş. nazlıcım da normal olmadı demek ama sağ salim almış kızını kucağına. çok şükür hepsinin gözü aydın darısı başımıza.
kim dra gidicekti unuttum bir anda inanmazsınız kaydirigubbakcemile3 özgecim sen gidicektin heralde inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin hayırlısıyla başka kim gidicekti kusura bakmayın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…